De strijd om het gevaarlijke VN migratiepact ( video)

Laten wij beginnen met een “waarschuwing “, de ongeveer 30 minuten durende video van de Duitse TV zenders BR/Alpha die wij u hier tonen, vereist wat meer dan middelmatige kennis van de Duitse taal.

In een vraag/antwoord gesprek tussen journaliste  Drs. Imke Köhler en de juridisch expert Prof. Dr.  Christain Tomuschat worden de gevaren besproken die het ondertekenen van het VN migratiepact met zich medebrengt, waarbij steeds weer naar voren komt dat ondanks dat de politici die stellen dat het een vrijblijvend pact is, juristen er juist op wijzen dat het pact het risico van de zgn. “soft law ” , m.a.w. dat rechters die na het tekenen van het pact zich geconfronteerd zullen zien met steeds meer procederende “migranten” , geneigd zullen zijn terug te vallen op de regels van het pact  en deze in verhevigde mate zullen gebruiken om vage nationale wetten als het ware op te rekken in het voordeel van de migrant.

En verder de bekende vraag wie gaat de gevolgen van het pact betalen ? Daarover wordt niets gezegd door de diegenen die het akkoord hebben opgesteld. Maar het lijkt erop dat de ontvangende landen, dus voornamelijk West- Europa, de factuur zullen mogen betalen.

En niet op de laatste plaats mag de vraag die wij al vaker hier op deze site stelden weer aan de orde komen, namelijk waarom er zoveel migratie naar Europa leidt, terwijl men jaarlijks honderden miljarden steun aan geeft Afrika via de Europese meerjarenbegroting, het Europees Ontwikkelingsfonds, de lidstaten, de deelstaten en de lokale besturen. Er is duidelijk een probleem met de efficiënte aanwending van die middelen, want de ervaring toont dat eenmaal betaald, het geld in een bodemloze put verdwijnt waarvan de bodem nooit zichtbaar zal zijn.

Voor het bekijken van de video klik hier


8 Reacties

 1. deugniet zei:

  Altijd weer het grote vraagstuk, wie gaat dat betalen. Zul je nooit antwoord op krijgen maar ook geen inzicht in de werkelijke kosten van de z.g. immigratie. Je zou bijna denken dat we het niet mogen weten in het “transparante” Nederland. En dat zegt wel iets…

 2. andre zei:

  Dit hele pact is door 5000 NGO’s in elkaar geknutseld. Het is dit links tuig die mensenrechten aan hun laars lappen voor eigen gewin. En Rutte gaat gewoon tekenen bij her kruisje,wetende dat het bakken ellende gaat brengen aan de onderkant van de arbeidsmarkt, woningmarkt, gezondheidszorg en veiligheid maar dat is dan ook weer de bedoeling. Wat ze daar kennelijk niet begrijpen in Bruxxel is dat hiermee de EU opgesplitst gaat worden waarbij de complete rechter kant naar Rusland toe zal trekken, Eurazie. Landen als Polen de Balitcs en nog een paar hebben niets met buitenlanders, geen koloniaal verleden en dus ook niet in de toekomst.

 3. nobody zei:

  Wij moeten betalen tot er niets meer over is.
  Wij hebben plichten.
  De lapzwansen hebben rechten.
  Het is zo duidelijk dat de oorspronkelijke prachtige Europeaan moet verdwijnen, dus wij worden bewust vernietigd.
  En dan … wie gaat er dan voor de vieze elite werken?
  De lapzwansen hoeven niet te werken want krijgen bij aankomst direct een woning auto inboedel smartphone pinpas computer verzekeringen advocaat en pensioen.

  Er zit iets anders achter, hier heel veel moslims naar binnenslepen, oorlog uitlokken en dan kan het EU-leger losgaan. Iedereen gaat er aan want het doel is om de wereldbevolking te reduceren tot 500 miljoen slaven voor de elite (Coudenhove Kalergi Plan).
  De rillingen lopen me over de rug.
  Misschien is er nog een ommekeer want wie laat zich vrijwillig naar de afgrond duwen.

  Trouwens , ik kan de video niet bekijken, ben waarschijnlijk geblokt.

 4. Fado zei:

  @. nobody,

  Dat is de bedoeling ook ! . We mogen niets meer zien, alleen dat wat ze ons willen laten zien of ons willen laten geloven. MAAR BETALEN DAT ZAL JE.
  Willen wij MEER of MINDER geitenneukers hier….

 5. HarryN zei:

  Nobody heeft gelijk. Natuurlijk gaat de werkende belasting betaler dat geld ophoesten. Wie dacht U dat het anders zou moeten doen.Stond vanochtend in een groot warenhuis in Thailand te kijken naar een paar nieuwe auto’s en een Canadees stond naast mij. Hij zei ik ben 71 en koop geen auto meer omdat er door de politici een 3e wereldoorlog wordt voorbereid en hij zei mij ook nog waarom. Hij had dit van een luchtmachtpiloot in de familie en die worden nu apart getraind voor dit geval. Hij zei ook nog iets over Trudeau: “dat is een smerige bastard”.
  Ik zei hem ik ken er ook nog een in Holland die meehelpt Europa naar de verdoemenis te helpen.Verder hoef ik de video niet te zien omdat ik al vele Duitse debatten en wetenschappers op Youtube daarover heb gevolgd en die komen er allemaal op neer dat het verdrag de ondergang wordt van Europa.

