Het laatste rondje van Geennieuws

Beste lezers en ook zij die ons wel lazen maar onze niet in hun linkse beeld passende mening niet zo aardig vonden,  dit lieten blijken door scheldpartijen, beledigingen, bedreigingen, die allen handig door onze Spam keeper werden tegengehouden, nogmaals beste lezers er is een tijd van komen en er is  een tijd van gaan.

En dat moment  is nu aangebroken. Op enkele dagen na, 14 jaar geleden besloot een van onze redacteuren de vele Nederlanders die naar Frankrijk wilden en dan op Frankrijk Forum een vraag stelden , zoals ,  ” Hallo ik heet Tini, mijn man en ik willen iets anders dus willen we naar Frankrijk, waar is het daar mooi ? ” te gaan helpen. Nadat wij de van schrik over onze wangen lopend veredeld rode druivensap hadden weggeveegd, besloten wij deze dwalende figuren met een website vol advies ter zijde te staan, hetgeen weer leidde tot vaak boze reacties van hen die reeds een B&B of Camping in het land van de toen nog onbekende gele hesjes hadden. Onze adviezen waren te eerlijk, te sarcastisch en strookten niet met het roze beeld dat velen nog steeds van een steeds meer nivelerende socialistische  samenleving hebben.

Via allerlei omzwervingen ontmoetten wij toch gelijk denkende Nederlanders ook in Nederland en zo ontstond Geennieuws, een site waarop een kritisch geluid wordt gepubliceerd ten aanzien van de toen al langzaam groeiende politiek correcte Gutmensch  opinie, waaraan niet getornd mocht worden. Een soort virtuele wekker, die velen slecht in het gehoor lag.

Is Nederland hard op gang de richting van Noord Korea te volgen ? Het zou wat overdreven zijn dat te stellen, maar een afwijkende mening hoe goed ook onderbouwd wordt niet langer op prijs gesteld. In tegendeel deze  moet gelijk bedolven worden onder censuur die de komende jaren slechts zal groeien als wij naar Kafka Ollongren mogen luisteren en wij zoals wij zagen toen wij haar helaas van zeer dichtbij meemaakten.

Een minister vertrouwen ? Nee, natuurlijk niet, want zoals onze vrienden Beppe Grillo , en de helaas veel te vroeg  overleden CEO van Fiat Chrysler Sergio Marchionne onafhankelijk van elkaar zeiden “politici van welke kleur of richting zijn nooit te vertrouwen, zij liegen, bedriegen, want het gaat niet om u de kiezer, maar slechts om het onwaarheden uitbrakende poppetje zelf. Jammer genoeg zijn er in Nederland maar zeer weinig toonaangevende figuren die de zelfde mening hebben en… deze in het openbaar durven uit te spreken, zeker niet indien zij nog aan het openbare leven moeten deelnemen.

Nederland , dus een Noord Korea ? Het begint er steeds meer op te lijken. Weliswaar zijn er geen strafkampen, maar uitkomen voor je mening leidt tot een politiebezoek, een brief van de secretaris van Beatrix dat je je tijd niet verder dient te besteden aan een onderzoek naar de handel en wandel van oranje gezinden.

Met de door de overheid gefinancierde ogenschijnlijk voor uw eigen bestwil in het leven geroepen Leidse Nieuwscheckers , zal men in Den Haag er in ieder geval voor zorgen,  dat datgene wat heilig en onaantastbaar zou moeten zijn voor iedere burger,  namelijk de vrijheid van meningsuiting, diep in de klei en onder de grond gaat verdwijnen.

“Partir c’est mourir un  peu” , luiden de eerste woorden van een bekend Frans liedje geschreven door Andre Bauge, maar wat ons betreft mag het ook de uitspraak zijn van een man die circa 2.000 jaar leefde en de Griekse dichter Menander citeerde toen hij volgens zeggen,  de rivier de Rubicon overstak,  en de woorden “alea iacta est” uitsprak, de dobbelsteen is gevallen, er is geen weg meer terug.

Het laatste is nu het geval. Twee jaar geleden nog toen wij al wilden stoppen met Geennieuws.  lieten wij ons verleiden om toch door te gaan, veel lezers , zeker van de wat oudere garde  vonden het spijtig hun dagelijkse vitamine nieuws injectie te moeten missen.  En wat betreft het een beetje sterven als je weggaat, neem van ons aan,  dat wij als redactie velen van u inmiddels zijn gaan waarderen, niet in de laatste plaats door uw suggesties en bijdragen en u ons ook,  al is dat virtueel dierbaar geworden bent.

Echter met allen de 70 gepasseerd, met ons verbazend over de regelmatig terugkerende shitstormen, als wij in linkse en anders gelovige ogen weer eens iets verkeerds hadden geschreven,  is het moment voor het laatste rondje dat wij hier geven aangebroken. Het zal vreemd zijn u en uw commentaren te moeten missen, geen morele  verplichting meer u 365 dagen per jaar zonder te vragen om donaties   zoals dat op  praktisch op alle andere zgn. alternatieve  websites gebeurt ,  van nieuws te voorzien, gedreven door zo langzamerhand  zoals een lezer ons dat privé schreef een soort van massochisme. Waren wij zo dom, dat wij dachten de samenleving te kunnen veranderen of daar een bijdrage toe te leveren ?

Wij citeren  een van onze redacteuren die ondanks kwakkelend met zijn gezondheid en gezichtsvermogen opmerkte , ” het is allemaal geen reden voor mij om dood te willen gaan, een pilletje te nemen, want ik wil graag met veel sadisme kijken hoe “ze “(politici en ambtenaren) de  bevolking en Europa naar de kloten helpen “.

Daarop aansluitend, vergeet nooit dat al ziet u terecht de fouten in Den Haag, bij uw gemeente en diens dienaren, een zeer groot van de redenen en het ontstaan van de huidige ellende bij uzelf ligt. In plaats van de rangen te sluiten, je echt bezorgd te tonen en dat zoals elders in Europa te tonen, daar  al is het maar een klein stukje van uw vrije tijd voor op te offeren, bleef en BLIJFT het in Nederland RUSTIG !

