Financial Times roept George Soros uit tot man van het jaar 2018

En zo ziet u dat bijna alles op deze wereld te koop is. George Soros de man die de Britse pond deed sneuvelen, de man die er mede aan bijdroeg om van Europa een gezellige multicultureel gezelschap te maken en dat nog steeds probeert, de man die middels zijn Open Society Foundation waar  Mabel Wisse Smit deel van uitmaakt overal te vinden is, waar een mierennest kan worden opgestookt.

Maar, volgens het FT is het bewonderenswaardig dat een man die door zovelen verguisd wordt toch de veerkracht heeft om telkens weer voor zijn idealen op te komen ! Het beste is, mocht u daarin geïnteresseerd zijn dat u even een kijkje neemt wat het FT daar zelf over te melden heeft door hier te klikken.

Vlak voordat het nieuws uitlekte wat er afgelopen woensdag stond te gebeuren ontving Facebook een open brief waarin talrijke Amerikaanse democratische = linkse organisaties zoals de Arab American Institute; Bend the Arc Jewish Action; Freedom From Facebook, Media Matters for America; MomsRising; MoveOn NAACP; National LGBTQ Task Force, Southern Poverty Law Center, and The Sikh Coalition,   vroegen om de in hun ogen anti Soros campagnes te stoppen. FB gaf hier niet aan toe. De actie wordt toegeschreven aan Soros adepten daar ook weer volgens de FB directie Soros via een handige beursmanipulatie trachtte geld te slaan uit een wedden op een lagere koers van FB, terwijl directieleden  Zuckerberg en Sheryl Sandberg op het World Economic Forum hun verhaal afstaken en niet onmiddellijk konden reageren.

Opvallend was overigens de aanwezigheid van Soros in Marrakesh gedurende de 2 dagen dat het inmiddels bekende VN migratiepact werd getekend, waar hij naast het ondertekenen van het pact een interview gaf aan een medewerker van het FT.  Soros  kwam aan uit Zuid Afrika, waar hij op missie was ook daar de samenleving opener te maken, waarbij er achteloos aan voorbij gegaan wordt dat dit nog meer levens van blanke boeren zal gaan kosten.

Maar goed wie had de FT anders moeten kiezen ? Zou Emmanuel Macron een goede keuze geweest zijn, of Angela Merkel of hadden een paar mannen zoals jean Claude Juncker, Donald Tusk of misschien wel Frans Timmermans in Brussel stilletjes gehoopt dat zij op de voorpagina geplaatst zouden worden ? Zo trots hoef je niet te zijn, want ergens in het grijze verleden in 1938 werd ook Adolf Hitler een keer man van het jaar genoemd en dat op de voorpagina van de Time net zoals Merkel een tijdje geleden. En u weet wat er daarna gebeurde.

In een interview dat het FT met Soros in Marrakesh had, verbaasde hij zich er over dat de wereld zich hoe langer hoe meer terugtrekt in juist gesloten samenlevingen en niet datgene wat hem voorstaat een “open society “. Is de man nu zo dom dat hij de reacties met name volgend op de “wir schaffen das ” periode ,  niet begrijpt, dat hij niet dat een met zijn filosofie opgedrongen open samenleving van tientallen culturen,  dit tot wrijvingen leidt en mensen die nog enigszins bij zinnen zijn, dat afwijzen vanwege de catastrofale gevolgen ?

En wat Soros bedoelt met gesloten samenlevingen is wat wij zien  in landen als Hongarije, Italië, Brazilië, de VS, en langzamerhand ook Duitsland, waar de burgers in die landen niet overrompeld willen worden door  gestuurde gelukszoekers, hun tradities en waarden op willen geven aan anders gelovigen. Kennelijk ontgaat het hem of wil hij niet zien, dat er landen zijn, die er gewoon normale strikte wetten en regels op na houden als het gaat om migratie en niet de deur voor iedere gelukszoekers open willen zetten.

Maar natuurlijk weet Soros het antwoord en ook het FT weet  dat. Zij richten zich met deze benoeming tot misschien 1 procent van de elite, die slechts indien de hele wereld met Europa voorop een grote grijze massa wordt, zij deze na believen kunnen regeren en uitbuiten want daar gaat het uiteindelijk om!.

 

 

 


11 Reacties

 1. check zei:

  Dat dit ouwe karkas nog niet is afgeschoten is mij een raadsel. Trouwens die nep oranje familie( jawohl die von Amsbergs , sieg , sieg) in shitwhole land zijn dikke vrienden van dit stuk ongedierte. Kan je nagaan foute mensen onder elkaar

 2. Jan zei:

  Kopsoros is een graag geziene gast bij de niet democratisch gekozen EU bureaucraten, zijn twee handen op een buik als het gaat om het EU open grenzen beleid en de omvolking van de EU lidstaten. Engeland doorziet het spelletje en vertrekt uit de EU. Ondertussen sluit de USA haar grenzen voor immigranten onder druk van de bezorgde Amerikaanse burgers. Alleen de domme EU bureaucraten hebben niet door dat Soros uit is op de vernietiging van de EU lidstaten en op oorlog van de EU met Rusland.

