Het laatste rondje van Geennieuws

Beste lezers en ook zij die ons wel lazen maar onze niet in hun linkse beeld passende mening niet zo aardig vonden,  dit lieten blijken door scheldpartijen, beledigingen, bedreigingen, die allen handig door onze Spam keeper werden tegengehouden, nogmaals beste lezers er is een tijd van komen en er is  een tijd van gaan.

En dat moment  is nu aangebroken. Op enkele dagen na, 14 jaar geleden besloot een van onze redacteuren de vele Nederlanders die naar Frankrijk wilden en dan op Frankrijk Forum een vraag stelden , zoals ,  ” Hallo ik heet Tini, mijn man en ik willen iets anders dus willen we naar Frankrijk, waar is het daar mooi ? ” te gaan helpen. Nadat wij de van schrik over onze wangen lopend veredeld rode druivensap hadden weggeveegd, besloten wij deze dwalende figuren met een website vol advies ter zijde te staan, hetgeen weer leidde tot vaak boze reacties van hen die reeds een B&B of Camping in het land van de toen nog onbekende gele hesjes hadden. Onze adviezen waren te eerlijk, te sarcastisch en strookten niet met het roze beeld dat velen nog steeds van een steeds meer nivelerende socialistische  samenleving hebben.

Via allerlei omzwervingen ontmoetten wij toch gelijk denkende Nederlanders ook in Nederland en zo ontstond Geennieuws, een site waarop een kritisch geluid wordt gepubliceerd ten aanzien van de toen al langzaam groeiende politiek correcte Gutmensch  opinie, waaraan niet getornd mocht worden. Een soort virtuele wekker, die velen slecht in het gehoor lag.

Is Nederland hard op gang de richting van Noord Korea te volgen ? Het zou wat overdreven zijn dat te stellen, maar een afwijkende mening hoe goed ook onderbouwd wordt niet langer op prijs gesteld. In tegendeel deze  moet gelijk bedolven worden onder censuur die de komende jaren slechts zal groeien als wij naar Kafka Ollongren mogen luisteren en wij zoals wij zagen toen wij haar helaas van zeer dichtbij meemaakten.

Een minister vertrouwen ? Nee, natuurlijk niet, want zoals onze vrienden Beppe Grillo , en de helaas veel te vroeg  overleden CEO van Fiat Chrysler Sergio Marchionne onafhankelijk van elkaar zeiden “politici van welke kleur of richting zijn nooit te vertrouwen, zij liegen, bedriegen, want het gaat niet om u de kiezer, maar slechts om het onwaarheden uitbrakende poppetje zelf. Jammer genoeg zijn er in Nederland maar zeer weinig toonaangevende figuren die de zelfde mening hebben en… deze in het openbaar durven uit te spreken, zeker niet indien zij nog aan het openbare leven moeten deelnemen.

Nederland , dus een Noord Korea ? Het begint er steeds meer op te lijken. Weliswaar zijn er geen strafkampen, maar uitkomen voor je mening leidt tot een politiebezoek, een brief van de secretaris van Beatrix dat je je tijd niet verder dient te besteden aan een onderzoek naar de handel en wandel van oranje gezinden.

Met de door de overheid gefinancierde ogenschijnlijk voor uw eigen bestwil in het leven geroepen Leidse Nieuwscheckers , zal men in Den Haag er in ieder geval voor zorgen,  dat datgene wat heilig en onaantastbaar zou moeten zijn voor iedere burger,  namelijk de vrijheid van meningsuiting, diep in de klei en onder de grond gaat verdwijnen.

“Partir c’est mourir un  peu” , luiden de eerste woorden van een bekend Frans liedje geschreven door Andre Bauge, maar wat ons betreft mag het ook de uitspraak zijn van een man die circa 2.000 jaar leefde en de Griekse dichter Menander citeerde toen hij volgens zeggen,  de rivier de Rubicon overstak,  en de woorden “alea iacta est” uitsprak, de dobbelsteen is gevallen, er is geen weg meer terug.

Het laatste is nu het geval. Twee jaar geleden nog toen wij al wilden stoppen met Geennieuws.  lieten wij ons verleiden om toch door te gaan, veel lezers , zeker van de wat oudere garde  vonden het spijtig hun dagelijkse vitamine nieuws injectie te moeten missen.  En wat betreft het een beetje sterven als je weggaat, neem van ons aan,  dat wij als redactie velen van u inmiddels zijn gaan waarderen, niet in de laatste plaats door uw suggesties en bijdragen en u ons ook,  al is dat virtueel dierbaar geworden bent.