Mensen, heb niet de illusie , dat op welke partij of politicus u ook uw hoop en stem richt, zij u zullen helpen. De recente ontwikkelingen tonen dit weer eens keihard aan. Leugenaars, profiteurs en slechts op eigen gewin bedachte opportunisten in het zadel gehouden in eerste instantie door U en pas  daarna door een Maffia-achtige verbinding , daarmee een Nederlandse Cosa Nostra vormend.

Nog even dachten wij een beweging op te zetten , die burgers ongeacht politieke kleur, positie in de maatschappij of geloof zou kunnen  verbinden zonder enig politiek doel, maar als tegenhanger tot de politieke willekeur en de daaruit voortvloeiende rampzalige beslissingen. De macht en in Frankrijk wordt dat deels aangetoond bij het volk, mits het zich verenigt en haar kracht toont. Maar voor wie, voor wat ? Voor een paar duizend ook dan weer voornamelijk meelopers, terwijl de rest toekijkt ? Inmiddels hebben wij onze lessen geleerd.

De geschiedenis herhaalt zich en de intocht van de Duitsers in 1940 met jubelende landgenoten langs het trottoir , de dragers van het gebroken geweertje, de meelopers, de NSB-ers, het staat ons op het netvlies gegraveerd. De oorlog, waarin Nederlandse politiemannen door zelfs de Duitse bezetter moesten worden afgeremd in hun jacht naar Joden en “foute maar ware en echte” Nederlanders. En tenslotte de ontknoping in 1945 ,  toen opeens bleek dat het merendeel van de Nederlanders allen in het verzet hadden gezeten en dat toonden door Nederlandse vrouwen, die een relatie hadden gehad met de Duitse bezetter ,  publiekelijk kaal schoren en triomfantelijk door de straten joegen. Hoe verachtelijk kun je zijn ? Is er iets veranderd ? Nee, nog steeds zijn afgunst en kinnesinne een dagelijks voorkomend verschijnsel. Een kliklijn , een uniek Nederlands verschijnsel in Europa . Je buurman een grotere auto, waar doen hij het van ?

En blijft u vooral maar werken en zwaaien naar de oranjes  een familie bestaande uit verwende, uitvreters, golddiggers, en jokkebrokken  die nog nóóit iets gepresteerd hebben en dit nooit zullen doen en dat in deze tijd, dan bent u wel een L=U=L om dit in deze eeuw nog te accepteren!

Frustratie onzerzijds, want ondanks dat wij allen gelukkig in het buitenland wonen, waar het gras ook niet altijd groener is ? Ja, want wij blijven Nederlanders, hebben onze plicht gedaan, Nieuw Guinea, het Midden Oosten, de bezetting van het Maagdenhuis, de demo’s bij het huwelijk van Bea en Claus. Wij waren het terecht of onterecht ergens niet mee eens en lieten dat blijken, en zo hoort dat als je iets over hebt voor de samenleving.

Goed, dit was dus het laatste rondje, wij hebben zanger Harry Pater bereid gevonden e.e.a. op zijn onnavolgbare wijze muzikaal te omlijsten en rest ons u en allen die u dierbaar zijn en goede kerst toe te wensen, sterkte voor het komende  jaar dat ongetwijfeld de nodige turbulentie met zich mee zal brengen, het ga u goed. En als de verhoogde rekeningen uw brievenbus in fladderen , de kosten voor het levensonderhoud dramatisch stijgen, denk dan nog eens aan ons, die oude azijnpissers en somberaars, xenofoben en extremisten.

Wij laten de site tot 31.12.2018 nog in de lucht, mocht u nog uw reacties  kwijt willen.

 


79 Reacties

 1. sjuad zei:

  Jarenlang gelijk gehad, moedeloos geworden.
  Houd de site tot verkiezingen in Maart in de lucht.

  Om massaal ongeldige stemmen te promoten, massaal gedaan is dat een doodsteek voor de echte profiteuren.

 2. Jannie zei:

  Het gaat u goed ik heb altijd met veel interesse uw artikelen gelezen
  jammer dat u stopt .
  ik wens u veel goeds toe dat is uiteindelijk uw intensie geweest
  Dank u voor alles ik heb veel inzichten gekregen.
  nogmaals dank

 3. Rita Brinkman zei:

  Beste medewerkers van Geennieuws

  Ik heb alleen maar bewondering voor degenen die wel tegen alles in gaan en ons de ogen hebben geopend. Heel jammer dat u gaat stoppen, maar ik begrijp dat de vele negatieve reacties je ook niet in de koude kleren gaat zitten.
  Heel veel dank voor alle wijze woorden, ik weet al vele jaren dat niets is wat het lijkt en voel me boos en machteloos. Ook ik wens u alle goeds toe en hoop dat u nog van gedachten veranderd. Mooie feestdagen gewenst lieve mensen!

 4. Vrumt zei:

  Elke dag weer genoten van Geennieuws !
  Ik waardeer de beslissing, ik wens jullie fijne dagen, en nog veel goede jaren.

  Hopelijk zijn er nog meer van deze knappe koppen om in dit gat te springen.

 5. Ger de Vries zei:

  Aan alles komt een eind, een gezegde dat sommige mensen een zucht van ‘verlichting’opleverd. Echter mij geeft het een gevoel van, en nu? Als Geen Nieuws stopt, stopt tevens een gelijkgestemde reden om enkele malen per dag het internet te activeren. Maar met mijn 82 jaar kan ik mezelf makkelijk inleven aan het gevoel dat aan alles inderdaad een eind komt, jammer maar het is nou eenmaal zo! Elke dag kwam ik wel even neuzen, en dat geachte redacteuren zal een groot tekort aan gelijkgestemde artikelen betekenen.
  Ik kan u allen alleen maar het beste wensen, ikzelf ga nu op zoek naar soortgelijke nieuwsvoorzieningen die niet eerst door de BVD zijn gemodereerd! Het gaat u goed!!!

 6. nobody zei:

  Geachte Redactie,

  Na weer bijgekomen te zijn van uw mededeling, wil ik u hartelijk bedanken voor de inzet en goede artikelen waar ik altijd achter stond.
  Het zal een gemis worden om niet meer dagelijks uw site te bezoeken.

  lites finiri oportet (‘aan elk proces komt een einde’)

  Toch blijf ik nog hoop houden dat u nog even doorgaat. Hoop doet leven.
  Dank u wel en gezellige Kerstdagen toegewenst.

