Het mensonterende geweld van de Franse politie naar de gele hesjes (video)

Om u toch nog eens een indruk te geven wat zich in Frankrijk in de afgelopen weken echt heeft afgespeeld en het u door de Nederlandse MSM voorgespiegelde beeld dat de Gilets Jaunes als een soort plunderende bende hooligans door de Franse steden trokken een kanttekening te geven tonen wij hier een korte video compilatie waaruit het mensonterende gedrag van de Franse politie duidelijk in beeld komt.Natuurlijk waren en zijn de Franse politiemensen die de gemaakte overuren nauwelijks of geheel niet uitbetaald krijgen uiterst geïrriteerd en lopen op de toppen van hun zenuwen. Maar het door Macron gegeven bevel om zijn eigen burgers dermate aan te pakken, afgelopen zaterdag alleen al in Parijs 16 pantserwagens, weer zoals wij eerder berichtten scherpschutters op de daken, het gebruik van met 25 gram TNT gevulde granaten, zgn, rubber kogels categorie 4, die slechts in semi oorlogsomstandigheden gebruikt mogen worden, tonen aan dat Macron de leiding volledig kwijt is.

 


9 Reacties

 1. Tom zei:

  Het zijn Smeerlappen die bevelen klakkeloos opvolgen uitgedost met een scala aan wapens en beschermende kleding vallen ze hun eigen roots aan zonder enige schroom of bedenking dat ze hiermee ontzettend misbruikt worden door de angstige laffe dictators van het Eu-regime.

 2. Jan zei:

  Ook Franse generaals betuigen zich inmiddels in een open brief aan Macron bezorgd over de staat waarin het land verkeert. Eindelijk. Met dank aan de EU bureaucraten die deze chaos veroorzaakt.

 3. nobody zei:

  Beste Nederlandse en Europese mensen, bewapen uzelf. Het is oorlog.
  Wij gaan eraan door toedoen van de NWO.
  Ik WALG van de EU.
  Eigen volk gaat er eerst aan. Waar werkt U nog voor !?

 4. Ron zei:

  Dus dit is wellicht een beetje het idee hoe het Europese leger straks tegen de eigen bevolking gaat “optreden” als het niet wil luisteren. Vandaar dat er zaken die de bevolking niet wilt er ff snel doorheen worden gejast overal. Het referendum weg, sleepwet erin dat nu flink misbruikt word door de Stasi overheid, het Marrakesh pact dat in een scheet erdoor ging voordat de bevolking het door kreeg wat het was, de staats campagne tegen wat ze noemen Nepnieuws enz.
  Dan zal de bevolking zich beter moeten gaan beschermen tegen dit absurde staatsgeweld, en met geweld krijg je geweld. Dat laatste zal straks nog de enige mogelijkheid zijn om iets te bereiken. Om überhaupt iets op grote schaal te bereiken is saamhorigheid een groot wapen, kijk maar eens naar de Franse saamhorigheid.
  Zonder geweld is volgend jaar massaal stemmen op anti EU partijen zoals in NL Forum voor Democratie.
  Het worden roerige tijden…

 5. Albert zei:

  Wat die demonstranten allemaal doen. Ze houden niet op. Ze vernielen privé eigendommen. En dat Moet stoppen. Heeft niets meer met de eigenlijke demonstraties te maken.
  Is gewoon vernielzucht. Ze moeten ze veel harder aanpakken

 6. Lex zei:

  Sommigen noemen het ‘oorlog’, anderen ‘experiment’. De eruptie van gewelddadige ‘democratiseringsinstincten’ sinds de ‘Arabische Lente, in 2011. De oorlogen in Afrika en het Midden-Oosten. De ‘Heilige Oorlog’ van en tegen de Islam. De massale volksverhuizingen. De terroristische aanslagen. Het opkomend nationalisme. De politieke omslag in conservatieve landen als Duitsland, Groot-Brittannië, de VS. Het volksverzet in Italië en Frankrijk. De ‘geldverruiming’. De geënsceneerde nieuwe ‘Koude Oorlog’, de handels- en valutaoorlogen, de manipulaties in de publieke meningsvorming.

  Uitlokking in plaats van spontaniteit. Revolutionaire acties die door overheden en financiële machten worden beantwoord met repercussies die de weerstand nog vergroten.
  Anarchistische chaos speelt overheden en financiële machten in de kaart. Hun gezamenlijk doel is een klimaat voor een als ‘legitiem’ te ervaren ‘reset’ of ‘herstart’ van het wereldwijde economische en monetaire systeem, als basis voor de zo vaak genoemde ‘Nieuwe Wereldorde’.

 7. Jan zei:

  Ja @ Albert je weet toch, het is een puinhoop in Frankrijk. En Nederland betaalt via de EU de Franse rekening.

Comments are closed.