Echter met allen de 70 gepasseerd, met ons verbazend over de regelmatig terugkerende shitstormen, als wij in linkse en anders gelovige ogen weer eens iets verkeerds hadden geschreven,  is het moment voor het laatste rondje dat wij hier geven aangebroken. Het zal vreemd zijn u en uw commentaren te moeten missen, geen morele  verplichting meer u 365 dagen per jaar zonder te vragen om donaties   zoals dat op  praktisch op alle andere zgn. alternatieve  websites gebeurt ,  van nieuws te voorzien, gedreven door zo langzamerhand  zoals een lezer ons dat privé schreef een soort van massochisme. Waren wij zo dom, dat wij dachten de samenleving te kunnen veranderen of daar een bijdrage toe te leveren ?

Wij citeren  een van onze redacteuren die ondanks kwakkelend met zijn gezondheid en gezichtsvermogen opmerkte , ” het is allemaal geen reden voor mij om dood te willen gaan, een pilletje te nemen, want ik wil graag met veel sadisme kijken hoe “ze “(politici en ambtenaren) de  bevolking en Europa naar de kloten helpen “.

Daarop aansluitend, vergeet nooit dat al ziet u terecht de fouten in Den Haag, bij uw gemeente en diens dienaren, een zeer groot van de redenen en het ontstaan van de huidige ellende bij uzelf ligt. In plaats van de rangen te sluiten, je echt bezorgd te tonen en dat zoals elders in Europa te tonen, daar  al is het maar een klein stukje van uw vrije tijd voor op te offeren, bleef en BLIJFT het in Nederland RUSTIG !

Mensen, heb niet de illusie , dat op welke partij of politicus u ook uw hoop en stem richt, zij u zullen helpen. De recente ontwikkelingen tonen dit weer eens keihard aan. Leugenaars, profiteurs en slechts op eigen gewin bedachte opportunisten in het zadel gehouden in eerste instantie door U en pas  daarna door een Maffia-achtige verbinding , daarmee een Nederlandse Cosa Nostra vormend.

Nog even dachten wij een beweging op te zetten , die burgers ongeacht politieke kleur, positie in de maatschappij of geloof zou kunnen  verbinden zonder enig politiek doel, maar als tegenhanger tot de politieke willekeur en de daaruit voortvloeiende rampzalige beslissingen. De macht en in Frankrijk wordt dat deels aangetoond bij het volk, mits het zich verenigt en haar kracht toont. Maar voor wie, voor wat ? Voor een paar duizend ook dan weer voornamelijk meelopers, terwijl de rest toekijkt ? Inmiddels hebben wij onze lessen geleerd.

De geschiedenis herhaalt zich en de intocht van de Duitsers in 1940 met jubelende landgenoten langs het trottoir , de dragers van het gebroken geweertje, de meelopers, de NSB-ers, het staat ons op het netvlies gegraveerd. De oorlog, waarin Nederlandse politiemannen door zelfs de Duitse bezetter moesten worden afgeremd in hun jacht naar Joden en “foute maar ware en echte” Nederlanders. En tenslotte de ontknoping in 1945 ,  toen opeens bleek dat het merendeel van de Nederlanders allen in het verzet hadden gezeten en dat toonden door Nederlandse vrouwen, die een relatie hadden gehad met de Duitse bezetter ,  publiekelijk kaal schoren en triomfantelijk door de straten joegen. Hoe verachtelijk kun je zijn ? Is er iets veranderd ? Nee, nog steeds zijn afgunst en kinnesinne een dagelijks voorkomend verschijnsel. Een kliklijn , een uniek Nederlands verschijnsel in Europa . Je buurman een grotere auto, waar doen hij het van ?

En blijft u vooral maar werken en zwaaien naar de oranjes  een familie bestaande uit verwende, uitvreters, golddiggers, en jokkebrokken  die nog nóóit iets gepresteerd hebben en dit nooit zullen doen en dat in deze tijd, dan bent u wel een L=U=L om dit in deze eeuw nog te accepteren!

Frustratie onzerzijds, want ondanks dat wij allen gelukkig in het buitenland wonen, waar het gras ook niet altijd groener is ? Ja, want wij blijven Nederlanders, hebben onze plicht gedaan, Nieuw Guinea, het Midden Oosten, de bezetting van het Maagdenhuis, de demo’s bij het huwelijk van Bea en Claus. Wij waren het terecht of onterecht ergens niet mee eens en lieten dat blijken, en zo hoort dat als je iets over hebt voor de samenleving.

