Denk hier eens over na

Denk er eens over na wat er gebeurt als u de Noord Koreaanse grens illegaal probeert te passeren,u krijgt 12 jaar dwangarbeid. Als u de Iraanse grens oversteekt gaat u voor onbepaalde tijd achter de tralies.

 

Steekt u de grens met Afghanistan illegaal over, dan wordt u dood geschoten. Probeer eens de grens van Saoedi Arabië illegaal over te steken, men zal jaren niets meer van u horen. Doet u het zelfde met de grens van China eindigt u voor jaren in een opvoedingskamp.  Tracht u illegaal Venezuela binnen te komen dan ziet met u voor een spion aan, met alle gevolgen van dien, uw lot zal afhankelijk zijn van een militaire rechtbank en dat ziet er niet goed voor u uit. Cuba zo maar binnen komen ? Achter de tralies.

Maar komt u illegaal Nederland binnen, dan wacht u een begeleidster van vluchtelingenwerk, een tolk, een advocaat, een warme kamer in een AZC, zakgeld, gratis medische en sociale verzekering waar de Nederlanders hard voor moeten buffelen, u ontvangt geld voor uw GSM telefoon en prepaid kaart om uw familie thuis te vertellen hoe geweldig het hier is. U mag een gratis talencursus volgen om in te burgeren en doet u dat niet dan mag u toch blijven en zou u toch een bericht ontvangen dat u dient te vertrekken dan is er altijd een staatssecretaris of een milde rechter die dat voorkomen.

Kortom u heeft meer rechten dan een gewone hardwerkende echte Nederlander !

Denk daar eens over na !


14 Reacties

 1. nobody zei:

  Niet te vergeten !, u mag uw eigen hufterige eigenschappen meenemen en zelf bepalen hoe u hier leeft, inburgeren hoeft niet, het woordje ‘het’ wordt uit onze vocabulaire geschrapt, het wordt u allemaal makkelijk gemaakt. Ook mag u aan gezinshereniging doen, maakt niet uit hoe groot uw familie is, vrouw (?) 10 kinderen vader moeder opa oma, neem de buren ook maar mee. U mag blonde meisjes verkrachten, bejaarde mensen bij de pinautomaat het geld afpakken, schapen stelen uit de weide, een vette uitkering opstrijken, drie keer per jaar op vakantie naar uw heimat, zwarte piet beledigen, en zelf moskeeën uit de grond stampen.
  Kortom, kom binnen en creëer dezelfde ellende van waar u uit gevlucht bent.

 2. Truitje zei:

  Is geen nieuwtje, dat is al jaren zo.
  De volgende stap die nu is genomen dat is, dat wij daadwerkelijk gaan betalen om deze illegalen en gelukszoekers die er aan zitten te komen, gratis van alles te voorzien ten koste dus van niet alleen de staatskas maar onze eigen portemonnaie.
  Het geld moet toch ergens vandaan komen.
  Knijp je eigen bevolking uit, die hebben niets meer te vertellen.
  Misschien maart 2019 dat grote onvrede wordt geuit door stemgedrag er nog iets aan kan doen, stem pvv of fvd.

 3. amy grace zei:

  Dankuwel voor dit onderwerp. U heeft gelijk waar is ons nuchtere boerenverstand gebleven?
  De hele wereld is onder de invloed van de CIA. Mindcontrol .
  Presidenten / Hollywood / popsterren + zangers ed.
  Zodra deze mensen, bekende artiesten, een contract tekenen hebben ze hun ziel aan de duivel verkocht. Voorbeeld: van de eens warme, ontroerende Adele, is niets overgebleven.
  Haar hele originele persoonlijkheid is veranderd in een zombie!!
  De strategie van de NWO. Mochten deze mensen een keer opstandig worden dan worden ze vermoord bv.John Lennon. Herinnerd U zich Jonestown (1978) Was ook een CIA- project. Meer dan 900 mensen in een massa-zelfmoord? Sommige sekte leden gaven hun ontevredenheid aan maar ze zaten als ratten in de val.
  Het programma van de CIA, aan ons gegeven is: tv.+ media.Herhaling tot in het oneindige.
  Wij worden doodgegooid met domme feiten over het KH / BNN-ers en leugens!
  Zoet gehouden met Boer zoekt vrouw / wie is de mol + heel Holland bakt.
  Druk met werk + gezin en nooit tijd om echt ergens over natedenken. Kwestie van prioriteiten toch???
  Ik durf hier zelfs te stellen dat de Top2000 ook een onderdeel hiervan is.
  Ondergaan in een saus van nostalgie en weer geen tijd om te reflecteren van wat gebeurd er werkelijk in de wereld???