 3. Fado zei:

  Had toch eigenlijk verwacht dat de FT voor dé man van het jaar Draghi, het rekenwonder met visie, die jongen van de ECB had uitverkozen.

  Dit wonder op twee benen heeft kans gezien en daadwerkelijk 3.000.000.000.000 = 3 biljoen ( of stiekem nog meer ) euro’s, met een tegenwaarde van oud papier van 850 euro, te laten drukken met een rendement die te verwaarlozen is.

  De overeenkomst tussen Soros en Draghi (Brussel) : vernietiging van de samenleving

 4. amy grace zei:

  Laten we eens beginnen met een prijs voor de grootste duivel ter wereld.
  Die zijn ontelbaar.
  En dan allemaal in 1 keer op de voorpagina.
  Dan zijn we tenminste eerlijk bezig.
  Ik heb jaren geroepen: Ik ben moeder Teresa niet!
  Nu heb ik me vorig jaar in haar verdiept, maar zij was echt geen heilige!
  Wat klopt er eigenlijk wel in de geschiedenis?

 5. nobody zei:

  Deze wereldvernietiger is een farce majeure, oftewel een force majeure, oftewel hautain. Dus een zeer gevaarlijke gek. En die wordt uitgeroepen tot man van het jaar???

  Ik vond een gedicht van Ralph Mulder:

  “Welkom in Nederland
  Het land van stand
  Geniet van onze mooie strand
  Pas op dat het gat in de ozonlaag je niet verbrand
  Welkom in Nederland
  Het prachtige land
  Daar is nooit iets aan de hand
  Ieder is daar vrij en blij
  Democratisch als de pest staan we aan Amerikaanse zij
  Welkom in Nederland
  Geniet van onze natuur en landschap
  Zomers te droog, winters dikke modder drab
  Alles kan en mag in ons land
  Maar sta dan wel aan de goeie kant
  Welkom in Nederland
  Kerktorens hebben met onze landschap verband
  Het hoort bij het land
  Zondags is het allemaal naar de kerk
  Doordeweeks netjes naar het werk
  Welkom in Nederland
  Tieners maken zich hier zomaar van kant
  Maar niemand begrijpt waarom
  Zijn we echt dan zo stom
  Zo ik heet je welkom in het echte Nederland
  Gooi die mooie klompen en Zeeuwse meisjes aan de kant
  Onze tulpen zijn verwelkt
  Onze koeien geven alleen nog maar zure melk
  We worden geleidt door hypocriete leiders
  Naast Amerika de democratische strijders
  Welkom in Nederland
  Kijk naar onze vervuilde zee en strand
  Niks is vrij in dit land
  Je hebt te luisteren naar mensen van de bovenste stand
  Loop met de menigte mee
  Anders tel je niet mee
  Welkom in Nederland
  Het land zonder verstand
  We laten de mensen aan hun lot over
  Voor de problemen wordt dit land dover
  We stoppen liever geld in bommen
  Hoe het met minderheden gaat kan ons niet verdommen
  Welkom in Nederland
  Het totaal beeld van respect en acceptatie is verbrand
  We zijn zo schijnheilig als de pest
  En in hielen likken zijn we het best
  Dat we staan achter een oorlog
  Die gebaseerd is op list en bedrog
  Welkom in Nederland
  We leggen de onschuld nu aan de kant
  Wij zijn het land die ons zelf belangrijk vindt
  Die de minder bedeelden verslind
  Die de rijken, rijker maken
  Die het gevoel van eigenwaarde kraken
  Wij zijn het land waar vrijheid te koop is
  Als je dacht dat je zo werd geaccepteerd heb je het mis
  Wij zijn het land dat doet aan democratische discriminatie
  Wij zijn het land dat zomaar politieke besluiten neemt
  Ook als het volk anders meent
  Wij zijn het land wat luisteren heeft afgeleerd
  Die criminelen binnen laten en echte vluchtelingen weert
  Wij zijn het land dat kinderverkrachters hun gang laat gaan
  Want een minima straf zal hun niet in de weg staan
  Wij zijn het land waar abnormaal wordt gebruikt als normaal
  Waar sociaal verandert in asociaal
  Welkom in Nederland
  Zolang je, je ogen sluit is er niks aan de hand
  Als je, je standaard aanpast
  Heb je van niemand last
  We wensen je veel plezier in ons land
  Geniet van onze terrassen , zee en strand”

 6. Ron zei:

  226 europarlementariers staan op meneer zijn loonlijst, zoekt en gij zult vinden maar een naam is al bekend D66 landverraadster sophie in’t veld en natuurlijk sargentinie groen links niet te vergeten. Een geluk: de militaire tribunalen staan al klaar om dit geteisem te betechten, ik heb de champange en popcorn al klaar staan. Een rechtvaardig gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst voor alle mensen van deze wereld, behalve de elite

 7. Roepiedeltoetie zei:

  Uit dankbaarheid heeft hij zeker die organisatie gesponsord, die 150 Syriërs illegaal naar Nederland wil gaan halen?

 8. Sandokan zei:

  Niet verwonderlijk want ome Sjors is de eigenaar van veel media!
  Kijkt u vooral via YouTube naar het interview dat Steve Kroft had met deze satan en u weet meer dan genoeg!

Comments are closed.