Gaat u de komende dagen de deur uit ? Vergeet uw gele hesje niet aan te doen !

Gaat u een deze dagen de deur uit ? Vergeet dan niet uw gele hesje aan te doen en daarmee een antwoord te geven op de uitstekende reactie van een van onze lezeressen “Tallamaris “, die aantoont dat je ook zonder als een stel makke schapen een liedje zingend en rond de Vijverberg sjokkend, je onvrede over het regeringsbeleid en de gevolgen daarvan kenbaar kunt maken

Laten wij beginnen u een screenshot van de reactie te tonen en mocht u wel een met de prestaties van Rutte 1,2 en 3 tevreden Nederlander zijn, gelukszoekers hoe discriminerend ook , sluitend wij maar even uit, daar wij van hen geen klachten verwachten, zeker niet indien ze in Amsterdam wonen, maar nogmaals wel tevreden met Rutte, prima, ga onze site / deur voorbij en wacht rustig af, hoe Nederland er over 2 tot 5 jaar uitziet. Misschien moet u dan uw zwarte hesje aantrekken!

U wordt door linkse krachten op uw wenken bediend en anders doet een dolgedraaide dominee daar nog wel een schepje boven op, als hij terugkomt uit Griekenland. Hoeveel van de geplande 150 gelukszoekers die Rikko Voorberg en zijn dwazen mee willen nemen, zullen zij zelf in huis nemen? U herkent de linkse trekjes van de “kerk ”  medeleven tonen, maar anderen met de gevolgen opzadelen. Staatssecretaris Harbers heeft na zijn Marrakech ??? “help me even “debacle zijn les geleerd, gauw de atlas erbij gehaald en gekeken waar Griekenland ligt en dreigt nu met maatregelen , want het zou kunnen gaan over mensensmokkel. Harbers, Harbers, zeker nog nooit kennis gemaakt met de vaderlandse rechterlijke macht en het legioen door de burger betaalde linkse advocaten, die ongetwijfeld mocht het zo ver komen, hier een mouw aan weten  passen om te zorgen dat Nederland weer 150 gelukszoekers en uitkeringstrekkers rijker zal worden. Dit zeker na het getekende VN migratiepact.

Reageerder Tallamaris toont middels de reactie aan dat het ook anders kan. Niemand die u belet een geel hesje te dragen bij de Jumbo of op de markt, zelfs Den Haag zal nog even na moeten denken onder welk artikel van het strafboek die valt om deze spontane uiting van ontevreden- heid te plaatsen. Iedereen met een auto heeft een dergelijk hesje en zo niet kun je ze voor een paar euro’s kopen. Is dat te veel gevraagd om te tonen dat de huidige pseudo democratie in Nederland u de keel uithangt en dat u veranderingen wenst en niets wilt horen over gebroken vaasjes  verteld door een geboren narcistische aartsleugenaar ?

Maar lezers, even de archieven induikend kwamen wij berichten tegen over mensen die liever geen  verkiezingsbiljet voor het raam wilden plakken, want ,  “ja, weet je, de buren, ik wil niet dat mijn huis beklad wordt , enz. enz ” Dus zo maar alleen of met je man, vrouw , kennis de deur uit en dan de Bijenkorf of de Hema binnen met een geel hesje ? Die “moed ” zal toch gauw een Willems Orde op leveren, want zo heldhaftig zijn we nu ook weer niet, ook niet als het gaat om uw toekomst en die van wat u ooit op de wereld heeft gezet, plus daar de nazaten van.

“Het zal allemaal wel meevallen in Nederland, de Italianen zijn schreeuwers, de Fransen alles vernietigende hooligans, de Hongaren xenofoben, de Belgen, ach wat stelt België nu voor in vergelijking met ons land, en de Duitsers, die schreeuwen alleen maar. ”

Nee, dan een land dat in feite  een Madurodam uitvoering  is geworden van Madurodam, daar gaat het allemaal prima en dan ook nog met een geweldig nepkoningshuis, dat al op uw kosten vakantie is, en zo willen we het graag houden, worden we ook niet moe !


8 Reacties

 1. check zei:

  Hahaahha zeer terecht Redactie. Jullie en ikzelf hebben de bui zien hangen en hebben op tijd de pleitvaart gemaakt , maar dat is nog geen garantie dat je van dat shitwhole land af bent. Integendeel elk jaar weten ze nog een aantal malen te vinden en moet je de “befehlen”opvolgen anders zetten ze je financieel droog. En aangezien wij blank en voormalige Nederlanders zijn de uitvoerders van deze instanties vaak van allochtone afkomst zijn , kan je er vergif op innemen dat ze je een oor aannaaien. Heb daar de nodige ervaring mee , als je de pech hebt om ergens aan een loket te moeten staan om je Nlse vod te verlengen. Het ziet er letterlijk en figuurlijk zwart van de “raam ambtenaren “die je verveeld aan kijken. Dat noemen ze dan “blankies pesten en nog erger als ze de kans krijgen uitzuigen. Hoe anders was het in mijn tijd toen je voor je nummer werd opgepakt en de pech of geluk had om gelijk bij het Korps Mariniers te moeten dienen. Vragen ? Geen vragen , want dat was ik nu net niet van plan. Maar goed heb er een geweldige tijd gehad weliswaar bijna 27 maanden moeten dienen en ook een tijdje in de boesj van Nw. Guinea zitten rotten. Klinkt bekend he redactie hahahaah . Maar je had ook veel “blauwe “jongens waar ik prima mee overweg kon. Als we verlof hadden ging ik vaak langs in een van de kampen waar ze gehuisvest waren als vlm KNIL militairen. Werd er altijd als een vorst ontvangen want was van vele de commandant die ook zijn handen liet wapperen en pal voor zijn mannen stond. Man wat heb ik daar lekker zitten kanen , de vlammen komen nog mijn gat uit als ik daar aan terug denk.
  De kameraadschap was enorm en dat mis ik nog steeds , de saamhorigheid die we onderling hadden. Toen al was het merendeel van de bevolking laf en verraderlijk om maar te zwijgen van de achterbakse streken. Dat is tegenwoordig tien maal erger geworden , bange wezels die stiekem achter de gordijnen gluren als er wat aan de hand is. In welk land heb je de kliklijn naar de belasting gestapo ? In welk land kan je anoniem iemand aan de politie verklikken ? Nergens ter wereld ! Bovendien NOOIT zelf van een bezetter verlost , altijd hebben anderen dat moeten doen. Dus moeten die deze corrupte sukkels in de Haag verjagen ? Of die huurmoordenaar van der Graaf omleggen ? Laat me niet lachen ……….

