Het fake news en de leugens van de groene dromen(video)

We hebben even gewacht om de talloze fact en nieuwscheckers die met subsidies van de overheid zich onmiddellijk als een stel hongerige hyena’s op elke bericht storten dat niet de groene droom koestert. Een afwijkende mening hebben is bij voorbaat al genoeg om je extremist, xenofoob en aanhanger van een ultra rechtse partij te positioneren, want slechts wat Groen en Links willen is waar, waarbij zoals u op de video zult zien ook het CDA bij monde van Sybrand Buma  haar mondje roert in een zwakke poging te scoren voor de komende verkiezingen.

Groen is een onverdraagzame religie geworden, maar waar burgers zich wel weten op te stellen tegen b,v, de islam als vijandig geloof , hoor je  van Groen niets. en ondanks het feit dat de vergadering in het Poolse Katowice op niets is uitgelopen er  zelfs een dag lang moest worden “na vergaderd “om toch maar met een naar buiten toe sluitend eind communique te komen, begint het zo langzamerhand bij de paar nog wel tot denken in staat zijnde medeburgers te dagen dat het hele klimaatverhaal een grote geldmachine is .

Volgens het Volgens IPCC (Intergovernmental panel on Climate Control ) moet er  . 2400 miljard dollar per jaar en dat voor 2035 worden opgehoest. Dat is dus 17 x 2400 miljard = 40,800 miljard of  tweemaal het huidige bnp van de Verenigde Staten. En daar volgens de Groene volgelingen de economische kracht om dit te bereiken geheel in de westelijke landen ligt , moeten die ook maar de rekening gaan betalen.

Het kabinet Rutte heeft deze boodschap goed in de oren geknoopt en als u de discussies over de klimaatverandering en het b.v. gasvrij maken van Nederland  een beetje heeft gevolgd, weet u wat u te wachten staat. Globaal gerekend komt het een Nederlands gezin op een lastenverhoging van tegen de € 5.000 netto per jaar te staan. Verdiep u er maar eens in en reken het na. En…. we hebben het dan nog niet gehad over de verdubbeling van de energieprijzen !

Als zelfs medewerkers van het VN klimaatrapport zoals prof. Richard Tol aan de Groene Droom en de economische haalbaarheid twijfelen , dan zou je toch zeggen , het verhaal is anders dan wat Yasser Ferras  om ons tot ons eigen land te beperken uit hun nek “El -U- ellen” , niet gehinderd door enige kennis van zaken, maar wel scorend bij domme kiezers die denken dat het weer mooi gaat worden in Nederland.

Goed, daar wij aannemen dat u niet allen over toegang tot Instagram beschikt willen wij u toch alvast even de gelukwensen van onze Willy en zijn familie zenden, die naar wij aan mogen nemen in ieder geval geen zorgen hebben over de klimaat aanpassingen.  Ze staan er weer schattig op, echt in Reihe und Glied  zoals het afstammelingen van militaire junta’s betaamd. En vergeet niet nog even naar Buma te luisteren onder de gelukwensen.

 

Blijft u lekker werken en zwaaien naar dit  leugenachtige en gedegenereerde tuig. Stakkers.!


16 Reacties

 1. dirkjan zei:

  het is geen ideologie, maar een religie
  noem het maar de kerk van het elfde gebod
  gij zult boeten voor uw CO2

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Nee dus idioot, kunnen jullie niet rekenen?(jullie lossen de problemen niet op)
  400 euro voor alleen gas en stroom? per jaar
  Van een AOW van 800euro,ik houd niets over en de zorg en de medicijnen van 6 naar 9% voor eten en drinken (verdubbeld)
  AOW ook Verdubbeld??????Nee natuurlijk niet!
  Nee 3 tientjes er bij blijft niets van over we komen tekort.
  Dan het OV nog?
  Een kopje koffie drinken gaat niet meer en vlees eten met kerst ook al niet meer. Voortaan maar brood eten of friet zelfgemaakt zonder iets erbij.
  Zou dit ook zo zijn bij onze nietsnutten in Den-Haag? en ons nep-Koningshuis?
  Nee daar komt weer 1 miljoen bij hoorde ik. Dat is nou eerlijk delen.
  Vandaar dat Sint en Piet niet meer mogen.(liedjes niet geschikt voor het volk) Houd ZE maar DOM.

