Het Europese bloed is dunner dan water geworden.

Het VN migratiepact , een transhumance van ongekend formaat. Fantastisch nieuws toch, voor idioten. Je hoeft geen paragnost te zijn om een toekomst te zien die géén toekomst meer is of zal worden.

Is dit geen fantastisch nieuws ? Werkgelegenheid voor alle Europese gastvrije (volksvertegenwoordigers) gezinnen. Nee, niet klagen bij inbraak. Ook niet wanneer uw dochter verkracht wordt, nee niet door 1 zoekende hitsige vluchteling maar ‘n stuk of 6…. Ook uw mond houden wanneer u in de gaten krijgt dat u, man én vrouw beiden de kost bij elkaar schrapen en uw vriendjes uit Afrika helemaal niets doen.

Nee, ook niet wanneer zich niet meer thuis voelt bij de voedselbanken,ha ha u bent net te laat. Uw fiets foetsie ? Wie heeft er benzine uit m’n auto gehaald, gisteren nog afgetankt. Dochter met brievenbus hoofd, hoort er allemaal bij.

Die oh zo geprezen Hoesein Obama (afkomst zéér dubieus) heeft in zijn ambtsperiode 1 , nee geen 2, goed beleid gevoerd. Miljoenen vluchtelingen de grens weer over gejaagd. Voor verdere info. de erfenis van Barak Hoesein Obama. Franklin ter Horst. U krijgt er jubeltenen van.

Wat een ongelooflijke stommiteit dit migratiepact.

Maar ja, voor diegene die het nog niet begrepen heeft, in deze fake democratie hebben de dommen wel ervoor gezorgd dat wij deze regering hebben.

België moet zich zo langzamerhand gaan schamen dat Brussel in België ligt….

Nu moeten de goeden onder de kwaden lijden. Dat gaat pijn doen. Ook pijn in uw financiële budget. Maar valt er nog wel wat te budgetteren. De gekozen volksvertegenwoordigers vinden vast nog wel ergens iets. U draait de euro eerst nog maar enkele malen rond voordat u een aanbieding koopt.

Door miljoenen gelukzoekers uit te nodigen voor hét feest van deze eeuw verdwijnen al uw dromen, als sneeuw voor de zon. Gefeliciteerd Brussel.

Het Europese bloed is dunner dan water geworden.

Obama was een moslim.

Fado


2 Reacties

 1. nobody zei:

  Obama IS een islamiet

  maar … er is geen feest voor die islamieten, het zal een bloedbad worden voor de binnengesleepte kannibalen hier in onze contreien
  veilig hier in ons land?, pas maar op !!!

  ennuh … Brussel zal branden geen opruiïng van mijn kant want anders staat het OM weer voor de deur

  Eigen Volk eerst en dan de rest

  Jammer, dat Mark of Merk geen dochters hebben, hadden ze die als eerste laten bewerken tot misdadigers in wording. Toch M en M ?

Comments are closed.