Denemarken wil uit te wijzen en criminele migranten isoleren op eiland Lindholm

De Deense regering is van plan om uit te wijzen en criminele gelukszoekers door policor mensen ook migranten genoemd in afwachting van hun daadwerkelijke uitwijzing op te sluiten op het voor de Deense kust gelegen eiland Lindholm.

Tot nu toe werd dat eiland gebruikt voor medische proefnemingen met betrekking op varkenspest en rabiës.  Omdat het om een eiland gaat werd hiermee het risico van besmettingsgevaar naar buiten het laboratorium beperkt. De onderzoeken  zijn al enige tijd stopgezet en de Deense premier Lars Lökke Rasmussen heeft bekend gemaakt dat de regeling in zal gaan vanaf 2021 nadat de gebouwen op het eiland zijn aangepast.

Wij zullen nog binnenkomende gelukszoekers gelijk bij aankomst vertellen dat zij hier niet hun hele leven kunnen blijven en zonder enige tegenprestaties en het goed spreken van de Deense taal gebruik d.w.z. misbruik kunnen maken van onze sociale voorzieningen!!

“Het onderbrengen van de gelukszoekers op het eiland betekent niet dat zij naar een gevangenis gaan, maar wij wllen voorkomen dat zij hangende de asielprocedure met het risico niet te worden toegelaten verdwijnen en onderduiken” , voegde de premier hieraan toe.

Het lijkt ons een uitstekend alternatief voor Nederland, geen supermarkten in de buurt waar het wekelijkse zakgeld à 50 euro kan worden omgezet in bier , geen bushaltes waar vrouwen en meisjes kunnen worden lastig gevallen en… indien wij hiervoor Rotturmeroog uitkiezen de gelukszoekers niet allen zelf hun dorp kunnen bouwen naar traditioneel gebruik, maar het eiland ook langzaam aan richting Duitsland wandelt en Merkel een voorproefje krijgt van de gevolgen van het door haar bewierrookte migratiepact. Jammer voor Prutte, maar bij de onzalige regeringsploeg die Nederland bestuurt zullen er ongetwijfeld wel andere liefhebbers zijn.


4 Reacties

 1. Tonnie van der Heijden zei:

  Heel mooi, maar dat gaat hier niet gebeuren volgens mij.
  De autochtonen mogen dat wel die worden hier niet meer getolereerd.
  Maar dan moeten de uitkeringstrekkers uit Den-Haag het met minder doen, ook niet erg
  die hebben al zoveel huizen en personeel dat ze het een tijd vol kunnen houden. Ook hebben ze de gelukzoekers en immigranten nog…..
  En de shell aandelen, Misschien leren ze dan ook eens te DELEN ,iets wat onder de gewone burger niet kon. Dan verdienen ze ook een plaatsje in de Hemel!

 2. Fado zei:

  Mijn eerste gedachte was, A.B. Breivik. Motief terrorisme 77 doden. 22 juli 2011….Verguisd, vernederd en op water en brood. Ik kan mij nog goed herinneren wat de pers en andersdenkende media hierover berichtte.
  Die Anders was ultrarechts georiënteerd, anti-islamitisch. Fel gekant tegen de inmiddels heersende linksen in Scandinavië, met name Zweden.
  Waarschijnlijk hét voorbeeld voor al het geweld tijden goed bedoelde, op democratie gestoelde beginselen demonstraties. Ok, dat geweld is, zoals ik reeds eerder vermelde in een reactie op ‘n eerder artikel, een kolfje naar de hand van onze volksvertegenwoordigers….. zie je wel, het uitschot van de maatschappij. Voor de nog aanwezige weldenkenden is zijn deze uitspraken bekrompen en besides de realiteit. Des poedels kern is de huivering voor datgene wat ons te wachten staat, pure angst.
  Ok, ergens in september 2016, de Verenigde Naties. Ja, in de V.N. dagelijks heftige discussies over zwarte mannen in Nederland. Het ging de wereld over ! Links Nederland heeft de euvele moed om deze zwarte mannen te verbannen, allemaal ten koste van ons erfgoed. Het antidiscrimatiekantoor in de stad van F. Halsema heeft momenteel mega problemen…. hoezo de zwarte pieten mogen niet meer zwart zijn en andere zwarten en of bruinen mogen met karrenvrachten straks loslopen…. zonder werk, stelend en rovend trekkend door ons Nederland, beschermd door de rechterlijke macht. Maar dat is hun cultuur toch ? ….nou niet bepaald een opvoedings voorbeeld voor de jeugd.
  Rottumeroog lijkt mij niet zo geschikt als opberg mogelijkheid. Dan is er weer werk aan de winkel voor die NGO’s. Laat ze Alcatraz maar opknappen.

 3. nobody zei:

  Mooi initiatief van de Deense regering, maar ik zou de regering willen adviseren, gooi de grenzen dicht, en een klap op Brussel. Dexit !!!

  Rottumeroog beste redactie is voor de natuur en straks zien we geen vogels meer vliegen alleen maar kogels.

  Weg met die achterlijken die hier zogenaamd ons cultuur gaan verrijken, die verrijken zich zelf alleen maar en de Europeaan wordt armer en armer.

  Het is een SMET wat over ons continent uitgesmeerd wordt en alles wat goed was moet slecht worden. Straks is er geen gebied, eiland, land, natuurgebied meer over. Het wordt stelselmatig kapotgemaakt door een handjevol idioten. Het licht gaat spoedig uit. Zo donker gaat het worden.

Comments are closed.