Goed, dit was dus het laatste rondje, wij hebben zanger Harry Pater bereid gevonden e.e.a. op zijn onnavolgbare wijze muzikaal te omlijsten en rest ons u en allen die u dierbaar zijn en goede kerst toe te wensen, sterkte voor het komende  jaar dat ongetwijfeld de nodige turbulentie met zich mee zal brengen, het ga u goed. En als de verhoogde rekeningen uw brievenbus in fladderen , de kosten voor het levensonderhoud dramatisch stijgen, denk dan nog eens aan ons, die oude azijnpissers en somberaars, xenofoben en extremisten.

Wij laten de site tot 31.12.2018 nog in de lucht, mocht u nog uw reacties  kwijt willen.

 


79 Reacties

 1. Rechtvoorzijnraap zei:

  Jammer, mijn vaste adres tijdens de koffiepauze verdwijnt. Hulde aan de redactie.

  Wat ik heel erg zou waarderen is als de redactie en reaguurders hier hun nieuwsbronnen delen. Zo kan ik bij blijven en mijn kennis verbreden.

  Ik zelf ben een enorme fan van James Corbett van http://www.corbettreport.com.
  Geweldige artikelen. De facebook pagina is fake en niet van hem. Hij zit niet op social media.

 2. amy grace zei:

  Beste lezersvrienden ( luistervrienden vd Fabeltjeskrant vroeger – gaven ze ons toen al een teken over de leugens?)
  Waarom werden discjockeys jaren geleden allemaal miljonairs? Ik snapte toen niets van dit fenomeen waarom dit beroep zo overgewaardeerd werd. Zwijggeld? In het komplot?
  Wordt Matthijs van Nieuwkerk daarom zo dik beloond?
  De kijkbuiskindjes (+ radio) wij, worden behandeld alsof we domme kinderen zijn.
  Arrogantie ten top!! Omdat ze meer weten dan wij? Worden wij (heimelijk) uitgelachen?
  Rutte op 21 december bij Edwin Evers – vertrek bij 538 – Rutte zei: ” jij hebt gezorgd dat ik populair ben geworden”
  Gisteravond bij de Top 2000 – discjockey Stefan Stasse – het ging over het liedje van 15 miljoen Nederlanders, hij, Stefan, concludeerde dat er nu meer dan 17 miljoen zijn.
  En hij eindigde met de boodschap: Iedereen is welkom!!!!
  En er is niets aan de hand hoor!! Iedereen is happy + tevreden!!! Niet te filmen!!!
  Dan denk ik ben je blind / doof en/of dom???
  Hoe hou je dat vol dat liegen? Heb je je ziel verplicht of vrijwilliger verkocht?
  Heb je geen kinderen?
  Zijn deze mensen te vergelijken met vroeger NSB-ers????

 3. nobody zei:

  @Rechtvoorzijnraap, ik bekijk regelmatig xandernieuws.punt.nl, bezoek die site eens als je die nog niet kent.

 4. SouthernComfort zei:

  Bijzonder jammer dat Geennieuws nu toch heeft besloten om te stoppen. Jarenlang genoten van de rake constateringen die met een tikje – of iets meer – satire gebracht werden. En inderdaad, nieuwsfeiten die aan het licht brachten wat in de reguliere nieuwskanalen angstvallig vermeden werd, hetzij uit morbide politiek correcte gronden, dan wel zaken die onwelgevallig waren voor het Koningshuis, de elite of de hypocriete politici.

  Geadviseerd wordt, om nu niet uit te wijken naar de nieuwsorganen van de NPO, want leugens en misleidende propaganda zullen uw deel zijn. Zo mochten we onlangs nog vernemen dat de Nederlandse gemeenschap was ‘verrijkt’ met maar liefst 1 miljoen Christenen die zich onder de vluchtelingen bevonden zouden hebben. Dit terwijl de kerken op grote schaal leeglopen, maar we moeten geloven dat zich een nieuw fenomeen heeft geopenbaard: de migrantenkerk. Men heeft kennelijk een zoektocht ondernomen in de Bijlmer, en aldaar een aantal gepigmenteerde zonderlingen aangetroffen die een dergelijke migrantenkerk hadden georganiseerd.

  Voor de leugenbrij van de NPO mag ik u gaarne verwijzen naar de website van een gerenommeerd journalist, Arnold Karskens, alwaar deze een serie zwartboeken heeft gepubliceerd over deze overheids- propaganda.

  Het is te hopen dat de alternatieve media doorgaan met het openen van nieuwe kanalen teneinde ons te voorzien van objectieve nieuwsgaring, opinie en achtergronden.