 7. antonio zei:

  Als een donderslag bij heldere hemel kwam de klap van Uw afscheid bij mij aan. Wonende in de Philippijnen was GEEN NIEUWS het enige echte nieuws dat mij betreffende het cous-cous land aan de Noordzee bereikte. De zg. Nederlandse dagbladen die via internet in de aanbieding zijn bestaan voor 75% uit tinnef en de overige 25 % uit nog grotere idioterie; Voila het vaderlandse nieuws.
  Ik heb het grootste respect voor Uw beslissing om er mee te stoppen, maar ik voel het als het verlies van een heel goede vriend. Het ga U goed.
  Rest mij alleen nog U een Prettige Kerst en een Gelukkig en Gezond Nieuwjaar toe te wensen.

  Antonio

 8. attie zei:

  Lieve mensen van Geennieuws.
  Dit is het slechtste bericht van het jaar 2018.
  Ik zou u toe willen roepen: blijf !
  Wat moeten wij dan?
  En de verkiezingen komen er aan……..

  Op Oudejaarsavond ga ik vroegere afleveringen van Geennieuws lezen.Want ze blijven actueel.
  En leerzaam.En scherp.

  Ik moet uw besluit respecteren,maar het valt mij heel zwaar.

 9. andre zei:

  14 jaren is een topprestatie! Dank voor jullie vele scherpe artikelen en ik heb jullie dagelijks wereldwijd altijd trouw gelezen ))))) en veel artikelen zijn nog blijven hangen ook.

  Groeten Andre

 10. Gladiator zei:

  Beste redactieleden van Geennieuws,

  Ondanks dat we het niet over alles eens waren de laatste tijd wil ik jullie toch, en ook echt van harte het aller aller beste wensen. Geniet van het leven, dat is namelijk wat je zelf wel of niet kunt doen!!

  Ik ga hier nog wel ff door met de strijd totdat het moment aanbreekt dat het heet, IEDER VOOR ZICH EN GOD VOOR ONS ALLEN!!

  Mijn hoop is nog maar klein echter helaas staat opgeven niet in mijn woordenboek.

  En wie weet horen jullie nog wel eens van ………Gladiator!!!

  Het ga jullie goed…Avé!!

 11. Fado zei:

  En toen zag hij nog een wratje en een rare kromme teen, en zei: es tut mir leid Aufwiedersehen….

  Jammer, verdammte Scheisse. De rots in de branding verdwijnt, het oh zo nodige steuntje in onze ruggen ! Dé uitlaatklep, soms de piespaal, voor velen onder ons. Waar blijft de rollator ….
  Geennieuws, dank dat jullie mij en zovelen de kans hebben gegeven onze kijk op de wereld, zoals wij die zien, mochten uiten. Dit in de hoop dat er iets zou kunnen veranderen…. Het is vechten tegen de bierkaai…. Mijn uitlaatklep verdwijnt, Ik kan mijn frustraties niet meer kwijt…. man man wat moeten jullie redactie brede ruggen hebben.
  Jan,Johan,Paul,Tanja,Wim,Karel of hoe iedereen ook mag heten, dank voor jullie tijd , goede bedoelingen én waarschuwingen.
  Ik begrijp het allemaal wel…. het volgende niet.

  1824-Willem 1 richt de Nederlandse Handelsmaatschappij (N.H.M.) In 1960 ! wordt dit de ABN. Met 4,4 miljard steun ! van de toenmalige regering. De oranje-kleurlingen hadde al meer dan 10 % van de N.H.M. Toen ook al een sterfhuisconstructie ? ….. (Bijkomende emolumenten).

  Jammer, t’is spijtig dat geennieuws.com het bijltje erbij neerlegt.
  Tegen de tand des tijds is niets bestand. Het was vechten tegen de bierkaai.

  Natuurlijk waren ,onze’ lezers gemotiveerde lezers, allemaal, op de een of andere manier,

 12. Henk zei:

  Fado bedankt, ik hoef zelf geen stukje meer te schrijven, omdat het voor mij helemaal mijn mening en gedachte verkondig. Dit Nieuws is echt voor mij het slechtste Nieuws van het jaar 2018. Ik zal jullie en ook de diverse regeerders missen. Rest mij jullie allen te condoleren met GEEN NIEUWS is heengegaan en wie verteld ons wel nieuws voortaan. DANK

 13. Geronimo zei:

  “….over de regelmatig terugkerende shitstormen, als wij in linkse en anders gelovige ogen weer eens iets verkeerds hadden geschreven…”

  Dat bewijst enkel dat u goed bezig bent. Als dat de reden is voor het stoppen, dan vind ik dat niet goed. Dat is net waar die linkse meute “shit-verkopers” op hoopt.

  Als het stoppen dan weer te maken heeft met de last van de leeftijd, dan heb ik daar met veel spijt in het hart, alle begrip voor.

  Wat er ook van zij, bedankt voor de telkens erg interessante en lezenswaardige artikels. Het ga jullie goed.
  Met toch nog altijd een klein beetje hoop dat jullie oudere strijdershart het toch niet begeeft, maar zijn weerbaarheid herwint. Tot de laatste snik. Strijden is belangrijk, zelfs als daar de perceptie is dat het vechten tegen de bierkaai is. Dat is het nooit !

 14. Veronica zei:

  Wat kan ik anders zeggen dan: ‘Heéééééél (oneindig keer) hartelijk bedankt voor al die jaren!

  Veronica (ook 82)

 15. Lex zei:

  Mission accomplished? Niet dus. Maar u hebt wel vrijelijk uw rechtlijnige, onbuigzame, bepaald niet altijd even vriendelijke mening, mogen geven.

  Dat was niet voor alle reageerders op deze site weggelegd, van wie goed bedoelde kritiek te vaak zonder kennisgevinng in de redactie basket bleef steken, niet altijd wegens ‘ongepast’, maar wegens ‘ongewenst’ weggejonast.
  Mede daardoor was er nauwelijks ruimte voor de soms broodnodige open discussie. Jammer.

