Geennieuws gaat verder met een geheel nieuwe redactie

Op de valreep toch nog een goed nieuwtje , zeker voor al die trouwe lezers die de spitse pen van Geennieuws al vele jaren volgen. De dagen tussen het laatste bericht waarin werd aangekondigd toen de redactie van Geennieuws had besloten de redactiejassen nu echt aan de kapstok te hangen maar de laatste reacties hierover waren op z’n zachtst gezegd  zo hartverwarmend  en wij toch op een andere manier verder zouden kunnen gaan dus hebben wij onze hersens hierover gekraakt.

Maar hier het resultaat na wat slapeloze nachten.

Vanaf 1.01.2019 kunt u weer genieten en terecht boos worden van artikelen waarin de nieuwe redactie zal trachten u een spiegel voor te houden, kritisch in te gaan op het snel groeiende Noord Koreaanse klimaat dat Nederland steeds meer in de greep neemt en waarbij er ook regelmatig over de grens gekeken wordt naar zaken die ofschoon soms ver weg, ook de samenleving in Nederland  zeker zullen treffen.

Een klein voorproefje kunt u lezen door deze url aan te klikken, er wordt hard gewerkt aan de laatste schoonheidsfoutjes, maar ook daar komen we uit !

Een goed en vooral gezond 2019 en veel leesplezier en nogmaals bedankt voor al uw hartverwarmende reacties.

 


39 Reacties

 1. andre zei:

  super! want voor een ieder geldt dat de geest op een gegeven moment, dus voor jullie pas na 14 jaren uit de fles is. Niet dat het probleem ermee is opgelost maar gewoon geen zin meer/gezeik. Hoe mooi is het als je dan het stokje kan overdragen om de “anti ” bleide boodschap met “iets om over na te denken” op het internet kan zetten kan voortzetten!

  Neem maar van mij aan dat jullie vriendin spijt heeft dat ze niet naar jullie heeft geluisterd.

 2. nobody zei:

  Geachte Redactie,

  Dank U wel, 2019 kan niet meer stuk.

  vigilantibus scriptum est (‘het geschrevene is voor de waakzamen’)

  nobody

 3. Nico zei:

  Geweldig, Geen Nieuws dat is juist heel goed nieuws dat jullie toch door gaan met een nieuwe redactie en dat er mensen bereid zijn gevonden om de taken over te nemen. Ik wens deze mensen heel veel succes om ons op de hoogte te blijven houden van wat er in deze wereld allemaal speelt en dat we naar een climax toegroeien staat buiten kijf. Maar dit is in ieder geval een goed bericht voor 2019 en ik wens jullie ook het allerbeste toe voor 2019.

 4. Ronny zei:

  Dat is goed nieuws en beter dan geen nieuws
  Ik had er wel stilletjes op gehoopt dat de draad weer opgepakt zou worden gezien er veel lezers reageerden op het besluit om te stoppen.
  Elke dag kwam ik toch even langs op de website om te zien of er toch weer een bericht op stond, en het doet me deugd dat dit dus het geval was.
  Ik wens de redactie een goed jaar toe en het zal een zeer bewogen jaar worden, met ongekende politieke veranderingen. Forum voor Democratie heeft intussen al meer leden dan de grootste politieke partijen, en dat binnen een zeer korte periode. En dat zal zich doorzetten in de 1e en 2e kamer in 2019.
  Dus daar zal de redactie ook veel over kunnen gaan schrijven. De vrije val van de VVD, het bedrog van Groen links en het verraad van D66 en Christenunie.
  Maar nogmaals op de valreep toch nog goed nieuws. … Geennieuws gaat door

 5. friese canadees zei:

  Geweldig !
  Geennieuws is dus goed nieuws!
  Ik had het niet verwacht, eerlijk gezegd, deze keer

  Ook langs deze weg nog een hartelijk dank U wel gericht aan de nieuwe redactie en de ouwe stompen natuurlijk ook met name Paul K.

  @nobody
  Zeer terecht opgemerkt: v.s.e.

 6. Truitje zei:

  Geweldig goed nieuws.
  Juist nu, zoals ik al eerder zei, is jullie site broodnodig.
  Om ogen te openen.
  Mensen weerbaarder te maken.
  De andere kant van het nieuws te laten zien.
  Maar vooral ons als lezers onze mening te laten vormen, wetend dat wij niet bedonderd worden zoals dat wel gebeurd door politici.
  Nieuwe redactie, welkom, veel succes en See you.

 7. Tigron zei:

  Fantastisch!!!!