  Resteert me de mensen van Geennieuws prettige kerstdagen en een gelukkig geennieuwjaar…euh, nieuwjaar toe te wensen.

 5. Richard zei:

  Wat is dat nu? Jullie gaan echt voor het zingen de kerk uit. 2019 wordt een sensationeel jaar. We kugaan heel wat meemaken. Haak nu niet af. Stel het even uit tot eind 2019, ok?

 6. de Jong zei:

  Dank voor de afgelopen jaren,de toewijding en de kracht om tegen de stroom in te roeien. Heb met veel genoegen gelezen en zeer incidenteel gereageerd op de gepubliceerde artikelen.
  Tijd van komen en tijd van gaan, maar ik ga u missen. Nogmaals dank.

  Voor wie vroeg om enkele ‘alternatieven’: EJ Bron https://ejbron.wordpress.com/ , OpinieZ https://opiniez.com/ , Briefje van Jan https://tpo.nl/columns/ , The fire online: https://thefireonline.com/

  Enkele twittr accounts.. Sietske Bergsma, Jan Gajentaan, Kees de Lange, Martin Bosma, Jordan Peterson…

  Podcasts Wierd Duk, TPO podcast met Bert Brussen en Roderick Veelo…


  Een van de meest indrukwekkende oorlogsmonumenten van Nederland bestaat uit zeventien woorden op een verder lege muur: `Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…’ Het zijn de laatste regels van een langer gedicht dat verzetsman, journalist en literator Henk van Randwijk oorspronkelijk had geschreven voor de erebegraafplaats in Bloemendaal. De bakstenen muur begrenst een speeltuintje op het Weteringcircuit, vlak bij het Rijksmuseum. Waar nu kinderen spelen, zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog verzetsstrijders gefusilleerd.

 7. IkzegNeetegenEU zei:

  Jammer, wij verspreiden nieuws vanaf zo een slordige 200 nieuwsbronnen via Twitter
  Uw site zat toch wel onder onze favorieten.

  Wij respecteren uw beslissing en willen u graag bedanken voor al het nieuws wat we van u heb mogen delen.

  Vriendelijk dank

 8. friese canadees zei:

  Behind every beautiful thing there’s been some kind of pain

  Jammer, zeer jammer, maar toch” geennieuws” voor me:
  Enkele jaren geleden, ook omstreeks de kerst oud en nieuw, hebben we(verscheidene lezers cq reageerders,) deze goede redactie leden overgehaald/overtuigd om toch door te gaan en dat is toen gelukt

  Maar tijd is een concept waar wij allen aan onderhevig zijn.

  Ik wil hierbij alle redactie leden van harte DANK zeggen voor alle artikelen etc en voor al die keren dat U de mist uit mijn ogen wistte
  We gaan jullie hier, op de prairies,zeer zeker missen

  Ook aan alle lezers en reageerders(en boy were there good ones!!hartelijk dank

  And remember:
  no guts no glory; keep up the good fight and protect your loved ones

 9. Rechtvoorzijnraap zei:

  Allen bedankt voor jullie nieuwsbronnen.
  Zelf volg ik ook Peter Siebelt. Als iemand weet hoe verrot de linkse kliek is, is hij het. Ik heb begrepen dat Peter zijn archief gaat openen voor iedereen om zelf research te doen.

 10. amy grace zei:

  Beste medestrijders wat ik weet wil ik met jullie delen + een video waar je rillingen van krijgt.
  Uitleg: ik volg sinds langere tijd meer dan 40 YouTube kanalen.
  Ook volg ik RV/intelligence .
  En sinds Qanon verscheen heb ik dat ook op de voet gevolgd
  Bij de begrafenis van Bush sr. ( is ter dood gebracht ) op 5 dec.jl., zijn er enveloppen met boodschappen uitgedeeld aan de kopstukken van verraad.Waarschijnlijk dat ze veroordeeld zijn + in de gevangenis gaan.
  O.a aan Clinton /Obama / Bush Jr. Enz.
  Als deze mensen werden opgepakt zou President Trump uit het land zijn.
  Volgens bronnen zijn de schurken al in Gitmo en er volgen meer.
  En inderdaad president Trump was met de Kerst in Irak bezoek aan de troepen.
  Op 3 januari beginnen de militaire rechtszittingen.
  Hoe kunnen deze belangrijke feiten niet gemeld worden in ons land Door de media????
  Als 1 domino valt dan volgen er meer.
  Hoe redt onze media hier zich uit???
  Wordt vervolgd
  https://youtu.be/ipba9e9YrAU

 11. nobody zei:

  Ga nog even door geachte redactie, mijn ouders grootouders etc. zijn in het harnas gestorven en dat ga ik ook doen.