 3. andre zei:

  Ons lichaam geeft CO2 af en via de longen nemen we O2 op uit de lucht om ons heen. Ga jij je huis helemaal goed isoleren dan beperk je de verse lucht en dus ook de zuurstof die wij zo hard nodig hebben om te kunnen leven. Wij gaan nu richting kerst en dan is het leuk om een paar kaarsjes aan te steken maar heb je een warmtepomp MET isolatie doe dit aub niet. Want kaarsjes eten je zuurstof op waardoor je een onvolledige verbranding gaat krijgen en koolstofmonoxide in je woonruimte zit. Onze rode bloedplaatjes hebben hemoglobine die de O2 opnemen en CO2 afgeven maarrrr CO gaat voor O2 en we stikken dan simpelweg. Wie wil er dood naast zn warmtepomp gevonden worden? Rutte 3 zal het zn corrupte reed roesten en stopt liever 10 afrikaners in je huis nadat je dood bent gevonden naast je warmtepomp. Maar de linkse kerk doet dan wel weer dat gas CV keteltje eventjes terug plaatsen. Voor een ieder fijne dagen toegewenst!

 4. amy grace zei:

  Milieu- kwestie
  Ze zijn begonnen met de Club van Rome.Toen kwam Al Gore met zijn project.
  Weer een nieuw angst- onderwerp.Ze vinden van alles uit om mensen kapot te maken.
  Geestelijk + financieel. En het ergste is ze geloven er zelf heilig in.
  De kerst staat weer voor de deur. In menig huis weer een onderwerp van ruzie,hoe verdelen we de kerstdagen, wie bezoeken we en wie niet!
  Ouders / schoonouders etc.
  Vroeger, in mijn familie, bleven we gewoon thuis. Er was geen sprake van bezoeken van familie.Gewoon ons eigen gezin.
  Wie ons dit heeft opgedragen, onbewust, wat een onzin.
  Als U kinderen heeft dan is het Uw taak om dit liefdevol + respectvol te vervullen.
  En ze genoeg te bewapenen om met bepaalde problemen om te kunnen gaan.
  Weg met het schuldgevoel! Als Uw kinderen volwassen zijn, dan zijn ze van de wereld en van hun zelf .
  En U mag hopen dat U waardevol genoeg bent dat ze regelmatig van Uw aanwezigheid willen genieten, ze zijn noot Uw bezit.
  En niet alleen met de feestdagen!
  Maar dit is ook een onderdeel van de NWO.
  Het vernietigen van gezinnen.Dit proces gebeurt sluipenderwijs.
  Laat het niet toe.
  Liefde + respect is het enigste wat belangrijk is in het leven.
  Dit is mijn kerstwens voor iedereen.

 5. Lamberto zei:

  Beste journalist,

  U schrijft:
  “Volgens het Volgens IPCC (Intergovernmental panel on Climate Control ) moet er . 2400 miljard dollar per jaar en dat voor 2035 worden opgehoest.
  Dat is dus 17 x 2400 miljard = 40,800 miljard of tweemaal het huidige bnp van de Verenigde Staten.
  En daar volgens de Groene volgelingen de economische kracht om dit te bereiken geheel in de westelijke landen ligt, moeten die ook maar de rekening gaan betalen.
  Globaal gerekend komt het een Nederlands gezin op een lastenverhoging van tegen de € 5.000 netto per jaar te staan”.

  Als we weten dat gezinnen in Nederland bestaan uit 1 tot 8 personen, dan kunnen we er ruw berekend van uitgaan dat dit ongeveer 6.000.000 miljoen gezinnen zijn.
  Op jaarbasis gaat dit deze gezinnen dus 6.000.000 x € 5.000, – = € 30.000.000.000, – kosten.
  Dat wordt dan op jaarbasis per Nederlander, € 30.000.000.000, – : 17.000.000 inwoners = € 1.765, –
  Dat wordt voor grote delen van de Nederlandse bevolking onbetaalbaar.
  Ik zal dan ook niet vreemd op kijken als de woedende menigte dat slappe Franse gedoe om een geel hesje aan te trekken over slaat, maar gewapend met het keukenblok vol gereedschap de openbare ruimte in rent om de onverlaten die met dit klimaat onzin hun hand meer dan hebben overspeeld, als professionele kookkunstenaars tot de orde te gaan roepen.
  Zouden we daarom zonder dit beseft te hebben op die zwaar gesubsidieerde NPO zenders dagelijks met programma’s als; “heel Nederland bakt”, op dit woede festijn voorbereidt zijn geworden.
  Want dat we misbruikt worden zal voor iedereen toch wel duidelijk zijn.