  Ook ik keek, na jullie besluit, toch iedere keer stiekem of er toch nog wat verscheen van jullie hand. en…… jawel.
  Het is fijn om te lezen dat ‘geennieuws’ toch door gaat.
  Het leven gaat snel en het gekonkel gaat door.
  Ik ben blij dat jullie onze ogen open houden.
  Veel succes en lezers gewenst in het komende jaar.

  Tigron

 8. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Geen enkele econoom weet of kan voorspellen wanneer de komende financial crash plaats gaat vinden. Die keuze is immers voorbehouden aan een select aantal in het duister opererende bankiers. Tòch is er een aanknopingspunt:

  In oktober 1929 heeft de Wallstreet Crash plaats gevonden. Die heeft destijds tot een lange en diepe crisis geleid waarbij heel veel mensen in schrijnende armoede terecht zijn gekomen, dakloos zijn geworden en velen met hun bord naar de gaarkeukens moesten. Maar uiteindelijk heeft de economie zich toen na vele jaren weer op eigen kracht kunnen herstellen.

  In 2008 (bankencrisis) heeft onopgemerkt een nieuwe Wallstreet Crash plaats gevonden. “Onopgemerkt” omdat men dit keer heeft besloten om het financiële systeem nog een tijdje met vele miljarden aan bijeengeharkt belastinggeld overeind te houden. Vanwaar deze keuze buiten het feit dat de institutionele beleggers (dat zijn de bankiers in wiens konten onze “volksvertegenwoordigers” permanent wonen) nog even mooi hun zakken op onze kosten kunnen vullen?

  Omdat de politiek is er nog niet klaar voor is. Nadat de volkeren van alle EU-landen jarenlang zijn geterroriseerd en uitgeplunderd door hun politici worden die volkeren volgend jaar automatisch gedwongen tot heel andere politieke keuzes. In de VS is dat Trump al geworden, in Nederland wordt dat het FvD, in Duitsland de AfD, in Frankrijk de FN van Marine le Pen enz. Als deze nieuwe regeringen eenmaal in het zadel zitten dan is het moment aangebroken om het financiële systeem te laten crashen. Dus als de zondebokken eerst netjes op hun plek zijn gezet door de onwetende en nietsvermoedende kiezers. Adolf Hitler was ook al zo’n sufferd die eerst in het zadel is geholpen en daarna van alles de schuld kon krijgen.

  Ik schrijf dit stukje om de lezers nog eens in te scherpen op wat voor achterbakse viespeuken de kiezers steeds stemmen. Die kiezers die steeds maar weer opnieuw na zorgvuldig te hebben nagedacht blijven kiezen tussen de pest, kanker, aids of -en je gaat echt door het plafond van de pijn- recidiverende luierdermatitis.

 9. Henk zei:

  Dit is voor mij een Gelukkig Nieuw 2019, wens omdat Geen Nieuws toch door gaat. Dank, Dank en nog eens Hartelijk Dank.

 10. Ger de Vries zei:

  Na het nieuws dat Geen Nieuws ging stoppen begon onmiddellijk het afkikken met de gebruikelijke ontwenningsverschijnselen. Echter, de hoop op voortzetting is nooit verdwenen en gelukkig, er is een nieuwe redactie gevormd die de zo broodnodige tegenwicht (de waarheid) blijft publiceren. Mijn persoonlijke dank daarvoor is oneindig. Ik wens de nieuwe redactie veel wijsheid en geluk toe in 2019, want niets gaat vanzelf!

 11. Tonnie van der Heijden zei:

  Mooie reacties ik kan het niet beter zeggen, bedankt Geen nieuws voor alle items die jullie ons gegeven hebben om te reageren en na te denken. Het gaat jullie goed in 2019 hopelijk ook met je gezondheid want dat is het voornaamste goed voor iedereen.
  Ik hoop ook dat de lezers het bovengenoemde stuk van Jan Bosman (werktuigkundige)
  goed in hun oren knopen bij de volgende verkiezingen.
  Dan wens ik iedereen een gezond en voorspoedig 2019!!

 12. Truitje zei:

  Zojuist geprobeerd iets te plaatsen op de nieuwe half Franse site.
  Het lukt mij niet.
  Iedere keer nieuwe plaatjes kijken en klikken en nooit is het goed.
  Ik spreek geen Frans en denk dat ik voortaan alleen maar moet lezen.
  Jammer.