  Wat een smart
  Mijn lichtpuntje in het duister wordt pikzwart
  Het kan en mag niet doven
  En blijf geloven
  In een herstart

  Alle Liefs van mij
  nobody

 12. Roepiedeltoetie zei:

  Nogmaals bedankt alhoewel mijn antwoorden niet altijd gewaardeerd werden, maar overigens toch binnen de grenzen bleven?

 13. Bert Bramhuis zei:

  Erg jammer maar ja, waarom doorgaan, de voorheen blanke contreien zijn toch reddeloos verloren! Dit godvergeten continent heeft zichzelf uitverkocht aan de sharia- en babylonsatanisme. Wat rest is veel bloed en dat is net waar “ze” op uit zijn… Het ga u goed! Hartelijk dank voor al die uren nieuwsgaring!

 14. Jantje zei:

  Jammer dat jullie stoppen, maar begrijpelijk.
  Het ga jullie goed.
  Kijk ook eens op verenoflood.nu of fenixx.org ter vervanging.

 15. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Mijn Engels is nogal povertjes maar voor al diegenen die vertrouwd zijn met het Duits is KenFM de beste Duitstalige site. Mèt afstand, en Ken Jebsen is dan ook onze huisjournalist. Er zijn korte stukken journalistiek en soms wat langere besprekingen waarbij de deelnemers in tegenstelling tot wat we bij de mainstreammedia altijd zien gebeuren ook gewoon kunnen uitspreken. Er is dus geen “gespreksleider” die het gesprek snel beëindigd als het een “verkeerde” wending neemt. Zeer interessant en leerzaam!

  Ik kan wel zeggen dat nu GN er mee ophoudt er verder maar verdomd weinig overblijft voor het Nederlandse taalgebied en als ik de comments hier lees dan denk ik dat ik niet de enige ben die dit ziet.

  Hier een impressie van Ken’s journalistieke werk waarin veel recente gebeurtenissen voorbij komen:

  https://www.youtube.com/watch?v=sPQhNmfir1M&t=779s

 16. Lex zei:

  @Johan Bosman (werktuigkundige) -17.27-:

  Ook Nederlandstalig blijft er meer dan genoeg over, na GN.
  Kijk maar naar de link van @Yvonne met alternatieve media.
  Ook kritische/sceptische meningsvorming/opinies, met een bredere invalshoek en een lezers- discussiepanel.

  Voor niets gaat de zon op. Kwaliteit in de verdieping vraagt om een bredere kennis en geld. Sommige binnen- en buitenlandse sites vragen om een bijdrage, bij andere werkt bij bezoek het klikmechanisme in verband met de advertentieopbrengst.

  So what? Enkele aangebrande krenten zeggen nog niets over de conditie van de gehele mik.
  Het ‘boulevardniveau’ (de onbenulligheid) van de social media kan voor ‘gevorderden’ in ieder geval geen geloofwaardige opponent zijn van de meer gespecialiseerde MSM.

 17. Anna zei:

  Heel jammer maar begrijpelijk. Mijn man heeft ook stukken geschreven maar waar doe je het voor. Nederlanders durven niet massaal op te staan en doen aan struisvogelpolitiek totdat ze het echt gaan merken maar dan is het te laat. Gelukkig wonen wij niet meer in Nederland. Nerderland wordt kapot gemaakt met alle politieke voorstellen en beslissingen die de burgers heel veel geld gaat kosten Maar dat interesseert de politiek niet. Zou wel voor de Nederlanders opkomen die wel voor hun toekomst , kinderen en kleinkinderen opkomen.. We blijven het van de zijlijn bekijken en zijn benieuwd of de GeenNieuws redacteuren gelijk krijgen. In ieder geval erg bedankt voor de moeite en inzet die jullie hebben gedaan. Geniet van het leven.

 18. henk zei:

  dank voor al jullie werk en inzet
  ik heb er veel aan gehad
  ook alle mensen die hun raecties plaatsten
  bedankt, Johan, en zoveel anderen,
  wat een prachtige reacties.
  ik zal Geen Nieuws erg missen.
  Henk,70.

 19. Cem zei:

  Het moet gezegd dat de old boys (and girls?) van GeenNieuws steeds erg bij de pinken waren bij het opdienen van Hot News (glasvezelkabel soms en – of course – geen Windows, maar Linux?)