  Resumerend: ondanks wederzijds vermaak een goed besluit.
  Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gezonde jaarwisseling.

  Lex

 16. Giel zei:

  @Fado: Hoezo ‘vechten tegen de bierkaai’? Dan waren de verwachtingen toch wel te hoog gespannen.
  Amusement in het actuele aanbod is toch ook mooi?
  Daarvoor in ieder geval bedankt, GN!

 17. only you zei:

  Juist doorgaan en je vastbijten in oprechte nieuws!
  Wens jullie het beste toe en hoop dat jullie niet opgeven!

 18. Ron zei:

  Dat vind ik oprecht erg jammer,spijtig maar begrijpelijk van jullie kant. De inbox die overloopt van bedreigingen van de bekende linkse hoek waar het echte gevaar uit komt, daar zit je niet op te wachten
  De sleepwet is in het leven geroepen om kritische tegen geluiden op te sporen en in de kiem te smoren. Het verraad van de politici die kruipen voor de EU (wat erg veel lijkt op wat Duitsland wilde bereiken in 1940), betreft een ellenlange lijst ellende wat redelijkerwijs niet meer beschreven kan worden door een normaal mens. Wat hebben ze gedaan met ons mooie Holland en Europa….
  Inderdaad, Korea is er niks bij.
  Bedankt voor alle berichten die ik hier dagelijks mocht lezen en ik stond daar volledig achter.

 19. Fado zei:

  Best Giel,
  Verwachtingen moeten naar mijn idee altijd hoog gespannen zijn.
  Altijd de lat zo hoog leggen dat je er net niet overheen kan springen. Net niet. De oefening baart kunst, het sterkt je in alle opzichten zowel maatschappelijk als het doorzettingsvermogen. Naarmate men ouder wordt profiteert men van de opgedane ,,wijsheden” , die jammer genoeg vaak worden afgedaan met, ach ouwe, we leven in een andere tijd….

 20. Ron zei:

  Jammer jullie hadden goede stukken het gaat je goed en bedankt voor een stukje goede journalistiek groetjes

 21. Tom zei:

  Beste redactie,
  Heel erg spijtig en jammer dat jullie de strijdbijl het verzet met GeenNieuws artikelen staken juist nu dat de gele hesjes revolutie op gang begint te komen en zich steeds verder doet uitbreiden.
  Door dit verzet tegen de satanische elite wordt uiteraard de weerstand uit deze hoek door toenemende angst venijniger (zie macron en straks ook de rest ) maar ze zullen uiteindelijk na een periode van bloedige strijd op het tribunaal met de platte boerenstrontkar afgeleverd worden!!!
  Uit de geschiedenis leert men eenvoudig en zijn tal van voorbeelden.

  Het zou zo fijn zijn dat jullie als belangrijk verzet een peiler wat dat betreft samen met de bevolking door de zure appel heen doet bijten en blijven waarschuwen en publiceren.
  Eventueel met een pauze of danwel minder frequent.

  Hoop dat jullie de draad weer vroeg of later oppakken of toch ermee doorgaan, Bedankt voor jullie moedige bijdrage en enorme tijd die jullie besteed hebben.

  En Hopelijk tot ziens/ lezens

 22. Hoeder zei:

  Heel triest dit. Toch zie ik ook positieve ontwikkelingen. Daarbij denk ik aan de gele hesjes en bovenal QAnon en Trump. De Deep State staat op instorten. Ook in NL zal dat merkbaar worden. Mensen als Rutte dienen voor de rechter te verschijnen en het zou mij niet verbazen als dat gaat gebeuren. Geennieuws heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd. Chapeau!

 23. Nico zei:

  Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan het verspreiden van eerlijk nieuws, de tegenpartijen zullen wel in hun vuistje lachen, weer zo’n lastpost verdwenen en zo zullen er nog steeds meer verdwijnen omdat de druk te hoog wordt. Zo zullen ze alsnog triomferen, maar ik heb grote bewondering voor jullie, dat jullie het zolang hebben volgehouden ondanks de matte reacties van de Nederlandse bevolking. Ook heb ik vaak jullie berichten op Facebook geplaatst en de reacties daarop waren eigenlijk niet noemens waardig en dan denk je willen ze het niet zien of begrijpen ze het niet, maar er zal een moment komen dat ze spijt hebben en dat ze de waarheid zullen ontdekken maar dan zal het helaas te laat zijn en daarvan ben ik overtuigd. Ik denk dat we nu in een tijd aanbeland zijn waarin nog veel zal gebeuren, maar voor jullie genoeg is genoeg en het is mooi geweest en dat moment is helaas nu gekomen. Ik wens jullie het allerbeste voor 2019 en nog hartelijk bedankt voor jullie geweldige inspanning ik zal het missen.

 24. Geronimo zei:

  Sluit mij volkomen aan bij wat Tom zegt. Eventueel wat kalmer aan doen, minder artikels betekent niet minderwaardig. Ik ken nog zo’n oudere blogger, slechtziend en daardoor vele tikfouten. Soms is hij een paar dagen offline, maar hij houdt vol. (http://blog.seniorennet.be/digithalys/).
  En niet te vergeten, intimidatie, bedreigingen…dat behoort allemaal tot het gekende arsenaal van progressief links om andersdenkenden het zwijgen op te leggen. Daarvoor mag men nooit buigen, vind ik. Maar alle respect voor jullie beslissing uiteraard.

 25. Axel zei:

  Beste redactie, bedankt voor de inspanning van de naar ik begrijp 14 jaar. (‘k zelf kom hier zo’n 3 jaar)

  Vaak rake stukken die de absurditeit door de ‘linkse bende’ aan de dag gelegd, onderuit haalde.
  Jammer dat dit forum verdwijnt, desalniettemin kan het wellicht een reden zijn van mensen om ipv hun grieven op ‘het net’ te spuien middels een forum, achter hun toetsenboord vandaan te klimmen en hun grieven op straat te gaan uiten.
  Hetgeen uiteindelijk de enige weg is om iets te bereiken.

  (je kwaadheid van je af schrijven middels een forum lucht wellicht even ‘op’,….zoden aan dijk zetten doet het allerminst.)

  Nogmaals dank, en het beste voor de toekomst.