 6. carlos zei:

  Sprak onlangs met iemand die te maken heeft met aanvragen van gelukzoekers in veilige landen, dat op het moment van aanvraag de belastingbetaler een bedrag kost van € 30.000 per persoon. Komen deze gasten eenmaal bij ons en dus gaan procederen deze kosten een veelvoud zijn van dit bedrag. De advocaten spinnen er garen bij.

 7. Loekie zei:

  Hopen dat Putin hier morgen binnenvalt. Die haalt de bezem wel door dit verziekte land en brengt terug wat ooit Europees was…

 8. check zei:

  Het doordrammer en pure dictatuur van dit kabinet en zo ook de hele politiek kent geen grenzen , maar is gewoon ongehoord. Dan druk ik me nog heel voorzichtig uit. Straks bent u weer aan de beurt om te gaan stemmen voor de eerste kamer. Ook dat is gewoon een lacher en wassen neus. Kortom anno 2018 is de hele nep democratie en systeem totaal achterhaalt. Heeft u Rutte gekozen ? Of een al even louche Jetten of een van de andere mafketels ? Wie van de politiek kan bogen op een glansrijke carriere met aantoonbare successen en een behoorlijke opleiding.Ja er loopt wel eens een succesvolle advocaat als een The Hiddema bij toeval rond, maar voor de rest is het gewoon pure afval van de maatschappij.
  Ik weet niet hope het u vergaat, maar als oud directeur en president van veel internationale bedrijven zou ik mijn hoofd personeelszaken per direct de laan uitsturen als hij een van deze losers in mijn maag zou splitsen.
  Maar het wordt gewoon geslikt en veel mensen hebben of geen notie of geheel geen belangstelling door wie hij dagelijks wordt opgelicht en in zijn vrijheid wordt beknot.
  Om maar te zwijgen van de tientallen miljarden die er jaarlijks gewoon door het putje worden weggespoeld. Zuur verdiend belastinggeld weggegeven of verbrast. Vaak aan de meest onzinnige doelen en projecten in het buitenland of gewoon zowel in binnen en buitenland. Veel ellende zit in de enorme zieligheid industrie , waar gigantische bedragen in omgaan. Hoe en op welke manier betaald u altijd de rekening m.n. aan de vele zakkenvullende besturen van vluchtelingen organisaties en/of als u gewoon zit te slapen aan organisaties in het leven geroepen door rijke artiesten als een war child en nog een hele rits van dit zakkenvullers. Geef met gulle hand opdat wij ons op de borst kunnen slaan. Niet te vergeten de bank, post en weet ik veel loterijen, die gul van uw donaties aan 99 % socialistische doelen weggeeft.
  Hoeveel biljoenen zijn er niet in zakken verdwenen , want bij de mensen die in nood zitten komt er weinig terecht. Waar ik me vaak aan erger is de vele campagnes waar je op de kwelbuis mee wordt doodgegooid. Als er een aardbeving, watersnood of weet ik veel wat voor andere plagen en rampen ergens plaatsvinden , struikelen ze allemaal over elkaar heen om vooral uw zakken te legen om vervolgens van uw centen daar zweer luxe heen te vliegen. Om vervolgens ver weg van het rampgebied in een 5 sterren hotel met bij voorkeur zwembad en pianobar neer te strijken. Mensen die ervaring in het zwarte continent Afrika hebben weten net zoals ik dat het merendeel van de landen altijd intern stammenstrijd hebben. De ene stam vecht de andere het kot uit en als het even rustig is zorgt de wapenindustrie wel dat er weer een ander conflict uitbreekt. Of dat ze daar per ongeluk olie vinden hetgeen vaak aanleiding is voor een andere strijd onderling.
  Voorbeelden te over nietwaar, want kijk maar eens goed om u heen en zie al de vele gelukzoekers die er inmiddels naast u zijn neergestreken en dankzij u noeste werken en gulle gaven een levenslang onderhoud en pensioen genieten. Maar het levert heel veel geld aan de organisaties op, die er dankzij u goed van kunnen leven. Nu ik er over nadenk schat ik in dat het werk biedt aan meer dan 100.000 personen en wellicht is dat wel het dubbele.
  Dat er in den Haag nu eens niemand echt wakker wordt , behoudens een paar partijen als de PVV en FVD.
  In Frankrijk , een land dat allang totaal failliet is en puur op de pof leeft hebben ze het licht gezien en zoals het de Fransen betaamd laat men dat duidelijk zien dat het allemaal genoeg is. Er is daar ook schrijnende armoede onder de bevolking , moet je b.v. eens door noord Frankrijk rijden. Totaal verpaupert en weinig uitzicht op een beter leven , ondanks dat de nieuwe Napoleon Macron van alles beloofd.
  Ik zag gisteravond de beelden en het ging er keihard aan toe. Komt gelijk bij mij de vraag op of het alleen maar te doen is om de verhoging van de brandstof prijzen of de algehele onvrede over wat de politiek allemaal voor ons allen heeft verziekt en ontnomen.
  Zoals gebruikelijk is er in shitwhole land ook geprotesteerd en braaf op het Malieveld , waar je absoluut geen kwaad kan. Is het net om je rot te lachen of gewoon heel diep te schamen . Wat een lafaards en mafkezen allemaal

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2866469/veel-nederlanders-blij-met-acties-gele-hesjes

Geef een reactie