  We hebben nogal wat gemist, de afgelopen dagen:

  – de Troonrede, herstel Kersttoespraak van W.C. (herstel: W.A.) de Koning. Nonchalant, bijna burgerlijk, op zijn gemak liggend tegen de keukentafel-met-kerstkransjes.
  (Kan nu niet meer spieken op GN, dus de boodschap weet ik niet meer).

  – Pas vandaag nieuwe cijfers van het SCP: “Nederlanders minder positief over samenleving”. Iets dat lezers van GN natuurlijk al jaren weten.

  – En: “Staatssecretaris Snel: problemen bij Belastingdienst nog niet voorbij”. Idem dito.

  – Bovendien is bij een krakende vrieskou van min twee graden Celsius in Nederland wederom een griepepidemie losgebarsten.

  – Gingen de aandelenkoersen en de olieprijs volledig door het ijs; wordt het Duitse leger een soort vreemdelingenlegioen,

  – en mag Macron rustig nieuwe schulden maken, terwijl Italië daarvoor in Brussel over en knie ging en ‘vrijwillig’ inbond.

  Er is, nationaal en internationaal, nog veel meer gebeurd en er staan nog heel wat potjes op het vuur die wij niet zonder het vertrouwde commentaar kunnen laten passeren.

  Wat dunkt u, GeenNieuws, beginnen de handjes weer een beetje te jeuken? U hoeft niet opnieuw te beginnen, gewoon volgas dóórgaan, desnoods achter een rollator. Niet de wereld (of Nederland) willen verbeteren, want dat lukt toch niet. Gewoon, domweg volgen, ff lachen en delen. En zoveel mogelijk genieten van het laatste rondje.

 20. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  De lijst van alternatieve media ken ik al heel lang:

  Achterdesamenleving, soms een echt goed artikel maar dan weer wekenlang kontakt met buitenaardsen.

  Boublog, “ze zijn nooit naar de maan geweest en de maan is hol”

  Herstelde republiek, goed maar veel te weinig om levendig te zijn

  Revolutionaironline, een enkele keer een goed artikel maar verder is het vooral babies in stukken snijden zonder bewijzen

  Wearechange, uitstekend. Maar ja, één artikel in de paar maanden….

  Delangemars, zeer goed en ook levendig maar kapot gemaakt door trollen want geen moderatie

  Zonder verder alle sites hier op te noemen is het wel duidelijk zijn waar een goede site aan moet voldoen. Dat is een meerkoppige ijverige redactie (intellect is trouwens ook een vorm van ijver!) alsmede een goede moderatie, iets dat bij Geennieuws steeds heel goed gedaan is.

  Mochten er misschien mensen zijn die denken “nu GN ook nog weg, dat kan, màg niet waar zijn” en die de vaardigheid en behoefte hebben om een site op te zetten met een ijverige redactie die gewapend met feiten genadeloos inhakt op de vijanden van het Nederlandse volk (op het hele financiële, politieke en bestuurlijke spectrum) dan biedt ik me graag aan als moderator van de commentaarfunctie. Géén censuur, wèl de NSB-ers er in een vroeg stadium uitpikken.

  Mijn g-mail adres: marijkbosman@gmail.com

 21. nobody zei:

  word ik nu gek of … heb ik mijn reactie gestuurd of wordt het in de lucht uitgewist? hierbij nogmaals of slaapt u allemaal? Wakker worden iedereen.

  Chapeau Johan,

  Ik kan blind getuigen in de rechtbank, een stem, een kuch, een voetstap is in mijn hersenen gegrift. Mocht ik meedoen dan krijg je ondersteuning voor de moderatorfunctie.

  Het kan niet zo zijn dat GeenNieuws de Laatste der Mohikanen is, want dan zijn we verloren, en overgeleverd aan barbaarse achterlijke niksnutten die hier welbewust binnengesleept worden om de oorspronkelijke KLASSIEKE EUROPESE BEVOLKING om zeep te brengen.
  Geen stem is meer te redden als dit doorgaat en als de grenzen niet sluiten is het einde oefening, maar nogmaals, ik sterf in het harnas. Aan mij hebben ze een giftige kluif, en iedereen moet opstaan en laat toch je stem horen en ga er voor. Voor je eigen veiligheid, je kinderen, je naasten, wij worden binnenkort weggevaagd en waarom? De werkenden dus de betalenden.
  Het Kalergi Plan is in de hoogste versnelling gezet. Maar dan rekenen ze buiten de waard.
  Ik ben niet bang, wel huiverig, voor de vele doden die hier gaan vallen, wij zijn onbewapend terwijl IS hier met het grootste arsenaal vrij binnen mogen wandelen, geen grenzen en dus welkom.
  Laatst ging ik de grens over naar Duitsland en werd aangehouden door de douane … Douane, wij zijn toch grensvrij in Europa !? Ik ben een uit oeroude geboren Nederlandse blanke en werd AANGEHOUDEN. De auto’s die vanuit Duitsland denderden met pikzwarte mensen achter het stuur, dashboard, achterin, lieten ze lachend vrij mijn mooie landje binnenrijden. Na even goedkoop getankt te hebben en supergoedkoop boodschappen heb gedaan en nog wat .. ! ging ik weer met een rustige slakkengang (want één kilometer te hard krijg je een fikse boete) richting —de GRENS— en werd weer aangehouden om te kijken wat ik had gekocht. Ik heb nog nooit zo hard gelachen, nog nooit. Wat een nepvertoning hier met de grootste idioten die Europa proberen te besturen in opdracht van buitendisproportionele dictators uit ‘hebberige landen’ die zich zelf niet kunnen bedruipen. Het mocht wat.