 26. amy grace zei:

  Respect + bewondering voor jullie inzet + informatie.
  Ik heb de site wat laat ontdekt maar genoot van iedereen.
  We staan aan de vooravond van een schoonmaak van corruptie in de wereld.
  Dat kunnen we niet meer met elkaar delen, jammer!!
  De beurzen donderen inelkaar en dan Gesara!!
  Ook de verontwaardiging van mensen die niet begrepen werden Door andere mensen, die nog niet wakker zijn.
  Hoe zal straks hun reactie zijn als U gelijk had – achteraf!!!
  Ik ga Geen Nieuws heel erg missen. Meerdere malen per dag keek ik.
  Het gast U allen goed.

 27. Tigron zei:

  Beste redactie,
  Enerzijds was het ’n grote teleurstelling om te vernemen dat jullie er mee stoppen.
  Anderzijds begrijp ik dat het voor jullie nu genoeg is geweest.
  De meeste mensen die iets gaan ondernemen doen dat met ’n doel voor ogen, men wil er iets mee bereiken.
  Het zou mooi geweest zijn indien er door jullie vasthoudendheid en energie een beweging tot stand zou zijn gekomen.
  Ondanks de spaarzame positieve feedback van gelijkgestemden kan ik slechts hopen dat jullie bij menigeen de ogen hebben kunnen openen, ook bij hen die niet of nauwelijks ’n reactie plaatsten.
  Niemand kan voor ’n ander bepalen wanneer men z’n kop boven het maaiveld moet uitsteken, en niemand kan bepalen wanneer het genoeg is geweest.
  Met diep respect voor jullie leeftijd en de moeite die jullie hebben genomen om anderen te informeren wil ik jullie hartelijk danken.
  Rest mij nog om jullie ’n fijne kerst en ’n goede jaarwisseling te wensen.
  Alle goeds in goede gezondheid in jullie verdere leven.
  Tenslotte koester ik de hoop dat er ’n volgende generatie zal opstaan om jullie vaandel over te nemen en hoog te houden.

  Hartelijk dank,

  Tigron

 28. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Soms is juist die verloren strijd het waard om hem aan te gaan en het siert de redactieleden het intellect en inzicht te hebben gehad om die strijd zo lang te voeren. Maar wat een verlies: eerst DLM (delangemars) weggetreiterd door staats-trollen en nu GN kwijtraken. Toch veel geleerd hier van de artikelen en ook van de vaak goede comments van veel mensen. Ikzelf ga door met die verloren strijd zolang ik nog kan. Ik hoop niet op een betere wereld voor ons allen, ik réken er op!

  De omstandigheid dat er nooit iemand uit de politiek hier heeft gereageerd toont aan dat GN er altijd angstig dapper op is nageplozen. Volgend jaar gaan mijn vrouw en ik op vakantie naar “bevrijd gebied”…..naar Frankrijk. En ik blijf het zeggen, ook nu: niet stemmen mensen. Géén zaken doen met criminelen.

  Op Terlet kwam ouwe Frits -hij liep al tegen de tachtig- zo af en toe nog vliegen. Daarvoor moest hij dan wel “een goede dag” hebben. Op zo’n dag was hij de hele dag in de lucht want zijn ervaring bracht hem van de ene thermiekbel naar de andere. “De volgende keer dat Frits komt vliegen dan komt hij met een rollator met terreinbanden op het veld” werd er dan vriendelijk gegrapt.

  Aan alles komt een eind.

 29. Truitje zei:

  Hoe halen jullie het in je hoofd om af te haken beste redactie.
  Juist nu beginnen hier en daar de ogen open te gaan en is een site als die van jullie meer dan broodnodig, om niet te zeggen van levensbelang.
  Ik ben ook oud en de strijd vaak moe, maar blijf proberen en wil niet denken het zal mijn tijd wel duren.
  Nee, doorknokken, met zijn allen die er net zo over denken.
  Niettemin bedank ik jullie en reaguurders die mij vaak iets konden leren.
  Dank, dank, met spijt zeg ik gedag.

  Welke site evenaart die van jullie? Graag wil ik een antwoord.

 30. Theo zei:

  Vanuit ZO Azië hartelijk dank voor alle jaren. De geschiedenis zal zijn loop nemen en u allen heeft uw best gedaan deze enigszins te beïnvloeden .Het ga u goed.

 31. Henri G. zei:

  Ik heb GN al jaren met veel plezier gelezen en af en toe zelf ook bijgedragen. Uw tegengas tegen types als Kafka Ollongren (wat een goede vondst, die Kafka) zal node gemist worden, juist nu hier in NL er enig verzet op gang lijkt te komen tegen Rutte en zijn afupersersbende. Maar ik begrijp wel, uw leeftijd in acht nemend, dat u tot dit besluit komt. Zelf ben ik 71.

  In een van de reacties stelt iemand voor nog 3 maanden door te trekken om nog een partij mee te blazen in de aankomende verkiezingstijd. Ik pleit daar ook voor.

  Hoe dan ook: het ga u goed.

 32. Tom zei:

  Je houdt het allemaal niet meer bij, het is teveel, er verandert teveel en te snel. Er is een hoop geschreeuw in de media over werkelijk alles. Er zijn tal van onderwerpen die met enige diepgang zouden mogen worden uitgelegd maar, je wordt knettergek van het tempo waarin het nieuws gaat. Het centrale thema in al dat nieuws is dat er aan je opinie getrokken wordt. Jij moet mee, jij moet ergens iets van vinden. Mediakanalen zijn nu in een bijna open gevecht over de macht van het narratief. Wat betekent dat? Dat er een enorm gevecht plaatsvindt om jouw mening. Waarom ben jij belangrijk? De mening van mensen kan alleen de wereld veranderen. Keren mensen zich tegen alles dat MainStream is, dan verliest het globalisme.

  Er lijken heel veel verhaallijnen dwars door elkaar te lopen en die hebben allemaal dezelfde rode draad. Er is een massale opstand op handen omdat langzaam doordruppelt dat de machteloosheid die mensen is opgelegd geconstrueerd is. Het globalisme verliest de kracht van de hypnose die termen als “racisme” en “de opwarming van de aarde” gebruikt om iedereen de mond te snoeren. Het werkt niet meer en steeds meer corruptie komt bovendrijven, steeds meer wordt duidelijk dat een globaal beleid het rijke westen door de gehaktmolen wil halen.

