Besluit van Rutte : liegen heet nu “geïnspireerd zijn door “

Dat politici uitmunten in een zeer wollig voor iedereen behalve een paar soortgenoten onbegrijpelijk taalgebruik is u bekend. Maar Mark Rutte, die in gebakken luchtbellen blazen hierin uitmunt, heeft zichzelf overtroffen.In plaats van gewoon liegen, iets dat de meeste Nederlandser inmiddels van hem gewend zijn en Rutte slechts kans zou zien hun aandacht te trekken , indien hij eens de waarheid zou zeggen, heeft Rutte zich nu zelf overtroffen.

De VVD toonde gisteren een publiciteitsfilmpje op TV, dat in feite een 1 op 1 kopie bleek te zijn van een het jaar hiervoor getoonde filmpje van de EO. Toen hij hierop werd aangesproken, ontkende Rutte (leugen ) dat de VVD het idee  voor het filmpje had gekaapt, maar “dat de VVD slechts door de EO productie was geïnspireerd.

EO presentator Tijs van den Brink stelde voor dat Rutte in ruil voor het plagiaat lid zou worden van de EO. ,,Ik ben al lid van de VPRO”, repliceerde Rutte. ,,Ik vind het niets als mensen lid zijn van twee partijen.” Dat Rutte  banden heeft met de VPRO blijkt uit het ziek makende gedoe van Lubach op Zondag waarin Rutte telkens wordt gepromoot, en dat indirect door de “man “van Rutte’s vice premier Ollongren, die de producer van het programma is.

Zou moeder Rutte het zo druk met haar kroost gehad hebben dat zij tegen kleine Mark zei dat jokken niet netjes was ? Maar dat zou uiteindelijk weinig hebben geholpen, want eenmaal actief in de politiek gelden voor geen enkele politicus(a) deze ouderlijke regels meer, iets dat u dagelijks mee mag maken.

Hier de filmpjes in vergelijk met dank aan het AD

 

 


10 Reacties

 1. Roepiedeltoetie zei:

  Hij bakt ze wel bruin, mag je na 15j wel stellen, zijn we niet overtroeft door de deep state?

 2. amy grace zei:

  Om je vijand te verslaan moet je je in de geest verdiepen van je vijand en hem uitschakelen waar het hem op zijn diepst raakt!= Cabal / Elite.
  De Cabal bedient zich van gematrie en symbolen, dit ontrafelt + gebruikt President Trump ook (+ zijn team)
  De Cabal bezit heelveel ondergrondse schuilplaatsen met elkaar verbonden Door tunnels.
  Menige bunkers zijn verwoest.
  Tijdens de begrafenis van Bush sr. kregen veel verraders een envelop met een bericht.
  Hillary / vrouw van Pence / vrouw van Biden / Bush Jr. Enz.
  Nu blijkt dat er onder de Arlington begraafplaats (militaire ) zich ook een bunker bevindt.
  Stond er op de boodschap: Arlington bunker gesloten????
  Video: https://youtu.be/8S2HIpNZbw8
  De gele hesjes bereiken steeds meer landen oa. Canada / California etc.
  Wordt vervolgd

 3. Gerard zei:

  De EO zou deze pathologische aartsleugenaar ook kunnen aanklagen ter zake plagiaat en/of diefstal, zoals wordt beweerd.

 4. Vrumt zei:

  Wat is die Rutte toch een misselijk mannetje.

  De mensen die op hem hebben gestemd, of dit bij de volgende verkiezing weer gaan doen, moeten haast wel van het zelfde slag volk zijn.
  Volk van liegen en bedriegen, verneuken, bedonderen, belazeren, uitzuigen, om de pot heen draaien.

  Ik hoop dat ie op oudejaarsavond getroffen wordt door een Cobra 6
  ( zeer extreem gevaarlijk vuurwerk ) waarna hij niet meer weet dat hij de
  premier van Nederland is.

 5. Fado zei:

  Rutte doet altijd voorkomen dat hij een ,eerlijke’ aanvoerder is van de door ons gekozen volksvertegenwoordigers. Met zijn uitdrukking : dit is het beste voor het Nederlandse volk, maakt hij een bewuste keuze uit meerdere zeer twijfelachtige voorgenomen beslissingen. Niet getoetst op toekomst perspectief, niet getoetst op de financiële haalbaarheid ! én bezijdens de realiteit.

  Beter gekwetst door de waarheid dan getroost door een leugen !

  Rutte, door het Nederlandse volk gekozen, fungeert als spreekbuis van ons parlament…. en gaat over gelegaliseerde (financiële) ,lijken’ . In feite heeft het volk zelf gekozen voor het sprookje , iedereen gaat erop vooruit. De vooruitzichten zijn echter dramatisch…. niet mopperen dus dat in 2019 en opvolgende jaren een ,normaal’ leven voor velen nagenoeg niet meer (normaal) betaalbaar zal blijken te zijn. Maar wat is nu het moraal van dit verhaal ? Wij, alle Nederlanders, betalen honderden miljoenen voor gebrek aan inzicht, idiote subsidies, ondersteuning opstandelingen Syrië, een onuitvoerbaar energie pakket, de transitie van vluchtelingen etc.
  Willen wij dat…. JA ! U heeft er immers zelf voor getekend.

  De armoede van onze rijkdom ligt in ons verlies van de geest….

 6. Jan zei:

  Rutte zegt: ‘Ik vind het niets als mensen lid zijn van twee partijen’. En ondertussen vindt hij een dubbele nationaliteit voor immigranten prima.

 7. check zei:

  De waanzin van het politieke vullis kent geen grenzen , wanneer worden de Nederlanders eens wakker om dat hele zooitje in den Haag in zee te kieperen

  Terwijl in Nederland het ene ziekenhuis na het anderen sluit en de politiek gewoon toekijkt en het laat gebeuren , verkwanselt grootmacht Nederland ons zuur verdiende geld liever in corrupte moslim staten , dan weet je zeker dat het gelijk weg is. Een groot schandaal , maar wat wil je van nitwitten en losers die met ONS belasting geld gewoon de volgende baan voor zichzelf kopen

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/12/17/blok-opent-ziekenhuis-in-irak-nederland-zet-in-op-wederopbouw-na-verslaan-isis?fbclid=IwAR3geA84cDgvpv-gThR9ojQ4db4tXa8Xup0FyYklwCfr41xkDyUhlx-TpRY

 8. nobody zei:

  Precies @Jan, een dubbele nationaliteit mag (wij niet), maar erger nog, wij mogen geen christenen atheïsten of andere geloven meer uitdragen want we worden een satanische ideologie opgedrongen met toedoen van dit keffertje dat hijgend achter zijn baasjes aan kwispelt. Dom dommer domst. En zo is het merendeel van ons volk ook, die weer kwijlend achter deze schuimbekkende zeer gevaarlijke gek nalopen.
  Ik krijg zijn gendernaam niet meer op m’n toetsenbord uitgetikt.

 9. deugniet zei:

  Ik heb een vrouwelijk familielid die op Rutte stemt omdat hij “een aardige man is”. Nou…dan weet je gelijk hoe het met nederlanders gesteld is…..we zijn verloren!

Comments are closed.