  Conclusie: de oorspronkelijke prachtige hardwerkende belasting afdragende lieve mensen worden op gewelddadige wijze weggebonjourd.

  De pedofielen club heeft zich zelf al ontmaskerd, de kruik gaat te water tot hij barst.

  En als klap op de vuurpijl:

  Après nous le déluge…….. (na ons de zondvloed)

 22. Theo Hofman zei:

  Afscheid van GeenNieuws!

  Een aantal lezers van GeenNieuws zullen mijn afwezigheid wel hebben opgemerkt.
  Plotseling verdwenen maar zeker niet van de aardbodem.
  Een kwestie die al vele jaren voortsleepte kwam tot een climax en als het er dan werkelijk op aankomt kan je je nog maar op één ding concentreren en dat is dan ook wat ik heb gedaan.
  Ik had dan ook het plan gevat om daar in het nieuwe jaar een artikel over te maken en vanaf dan ook weer reacties te geven op GeenNieuws maar helaas ze stopt er mee!

  Maar in het kort hier een weergave van de kwestie welke eens de simpele vraag aan de gemeente Den Haag leek ”wat is de straat en wat is de stoep” in mijn woonomgeving is uitgelopen tot een uitputtende en keiharde strijd tussen die machtige gemeente Den Haag en een eenling (tot twee jaar terug) welke maar liefst 17 jaar heeft geduurd.
  Het bleek namelijk na enige tijd dat bij de bouw van deze wijk het openbaar gebied nooit was ingericht volgens de wettelijke eisen die de verkeerswetgeving stelt.
  Toen de gemeente in 2017 een herinrichting in haar openbaar gebied dacht te kunnen doordrukken kreeg ze de enorme stapel aan onzin correspondentie welke ze gedurende al die jaren had gestuurd volledig over zich heen.
  Ze was vergeten dat als een burger het ambtelijk bos wordt ingestuurd, ze moet zorgen dat deze ook in het bos blijft.
  Komt die burger uit het bos, dan is deze zo wijs geworden dat je hem/haar nooit meer aan de kant krijgt, en dat is gebeurd!

  Na vele jaren een eenling te zijn geweest heb ik met nog drie bewoners de in vele jaren opgedane kennis in de strijd geworpen en een front kunnen vormen welke uit dan meer van 95% van de bewoners bestond en die als eenheid alles deden wat ze moest doen en het belangrijkste was bij elkaar blijven, dat blok vormen, en iedere bewoner afzonderlijk bezwaar na bezwaar laten indienen en doorgaan.

  Maar na zo’n 15.000 mailtjes, duizenden brieven in de bus 1.500 posters, 2 petities en een drietal bijeenkomsten te hebben georganiseerd en daarbij steeds pogen om de gemeente twee tot drie stappen voor te blijven.

  Was de kwestie nu zo bijzonder? Nou nee, het grootste struikelblok was de aanleg van gemarkeerde algemene parkeerplaatsen voor de ruim 150 garages in de wijk zonder dat de gemeente daar de vereiste toestemming voor had gevraagd.
  En geloof me de gemeente heeft alle fratsen uitgehaald om de zaak naar haar hand te zetten.
  Een aantal landelijke dagbladen hebben regionaal diverse artikelen geplaatst en tv-West heeft er aandacht aan besteed. Op de van de gemeente financieel afhankelijke lokale suffertjes hoefden we zo en zo niet te rekenen.
  Maar zelfs tv-West die door ons van de laatste gemeentelijk presentatie bijeenkomst op de hoogte was gebracht heeft het kritische interview met mij halverwege de dag uit de uitzending geknipt.
  Uit telefonische gesprekken met diverse tv-West medewerkers kwam naar voren dat het zeer uitzonderlijk is dat er tijdens de 24 uur lang durende uitzending wordt geknipt in de rapportage!
  Maar ook dit medium is financieel afhankelijk van de gemeente Den Haag en wij constateerden dan ook dat er van censuur kon worden gesproken.