  Je kunt niets meer zeggen over migratie zonder “racist” te worden genoemd. Daar zijn we gevoelig voor en niet onterecht. We willen niemand op zijn raskenmerken beoordelen maar op hetgeen hij/zij bijdraagt. We willen niet verzanden in het demoniseren van hele bevolkingsgroepen maar, we willen wel dat onze eigen cultuur niet wijkt voor die van anderen. We willen wetgeving die zorgt dat we veilig zijn, anders moeten we die taak van de overheid overnemen en, daar wordt niets echt veiliger van. Maar, daar kun je het niet over hebben zonder “racist” genoemd te worden.

  We zitten midden in een coupe die door de Nederlandse regering zelf gepleegd wordt. Al jaren verliezen we de macht in eigen land. Voorheen was de politiek nog voorzichtig, tegenwoordig wordt er gewoon over ons heen gewalst. Wat jij vindt is totaal onbelangrijk, alle beslissingskracht moet zo snel mogelijk richting Brussel. Brussel gaat bepalen. Dacht je dat je stem al niet in Den Haag aankwam, die stem gaat Brussel nooit bereiken. Die situatie zien we niet alleen in Nederland maar, op iedere plek die we ooit ‘het vrije westen’ noemden.

  Mensen ontwaken aan die realiteit en die realiteit wordt steeds duidelijker. Geen enkele Nederlander wil dat Brussel hier de dienst uitmaakt. Daar waren al zorgen over toen we plotseling in de EU zaten. Alle bezorgde geluiden werden toen gedempt met verzachtende woorden. We zouden gewoon makkelijker binnen de EU kunnen handelen. Open grenzen waren goed, het zou files aan de grens verminderen en ons verbroederen zodat we nooit meer oorlog zouden voeren. Het zou samenwerking bevorderen en we zouden onze autonomie behouden.

  Vervolgens zijn we de Euro ingeluisd, we hebben een Europese grondwet door de strot geduwd gekregen, onze sociale reservepotjes zijn uitgewoond, de hele pensioenpot ligt onder beheer in Brussel, we hebben de Eurozonebegroting die op termijn de rijksbegroting totaal overbodig gaat maken en, om de uitingen van onvrede tegen te gaan wordt een Europees leger uit grond gestampt, dat straks doorgeladen volautomatische wapens op jouw ontevreden tronie richt.

  Ondertussen stroomt de EU vol met mensen die hier met de geur van geld gelokt zijn. Zij willen ontsnappen aan de gecreëerde armoede in eigen land. Westerse multinationals hebben Afrika beroofd van bodemschatten en het IMF heeft in ruil daarvoor leningen verstrekt die deze landen nooit meer kunnen terugbetalen. De klimaatlobby heeft de bouw van kolencentrales aan banden gelegd, waarmee economische ontwikkeling wordt teruggedrongen. Vervolgens worden die mensen uitgenodigd hierheen te komen middels het pact van Marrakesh.

  Net als de mensen in Afrika worden ook wij door de put geduwd. Niet geheel onterecht, we hebben dit zien gebeuren en onze schouders opgehaald. We hebben het laten gebeuren maar, nu komt het hier. De klimaatmaffia heeft namelijk besloten jouw verwarming te bevriezen door de prijzen van gas met een enorme hoeveelheid extra belasting op te pompen. Straks heb jij het in de winter nog alleen warm op je werk, totdat je werkgever het allemaal ook niet meer betalen kan.

  De gasprijzen gaan stijgen en, dat zal het product dat Nederland wil exporteren duurder maken. Heel veel Nederlandse bedrijven zullen niet meer kunnen concurreren met de landen die niet of nauwelijks verhogingen in hun energieprijzen zullen doorvoeren. De werkeloosheid zal stijgen en de enige manier waarop we dat kunnen tegengaan zal een verlaging van de lonen zijn. Ondertussen moeten de reizigers die via het verdrag van Marrakesh binnenkomen wel verzorgd worden.

  Deze hele beleidsstrategie is jarenlang als “waanzin” betiteld. Alsof de beleidsmakers niet weten waarmee zij bezig zijn. Dat weten ze dondersgoed alleen, niemand kon zich voorstellen dat deze mensen dit met opzet doen. Ze willen tegen de wil van de Nederlandse bevolking ons als land en volk slopen. Daar is het totale beleid op gemaakt en, dat vindt zijn oorsprong niet in Den Haag of de EU maar bij de VN en tal van ‘denktanks’ die met misleidende woorden de wereld onder hypnose hebben gebracht.

  Die hypnose lijkt bij steeds meer mensen niet meer te werken. Mensen raakten steeds meer onderling in conflict en, nu is het zo duidelijk geworden dat alle verschillende meningen beginnen te zien wat hier speelt. We worden in een smeltkroes van armoede en de bijkomende wetteloosheid geduwd en uit de crisis die daar onherroepelijk uit gaat voortkomen zal een nieuwe maatschappij ontstaan.

  We liggen onder vuur. In Frankrijk begrijpen ze dit en in de rest van de EU broeit het ook. Nederland is nog te braaf. Vroeger vochten we als leeuwen tegen de sloop van woonhuizen. Nu zien we lijdzaam toe hoe sociale woningbouw wordt verkocht aan groepen investeerders. We zien niet hoe de democratie wordt ontmanteld door bedrijven die alle aspecten van je leven via een overheid gaan bepalen.

  Alle beloften die Nederlandse regeringen richting de Nederlander hebben gemaakt zijn gebroken. De politiek weet geen enkel positief voorstel in de tweede kamer te winnen terwijl onze rechten achteruit hollen. Bezit wordt je afgenomen en, als je straks niets meer hebt dan ben je overgeleverd aan de instanties die met jouw centen in het leven zijn geroepen. Uit je daarover straks je onvrede dan sta je tegenover een Europees leger dat jouw taal niet eens spreekt.