 6. rg de haan zei:

  Gewoon op de blijven stemmen op de graaiers

  Co2 betekent extra belasting (uitvinding in 1956) terwijl de Rest van de Wereld achterover blijft zitten

  Een jaartje geen oorlogje voeren en wij zij co2 neutraal

  wat een sukkels , maar aan de bak om het zooitje te elimineren incl EU

 7. Fado zei:

  https://www.climategate.nl/2018/11
  Magnum- centrale- stookt-in-een- jaar- de – gehele- veluwe-op

  Landbouw: Medisch Dossier ‘Wat artsen je niet vertellen’
  Uit : Create a Better World

  Boskap in NL ‘natuurherstel’, bosplant Derde Wereld CO 2 – compensatie
  Uit : Interessante Tijden 15 aug.2018

  Nee,de aarde kan geen koorts krijgen
  Uit : Climategate 28 juni 2018

  Voordat u sterft laat men u zien hoe mooi de wereld ooit is geweest.
  Woorden zijn verder overbodig….

 8. nobody zei:

  @Tonnie van der Heijden, je mag bij mij koffie komen drinken en een brunch nuttigen en heerlijk gourmetten komende week, maar als er geen geld meer is om met het openbaar vervoer te reizen, dan is het einde oefening. Maar, bij deze uitgenodigd.
  Neen, dan de binnengesleepte afschuwelijke rovers die hier gepamperd en met volle melkflessen in hun snuit met de nieuwste speeltjes van Soros en Google in hun vieze kleffe handjes, die nooit iets zullen aanraken om onze welvaart te bevorderen, ons leven hier gaan kapotmaken.
  En onze feestdagen kapotmaken en ons geld opsnuiven etc. etc.

  Die foto met de vijf zombies kan ik niet aanzien, de grootste opvreters ooit en het woord ‘genoeg’ kennen ze niet, kijk in de poppetjes van de ogen, het zijn wraakzuchtige inhalige parasieten.

  Ik zeg: Revolutie !!!

  En voor de lieve mensen hier in Nederland, en natuurlijk de Redactie van GeenNieuws, gezellige Kerstdagen.

  En voor Check, je niet te veel opwinden komende dagen in shitwhole land.

 9. hans-e-pans zei:

  Als de kerken ontkerkelijken dan moeten de mensen op zoek naar een ander geloof, want dat zit nu eenmaal in de mensen, dus dat wordt dan het geloof dat de aarde opwarmt. Volgens een steeds grotere groep wetenschappers een vals geloof.

 10. Ivanneau zei:

  De binnenkort losbarstende oorlogen zullen alles oplossen. Dus maak je niet druk. Kijk het zit zo. Politici willen allemaal onsterfelijk worden. De enige manier om dat te bereiken is een prestatie neerzetten die over honderden jaren nog steeds het vermelden waard is. Als er straten, pleinen en gebouwen naar je vernoemd worden, als musea vechten om je buste en steden smeken om je standbeeld. Dan heb je het ultieme bereikt: je bent onsterfelijk. De gemakkelijkste periode om dit te bereiken zijn de eerste twintig jaar na een verwoestende oorlog. Je kunt verhalen verzinnen over je heldhaftige gedrag en na de oorlog kun je een beetje leiding geven aan de wederopbouw en straatnamen en standbeelden zijn je deel. De daaropvolgende twintig jaar zijn al weer wat moeilijker. Je moet al heel goed zijn wil je in die tijd nog opvallen. Hetzelfde of nog erger is de situatie in de derde periode. Alles loopt op rolletjes en je grootste prestatie is op het huis passen maar helaas worden daar geen standbeelden en straatnamen aan gewijd. De vierde periode is de allerslechtste, overal in de wereld rijzen de problemen de pan uit en de hoeveelheid hersencellen bij politici is tot het minimum gedaald. Je kunt alleen nog opvallen als je met ideeën komt waarvoor je in de voorgaande periodes in een krankzinnigengesticht zou zijn opgesloten en de sleutel weggegooid. In die periode gaan politici het van de burger gestolen geld aan terroristen geven en bezuinigen op zorg zodat ouderen en hulpbehoevenden in hun eigen uitwerpselen moeten blijven zitten. In die periode, beste lezers, zijn we nu aanbeland. Een molecuul die absoluut onmisbaar is voor alle leven op deze planeet wordt tot global enemy verklaart. Honderden miljarden staan op het punt in een bodemloze put te worden gestort om het tot levensbedreigend verklaarde CO2 te vernietigen. Om deze strijd te winnen zal zelfs een wereldregering in het leven worden geroepen. Burgers zullen van al hun gelden en bezittingen worden geplunderd waarna de regerende elite dat geld op de brandstapel van de klimaatreligie ritueel zal verbranden. Want maak u geen illusie, deze honderden miljarden moeten door u, de burger, worden opgehoest. De huidige politici en hun kompanen zijn er hiermee van verzekerd dat zij voor honderden jaren onsterfelijk zullen zijn. En niet alleen zomaar onsterfelijk maar onsterfelijk BELACHELIJK zelfs. Pas na de oorlogen, die ons continent zal louteren van de één hersencelligen die zich politici noemen, zal het gezonde verstand weerkeren en begint de cyclus weer opnieuw. (Nasa heeft hier een uitgebreide verhandeling over geschreven waaruit blijkt dat het een niet te doorbreken cyclus is). Tot het zover is is het devies: overleven. Ik wens u allen fijne en beschouwelijke dagen.