  Dat als teken van zwakte van gemeente Den Haag in haar plannen te hebben geïnterpreteerd hebben we er nog een schep bovenop gedaan en vele bewoners hebben via een mail aan de griffie t.a.v. Burgemeester en wethouders en ALLE raadsleden aangegeven dat ze het gepresenteerde ontwerpplan NOG steeds NIET accepteren!

  En dat blijkt uiteindelijk genoeg te zijn geweest, want vlak voor de kerst kwam het bericht dat de gemeente overstag ging en was 100% bereikt van dat waarop we twee jaar geleden hadden ingezet.

  Waarom op de valreep nu dit verhaal?
  Zoals met regelmaat de Redactie van GeenNieuws ook aangaf dat op en achter je toetsenbord rammelen en kankerend je mening geven en vaak ook nog met een Nick name (terwijl ze precies weten wie je bent) niet genoeg is.
  Zoek op wat je wilt weten, bijt je erin in vast, bewaar alles, pak je kansen en gebruik alles wat ze ooit hebben geschreven en gedaan tegen ze.
  De kansen moet je toch echt zelf pakken, dat doet een ander niet voor jou de meesten wachten af tot er iemand op staat die weet waar hij/zij het over heeft!

  Wat de redactie van GeenNieuws heeft gedaan, het op hun leeftijd jaren in de lucht houden van hun site waarop vrijwel elke reactie van iedereen welkom was, is werkelijk uniek.
  Daarnaast het mogen ontvangen van de onprettige berichten met alle soort bedreigingen en bejegeningen en dan na de zoveelste hackaanval toch weer de kracht vinden om de site weer in de lucht te brengen en dan praten we niet eens over wat daar bij de kosten zijn geweest.

  De site GeenNieuws was fenomenaal en is meer dan een groot verlies voor velen en Redactie U weet hoe zeer ik het gewaardeerd heb!

  U heeft dan ook met de hoeveelheid aan veelzijdige artikelen gedurende vele jaren enorm veel werk verzet om zaken aan de kaak te stellen en te verduidelijken.
  En natuurlijk is het een verlies voor de vrijheid van meningsuiting die in de toekomst alleen maar verder onder druk zal komen de staan, maar het is niet anders.

  Nieuwkomers zullen het stokje op één of andere wijze moeten overnemen en als dat niet gebeurt, dan is dat een gemiste kans voor HUN toekomst!

  Rest ons nog u alleen een goed uiteinde toe te wensen en voortzetting van het leven in goede gezondheid en dat al wat wordt gewenst mag gebeuren.

  Wellicht tot een later moment.

  Met groet, Hennie en Theo

 23. nobody zei:

  Keizer Justinianus schreef al in zijn Digesten:
  Het principe Nemo Pro Parte Testatus Pro Parte Intestatus Decedere Potest: onderzoek naar oorsprong, evolutie en transcendentie in het huidige rechtssysteem,
  Een geweldig Nieuwjaar Beste Redactie en de beste wensen voor allen die hier verder aan gaan meewerken.
  Love you all.

 24. Dick Koopman zei:

  Wat we nodig hebben is niet het aanmatigende negativisme van bevoorrechte boze babyboomers met een tunnelvisie, maar de spontane, positieve openheid van het kind. Omdat de jeugd de toekomst heeft, voorzien van de lessen van de oudere generaties, om niet te vervallen in hun fouten.

  ‘Wakker worden’: betekent het dat we moeten genieten van de boosheid van alternatieve doemsites en ook zélf boos moeten worden? De wolven verjagen naar de steppe of door de gehaktmolen moeten draaien, waarna ‘het volk’ uit zijn midden nieuwe dictators kiest die nog een graadje erger zijn dan hun voorgangers?
  Het is allemaal niet nieuw.

  ‘Wakker’ was ik al als tiener in een concentratiekamp. Tussen prikkeldraad en bloedhonden meegemaakt wat doorgedraaide fascisten en nationalisten hun medemensen aandeden.

  De les die daaruit vooral is getrokken heet nog steeds: ‘Nooit Meer Auschwitz’ en zal hoe dan ook moeten meegeven aan volgende generaties. Het is de enige waarheid in een bos vol leugens.

Comments are closed.