 4. Fado zei:

  Respect ! voor geennieuws.com. Mooier sprekend voorbeeld is bijna niet mogelijk ….
  Brussel, jawel weer België. Iedere gedachte, daar, die ik gemakshalve maar met een miskraam vergelijk, wordt in een cutter geschud én het produkt is te vergelijken met een worst. Een worst verzadigd met gevaarlijke, smerige en levensbedreigende ingrediënten. Lekker of niet, deze worst wordt u dagelijks voorgehouden door de media. Lekker of niet, ondanks een twijfelachtige smaak wordt deze worst genuttigd. Iedere dag, jaar in jaar uit. Men raakt er aan gewend, maar zo hoort toch een worst te zijn…. iedereen eet toch zo’n worst dan moet het toch goed zijn….
  Wat je eet dan ben je, wie kent deze uitspraak niet ? Ik wel.
  Het ,eten’ van de media vergiftigd langzamerhand de geest van de mens. En de geest bepaald uw hoedanigheid. De mens is inmiddels een hansworst geworden. De grootste hansworst heet Rutte, voorzitter en spreekbuis van de slagers uit Brussel. Het zal hem allemaal een worst wezen…
  Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, oh kom nu naar Europa.
  De kerstboom ? Kerstmis ? Dagen van bezinning en familie ? Hoe lang nog…. binnenkort achter gesloten gordijnen.

  Zo, ik aan de boerenkool met een échte worst. Niet uit den Haag maar van een slager die nog steeds weet hoe een worst hoort er uit ziet, smaakt én weet waar en hoe zijn vee leeft…. was ik maar vegetariër, ik ben ook maar een slappeling….

 5. Ger de Vries zei:

  Maar er ontbreek ook nog wel wat hoor. Zo missen de stakkers bij aankomst aan de grens een fanfare of drumband en een ontvangst commitee! Dat kunnen we Rutte en zijn mede weldoeners wel kwalijk nemen. Tijd om de Verenigde Naties hierover in te lichten en Jeffrey Afriye(of iets dergelijks) zodat er weer een nieuwe scapegoat tegen ons kan worden gebruikt!!

 6. loek zei:

  en dit alles met DANK aan de NL KIEZER! Laten we dat niet vergeten. Uw vredelievende aardige buurman! Die barmhartige sociale man die uw land naar de kl#te helpt in het stemhok!

 7. Ludo zei:

  Ben bejaard nu, heel mijn leven rechts gestemd, en wat heeft het geholpen?? Nada, niks, zip, nothing!

 8. Ivanneau zei:

  U bent het pensioen nog vergeten. Binnenkort kunnen wij als illegalen volop gebruik gaan maken van de enorme pensioenpotten die jullie stomme Hollanders hebben opgespaard. Dat wordt pas echt lachen. Jullie stommeriken werken je hele leven zich krom en krijgen straks niks noppes nada. Volgens het door jullie oerstomme regering ondertekende pact hebben wij als illegalen straks bij inschrijving direct recht op een pensioen. En de media gaan dit straks bejubelen en verspreiden. Hahahahah…. hikhik…. is er een dokter in de zaal want ik kom niet meer bij…. Groetjes van Ibrahim Rifmountain

  P.s. dit is pas echt lache brulle scheure….

 9. Wim zei:

  Zo lang wij niet massaal met gele hesjes tegen dit “beleid” gaan demonstreren, zal er niets veranderen. Wij Nederlanders zitten te diep in onze comfortzone. Het Maliveld kan wel worden bebouwd, want het heeftde functie van dmonstratieveld (nagenoeg) verloren.
  Wij Nederlanders missen het Franse/Italiaanse temperament.
  In die landen gaan mensen wel massaal de straat op en met succes!
  Maar daar lees je niets van in de MSM.
  Time to wake up.

 10. Lex zei:

  De (illegale) immigratie in ontwikkelingslanden en totalitair bestuurde staten mag geen naam hebben. De migratie richt zich in hoofdzaak op vrije, welvarende beschavingen die zelfs de illegaliteit en de onverdraagzaamheid legitimeren.
  Denk na over het waarom.

 11. Roepiedeltoetie zei:

  Inderdaad de maffia regeert de staat, maar wie weet hier een tegenbeweging in op te zetten?

 12. PIETJE zei:

  aLLE GELUKZOEKERS TERUG OPGEROT WE HEBBEN ALS NEDERLANDERS HET AL MOEILIJK GENOEG KIJK NAAR DE NEDERLANDSE DAKLOZEN DIE GELUKZOEKERS KRIJGEN ONDERDAK ONZE MENSEN NIET !!!!!! OPROTTEN ALEMAAL !!!

Comments are closed.