  Mark Rutte stuurt je een briefje over vazen met als enige doel wat tijd te rekken. Hij wil niet in de situatie van collega Macron belanden. De sterke arm die hem moet beschermen is nog niet sterk genoeg. Als hij zich straks genoeg beschermd voelt zal hij je tonen dat hij echt totaal schijt aan Nederlanders heeft. Zijn enige taak is de sociaal maatschappelijke ontmanteling van Nederland. Of je nou wel of niet op die joker hebt gestemd maakt niets uit. Als je op de SP hebt gestemd, dan ben je even schuldig aan het lot dat ons boven het hoofd hangt. Alle pro-EU partijen hebben gezorgd dat Mark Rutte de moties van wantrouwen bleef overleven.

  Ondertussen stevenen de Britten op een harde BREXIT af. Dat is een BREXIT zonder afspraken.
  Tal van ondernemingen aan beide zijden zullen op de fles gaan omdat de dictatoriale EU haar macht zal bewijzen. Helaas voor de EU heeft het VK een negatieve handelsbalans met de overige EU lidstaten. Producten uit EU lidstaten zullen straks niet meer kunnen concurreren met de rest van de wereld op de Britse markt dankzij de door de EU afgedwongen scheve handelstarieven. De handel vanuit het VK naar de rest van de wereld zal toenemen omdat je als serieuze handelspartner geen genoegen neemt met scheve handelstarieven. (kijk naar de VS)

  Dus, de EU gaat door de mand vallen. Hoelang het nog duurt is afhankelijk van onze woede. We zitten nu nog in een geweldloze burgeroorlog. Ons is al tijden geleden de oorlog verklaard en, die geweldloosheid is iets dat buiten onze controle ligt. Wij laten ons nog intimideren met het geweldsmonopolie van die overheid. Als ons het water hoog genoeg aan de lippen staat zal dat misschien veranderen.
  Straks zijn er weer verkiezingen. Je mag dan stemmen over welke partijen in de eerste kamer komen. Daar wordt nieuwe wetgeving, komende vanuit de tweede kamer, gecontroleerd en verworpen of geaccepteerd. Als je gaat stemmen, stem anti-EU. Laten we dan maar eens gaan kijken of die partijen woord kunnen houden. Dat is echt de allerlaatste test die je de parlementaire democratie kunt geven.

  Ik stem niet. Ik geef niemand met mijn stem het recht om vanuit mijn naam de boel nog verder te flessen. Ik heb begrip voor de mensen die naar die laatste strohalm grijpen, als ze anti-EU stemmen. Ik heb geen enkel begrip voor mensen die nog steeds niet kunnen zien wat de EU is en die de resultaten van hun stemgedrag ontkennen.
  Dat de EU gaat ophouden met bestaan is een feit. Dat we het door Mark Rutte ondertekende verdrag van Marrakesh zullen verwerpen is logisch. Dat we na het negeren van de klimaatakkoorden weer een bruisende maatschappij zullen worden staat buiten kijf. Hoe we daar gaan komen ligt in de toekomst. We gaan daar wel naartoe, dat is zeker.

  Bron: FB
  https://www.facebook.com/100031314374146/posts/113463026374176/

 33. toby zei:

  Spijtig om te horen, ik ben geen reaguurder, meer een lezer, heel erg jammer dat jullie stoppen. Doen jullie nog aan nazorg, welk alternatief is er voor deze site. De MSM kan je niet vertrouwen, geven een te eenzijdig beeld.

 34. Frans van der Heijden zei:

  Ik ga jullie heel erg missen en hoop dat er toch Geennieuws blijft al is het maar 2 keer per week.We krijgen nu alleen NEP nieuws en dat wil ik niet leen.
  We waren zo blij met jullie, als er weer eens iets aan de hand was probeerde jullie het voor iedereen leesbaar en begrijpelijk te maken.
  Ik denk aan Marrakesh,wij mochten weer niks zeggen en dat noemen ze hier DEMOCRATISCH. bah bah.
  Bedankt!!!! Allemaal maar denk er eens over na aub.

 35. Fado zei:

  Hallo Tom,
  Mooi, lang en indrukwekkend opgeschreven. Maar één vraag : waarom stem je niet ? In het laatste deel schrijf je : ik heb begrip voor….
  Begrip is dat voor jou alleen het begrijpen van iets, met een positieve neiging naar positief denken. Waarom stem je dan niet…. op de anti EU partij

 36. nobody zei:

  Als Geen Nieuws nog tot 31 december 2018 in de lucht blijft, blijf ik nog mijn hart luchten. Hierna wordt het stil in Nederland.
  Mijn ouders grootouders overgrootouders hebben dit land grootgebracht. Krom gelegen om te komen tot de welvaart wat hier nu gaande is. Keihard gewerkt zonder morren zonder krimp, ons gezin is normen en waarden geleerd vanuit de baarmoeder. Niet beseffende dat ooit zo’n catastrofe over ons land en de rest op ons continent zou neerstrijken.
  Ze draaien zich in het graf om wat hier gaande is.
  Een complete vieze gekte wat hier op onze kosten binnengehaald wordt door de gangsters de geldmaniakken de megalomanen de satanisten, achter over leunende die geen flikker uit vreet en teren op wat wij afdragen aan een groepje inhalige, De EU en de VN zijn verantwoordelijk voor de genocide op ons Nederlanders, vervolgens gaan ze stante pede door met het vernietigen van de eigen identiteit van de Europeaan, daarna volgt een ander continent, Canada is mede schuldig en … dat alleen om hebzucht.
  Mijn land is van mij en ik laat mij niet omvormen tot iets wat ik niet ben.
  Het gezin is de hoeksteen van de beschaving. Die beschaving is onder onze voeten weggeslagen door het pact van M (kan die naam niet meer schrijven) en de schuldigen daaraan moeten zich diep diep schamen en eens goed in de spiegel kijken.
  Tip voor iedereen: haal uw geld van de bank, koop geen islamitische etenswaren en nog iets, als u bloed moet prikken laat dat niet gebeuren door een hoofddoek of islamiet. Mijd alles wat migrant is, dan geeft u naast de gele hesjes ook een signaal af. Integreer niet in zo’n barbaarse ideologische zelfbedachte cultuur.
  Lees het sprookje maar van “De nieuwe kleren van de keizer”.
  Zo ziet ons land er momenteel uit.
  Geachte Redactie mijn laatste rondje moet nog komen.