 2. Fado zei:

  Er is bijna géén plek meer op de aarde waar geen ,stront aan de knikker’ is.

  Of het nu sociale onrusten zijn, grote economische onrusten, milieu problemen, klimatologische, twijfelachtige medische, voedselproblemen of militaire interventies, ze verschijnen iedere dag met een enorme snelheid op uw ,bord’. Ook ons water en voedsel kwaliteit zijn inmiddels discutabel. De landbouw gronden zijn verpest…. De aarde gaat kapot aan de ,intelligentie’ van de mens. De ene keer aangedikt de andere keer geminimaliseerd. Begrijpt nu echt niemand dat alle klootjesvolkeren bij elkaar geen enkele invloed kan hebben op de natuur ? GEEN ENKELE ….Begrijpt men dat niet…. ik begrijp het niet ! Voor mij Onvoorstelbaar.

  Nog één keer de gele vestjes…. . Onze habitat wordt successievelijk, beetje bij beetje de nek om gedraaid. Het dragen van, of het zichtbaar hebben liggen van, deze vestjes zou toch iedereen op zijn minst aan het denken moeten zetten. De aandacht voor deze mondiale bedreigingen zou belangrijker moeten zijn dan ademhalen. Die gele vestjes hebben niets, maar dan ook niets met rijk of arm te maken. De angsten worden door beide partijen gedragen…Er komt beslist een tijd dat (over)leven belangrijker wordt dan dat vervloekte geld.
  Alexander Gerst, de Duitse astronaut zag op 400 km hoogte de aarde en zag als voormalig vulkanoloog dat onze aarde er drastisch slecht voor stond. Op 400 km hoogte, en de mens, met de voeten op de aarde, staat er met de neus bovenop…. De kwetsbaarheid van onze aarde is enorm. Hij, deze Duitser sprak voor zijn kinderen, die nog geboren moeten worden !!!! zijn zorgen voor hun toekomst uit. Zorgen voor hun toekomst ….u leest het goed.
  DAAR ZIJN ONZE GELE VESTJES VOOR. maar ja, tegen wie zeg ik dit ?

 3. Fado zei:

  Beste Check,
  Het zal er wel nooit van komen om samen ,aan de pils’ te gaan. Ongetwijfeld zou dat voor mij een bijzondere ontmoeting zijn….
  eendracht maakt macht, zegt men. Maar zwemmen tegen de stroom op, daar zijn mijn benen, gezien mijn leeftijd, niet meer zo geschikt voor. Hetzelfde geld voor bijna alle gezonde Nederlanders, te lastig, te vermoeiend. Liever voor de leugenbuis

 4. check zei:

  @ Fado , ben wel belegen , maar niet te oud om uit te delen mocht dat nodig zijn. Maar geen zin om nogmaals mijn leven te wagen voor een land en maatschappij die wat mij betreft totaal de weg kwijt is en zeker de meeste knettergek zijn. Weet wel betere manier om mijn laatste jaren door te brengen en zeker niet te besteden aan lafaards, luide donders en verraders. Er kan geen dag voorbij gaan dat mijn klus bijna op het dek valt van verbazing , denk elke dag dat het toppunt van waanzin wel is bereikt. Maar schijnt niet zo te zijn en iedereen is volgens de goebbels propaganda erg happy. Van de drugs en pillen slikken dan .

  Nog een zeer prettige Kerstdagen en een goed en gezond nieuw jaar toegewenst. Maar dan ook aan alle lezers en redactie van Geen Nieuws.
  Het gaat U goed !

 5. Gradus zei:

  @fado,
  En daarom versier ik mijn huis en vier uitbundig kerst, alsof het de laatste keer is. Ik hoop van ganser harte dat zo menige kameeldrijver z’n nek breekt over de electriciteitssnoeren in mijn voortuin. Allen een Xmas.

 6. check zei:

  @ Punt 50

  Roger

  Qua Patet Orbis !

  Zondag mijn hellereis naar shitwhole land. Tis dat ik mijn ouwetje , familie en sobats wil zien met de feestdagen , want de veel zin heb ik er anders niet in. Al na een paar dagen beginnen mijn haren overeind te staan en mijn handen te jeuken en dan wordt het tijd om weer gauw op te rotten.

Comments are closed.