 11. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Inmiddels is wel duidelijk dat er onder het Nederlandse en Duitse volk geen behoefte is aan de gele hesjes-actie. Geen behoefte aan het énige zilveren randje aan de horizon na vele jaren van terreur van onze politici met verscholen achter hun ruggen de mainstream media en de bankenmaffia.

  Nederlanders en Duitsers worden pas wakker als er bommen vallen. Dat was in ’45 ook al zo. En wat houdt dat “wakker worden” nog in als je op bevrijdingsdag de Amerikaanse bezetting viert?

  Goed en elke dag beter beter dat ik Nederland de rug heb toegekeerd.

  Zo hebben we een nieuw boodschappenwagentje nodig dat hier al gauw 4000 Euro goedkoper is dan in Nederland. Vanwege de BPM. Door te betalen met in het verleden aangeschaft goud gaat er nog eens zo’n 2000 Euro van de prijs af (dat kan nog aanmerkelijk meer worden want de beleggers ruiken onraad en het goud zit in de lift) en dan krijgen we nog 2000 Euro terug voor ons oude karretje.

  Terwijl de stompe horde zich willoos laat uitplunderen om de economie draaiend te houden verdienen mijn vrouw en ik mooi bij aan het inzakken van de economie. Goed onderzoek en de juiste conclusies trekken: niet stemmen, geen zaken doen met een bank en overgaan op echt geld.

  En er is nog iets. De kabinetsleden van het kabinet Rutte-3 vormen samen een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers. Deze “volksvertegenwoordigers” zijn in feite volksverraders die -hoe is het toch mogelijk!- beëdigd zijn door Willem de Overbodige. Kortom: een smeerlapperij die de verbeelding tart.

 12. Hoeder zei:

  CO2 is dan weliswaar een broeikasgas met 240 parts per million (ppm), maar valt het in het niet met het belangrijkste broeikasgas WATERDAMP met ca 35.000 ppm. Water is van levensbelang voor de mens en CO2 voor de planten. Overigens ook het IPPC geeft toe dat de relatie CO2 en temperatuur veel minder is dan zij veronderstelde in hun modellen. En op basis van die foute modellen neemt onze overheid die dwaze maatregelen, die miljarden kosten en niets opleveren. Puur bedrog en diefstal. Daar hoor je Jasser Klaver niet over (Baudet wel).

 13. Giel zei:

  ‘Klimaat’ is blijkbaar weer even ‘hot’.

  Met het ‘klimaatakkoord’ als schaamlapje geeft de politiek zichzelf een dikke onvoldoende overde afgelopen vijftig jaar.

  De draconische kosten van de maatregelen (100% rekening burger) worden verspild aan iets dat nu plotseling een ‘klimatologische noodsituatie’ heet en plechtig op tafel wordt gezet als het bekende potje mosterd NA de maaltijd.

  Niemand zal geloven dat daarmee de rotzooi van de afgelopen eeuw wordt opgeruimd en de dreigende ontwikkelingen gunstig worden beïnvloed.

  Als daarmee (wederom) een economische boost wordt beoogd dient wél te worden bedacht dat de consument steeds minder te besteden heeft (maar daarin is al voorzien
  door de toestroom van immigranten).

 14. Ger de Vries zei:

  Hoor even wat deze Wilhelmus fan over het invoeren van die klimaat terror heeft te zeggen, “eerst invoeren en dan kijken wat goed voor ons is”, dus zeg maar eventueel ingrijpen als het veel te laat is! Wat een monarchistische kwast die Buma!

 15. Wakkere slaaf zei:

  Buma is Joods van afkomst, meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen.
  Wel Hi-La-Risch dat uitgerekend deze nazi in een zogenaamd christelijke party zit. Sinds wanneer zijn Joden christelijk ????

Comments are closed.