 13. Gladiator zei:

  De vertrekkende redactieleden wil ik bij deze een heel goed en vooral gezond 2019 en natuurlijk veel en veel verder toewensen en de nieuwe redactieleden wens ik vooral (natuurlijk alles goede en gezondheid toe maar dat moge duidelijk zijn) heel veel moed en vooral wijsheid toe voor de komende jaren daar deze m.i. veel en veel meer gaan eisen van jullie!

  Echter, zouden jullie hulp in welke vorm dan ook nodig hebben dan schroom niet om dat kenbaar te maken.
  Ben toch maar alleen met mijn lieve Mechelse herder dametje Britt!!

  En voor nu alvast een proost voor vannacht!!!

  Gladiator

 14. only you zei:

  Bosman heeft duidelijk gesteld dat de politieke keuze al van tevoren vastgesteld wordt door deep state, hopelijk beginnen de burgers wakker te worden?

 15. Jan zei:

  Dit nieuws maakt mijn oudejaarsdag weer helemaal goed. Wens redactie, reaguurders en lezers van Geen Nieuws, die allemaal staan voor de vrijheid van meningsuiting, een liefdevol en sprankelend 2019 toe, vuurwerk genoeg. ‘Keep up the spirit an fight the good fight, no guts, no glory’.

 16. Sas zei:

  Was van plan de laatste dag te reageren op het slechte nieuws.
  Vanaf maandag alle reacties gelezen.
  De één nog mooier dan de andere!!
  Maar…… het tij is gekeerd.
  Geen Nieuws heeft Goed Nieuws gebracht.
  Dank jullie wel.
  Redactie en reaguurders een mooi en gezond Nieuw(s)Jaar gewenst.
  Gezond verstand wensen is niet nodig.

 17. Gladiator zei:

  @Spinturn,

  Beste, weet niet wie u bent echter mijn plan ligt PANKLAAR!!!

  Kan er elk gewenst moment mee aan de slag maar daarvoor moet ik nog snel ff 1 mega groot probleem oplossen……..

  Moet ongeveer een kleine 300 mensen hebben en op bijna 18 miljoen valt dat nog niet mee kan ik u zeggen!!

  Nederland slaapt en IK krijg het in mijn uppie niet wakker, en ik bedoel dus echt wakker.

  Fijne en rustige jaarwisseling gewenst!!

  Gladiator

 18. nobody zei:

  @friese canadees, à la vôtre santé.

  @Gladiator, een aai voor Britt en voor jou een proost.

  Voor een ieder: denk goed na en een heel fijn jaar toegewenst, iedereen hier op deze site, geniet van deze jaarwisseling en de allerbeste wensen.

 19. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  @Truitje 11:19

  Ik doe het al vele jaren zo: als er geld op mijn bankrekening komt haal ik het er meteen af. Dàg bank! Ik gebruik daarvan wat ik nodig heb, houd wat in reserve en zet de rest om in fysiek goud. Goud is een anker voor uit arbeid verkregen vermogen. Het is bedoeld voor de wat langere termijn (zeg enkele jaren) zodat je nooit gedwongen hoeft te kopen of te verkopen. Het gunstige moment moet je namelijk steeds zelf kunnen bepalen.

  Een voorbeeld. Vorige week hebben mijn vrouw en ik een eenvoudig nieuw autootje besteld. We gaan daarvoor drie ons goud inleveren bij Philoro in Graz (wij wonen in Hongarije) en krijgen daarvoor momenteel 3 keer 3590 Euro. Dat goud hebben we echter enkele jaren geleden ingekocht voor 3100 Euro per ons en hebben nu dus een voordeel bij de aanschaf van 1470 Euro. Het lijkt alsof dat goud meer waard is geworden maar dat is niet het geval: de waarde van het geld is er namelijk onderuit gezakt! Belangrijk: èchte waarde kun je altijd aanraken. Als je een briefje van honderd aanraakt raak je niet de waarde ervan aan maar een papiertje. Eigenlijk heb ik geen goud om er mijn voordeel mee te doen maar omdat ons geperverteerde “wettige” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel in feite een misdrijf is met gevolgen zó ernstig en ingrijpend dat die het begrip van de meeste mensen ver te boven gaan. Ik maak zo weinig mogelijk van dat misdrijf gebruik, that’s all. Wat niet wehneemt dat het wel leuk is om zo’n mooie korting op een autotje te krijgen!

 20. henk zei:

  Nieuwe Redactie, trouwe lezers en reactie gevers,
  Ik wens jullie allen een gezond en helder jaar in 2019 !

Comments are closed.