 37. Tom zei:

  Hallo Fado,
  Ik heb begrip voor mensen die deze laatste “strohalm” willen aangijpen , maar net zoals de schrijver aangeeft mijn inziend heeft het totaal geen nut om te stemmen aangezien het volk waar het bijstaat reeds jaren lang belogen en bedrogen wordt door het etablissement welke op hun beurt de bevelen rechtsreeks opvolgen van de Deep State.
  Het enige wat verandering doet brengen is als het totale volk met alle diversiteiten als één blok gaat samenwerken tegen onze gemeenschappelijke vijand
  .

  Onderstaande kwam ik nog een recente link tegen waar Poetin de zoveelste waarschuwing laat uitgaan zoals het er vandaag de dag voorstaat met Europa.
  Ik heb het in een vertaler omgezet voor mensen die moeite met Engels hebben.

  Poetin: de nieuwe wereldorde bevindt zich in de laatste fasen van hun Europese masterplan
  Terwijl Europese landen om hun doden rouwen en zich voorbereiden op de volgende golf van ‘dreigende’ terreuraanvallen, waarschuwt president Poetin dat de Nieuwe Wereldorde in de laatste fase van hun ’70-jarige masterplan voor Europa’ zit, en het proces alleen sneller zal worden hier.
  “De New World Order heeft “wespen” nesten in jouw land geplaatst,” vertelde Poetin aan een Kremlin-tourgroep. “En nu porren ze hen.” Beeldresultaat voor Poetin: New World Order

  Met Frankrijk in noodtoestand, het Verenigd Koninkrijk onder krijgswet met duizenden troepen patrouilleren door de straten, en Duitsland en Zweden dat lijdt onder migrantengerelateerde uitsplitsingen van de openbare orde, is het moeilijk om ruzie te maken met Poetin.
  Het plan van de Nieuwe Wereldorde om Westerse naties te vullen met radicale islamitische immigranten – tegen de wil van de burgers van deze landen – en vervolgens de hel op aarde los te laten door ze “te porren”, is bereikt.
  Poetin is van mening dat het open grensbeleid dat Europese naties worden opgedrongen, moet worden afgewezen als het continent een kans op een vreedzame toekomst wil hebben.
  “Mijn Europese broeders en zusters moeten het globalistische opengrensbeleid afwijzen dat hen door de elite wordt opgedrongen.”
  Er is geen plaats voor soevereine naties in de visie van de globalisten op de toekomst, volgens Poetin. En de Russische president wees de schuld van de schuld direct naar de Rothschilds en hun kliek van internationale elites.
  ‘De Rothschild-kliek is geïnfiltreerd in je regering, je media, je bankinstellingen. Ze zijn niet langer tevreden met het plegen van wreedheden in het Midden-Oosten, ze doen het nu op hun eigen bodem, wanhopig om het plan te voltooien voor een één-wereldregering, wereldleger, compleet met een centrale bank van de wereld.
  “Ze denken dat ze dit kunnen doen door je te terroriseren tot onderwerping. Je bang maken om alle nieuwe wetten te accepteren die ze zullen invoeren om je te beschermen. ”
  Poetin riep wapens uit en drong er bij de Europeanen op aan zich te laten gelden

  http://killuminatinews.blogspot.com/2018/12/putin-new-world-order-are-in-final.html

  http://killuminatinews.blogspot.com/2018/12/putin-new-world-order-are-in-final.html

 38. Tom zei:

  Dit stukje vertaalde tekst hoort nog achter vorige reactie .. excuses

  “Zij [Europeanen] moeten opstaan ​​tegen hun meesters, die al lang niet meer de mensen dienen, en eisen dat hun stem wordt gehoord.
  “De regeringen van het westen verbergen niet langer hun ware bedoelingen. Je kunt de gruwel zien die zich onder hun masker bevindt. Houd je ogen op hen. Val niet voor hun slagen.
  “Rusland zal niet toekijken en haar Europese neven en nichten op deze manier laten afslachten en ontmenselijken. De strijd is voorbij. De oorlog is begonnen. Waarheid en gerechtigheid zullen zegevieren. ‘
  Bron:

  http://antinewsnw.com

 39. Fado zei:

  Beste Tom,
  Als 73 jarige ben ik in familiaire kringen inmiddels al een provo geworden. Puttin is mijn vriendje. Mijn vriend in de Provence begroet mij dan ook zo. Die blonde kuif Trump, heeft op sommige zaken ook gelijk. Ben geen bigamist wanneer beide partijen voor mij althans ook positieve ideeën hebben.
  Het zal altijd die strohalm blijven wanneer men de kop in de schoot legt. Een echte oppepper was voor mij de laatste berichten over enkele ,dissidenten’ in regerende partijen. Dit is een gevolg van anders denkenden en de signalen van diverse oppositionele denkers, zoals geennieuws bijvoorbeeld.
  Iedere beslissing die je maakt is voor jezelf een goede beslissing waar je tegenover jezelf geen verantwoording hoeft af te leggen. Dat geeft heel vaak een rustgevend gevoel…. heel vaak….

 40. Bart zei:

  Een zwaar afscheid aan het eind van 2018,ik begrijp uw redenen en gevoelens maar ben zo bang dat alle sites met een ander geluid een langzame dood gaan sterven… Het gaat u allen goed, bedankt voor de vele verhelderende artikelen

 41. attie zei:

  Herstelderepubliek.nl probeert ook tegen alle tegenwerking in,in de lucht te blijven.Laten wij voorstanders van een republiek steunen, altijd en overal.

  Geennieuws ,hartelijk dank voor alles.

 42. Cem zei:

  Never say never again!

  Hey allemaal! Kijk eens naar buiten!
  De grootste crash ever staat op de stoep naar het nieuwe jaar!
  En op deze ‘kritische opiniesite’ gaat het over de hobby van een paar bejaarde navelstaarders.

  Ze schreeuwen al 10 jaar: “Word wakker!!”
  DOE dat dan, desnoods als afscheidscadeautje en gesp snel je veiligheidsriemen vast.

Comments are closed.