Merkel kan niet tegen kritiek en loopt kwaad weg uit het parlement ( video)

Wat is dat toch met die zogenaamde politieke elite, die als het er op aankomt tonen dat het slechts zeer kleine mannetjes en vrouwtjes met een bekrompen klein burgerlijke geest zijn en bovendien nog elke democratische politieke confrontatie uit de weg gaan ?

Zo ook in de Duitse Bundestag, het parlement waar de AfD afgevaardigde Dr. Gottfriend Curio het wilde hebben over het VN migratiepact dat door Merkel’s partij, de CDU er doorheen werd geramd.

En voor wie het niet zo snel kan volgen : Kijk naar de rechter zijde van de video waar opeens, vlak na het begin van de toespraak in een rood jasje Merkel kwaad wegloopt, nadat Curio zijn toespraak is begonnen.

En voor hen die de video en de rede niet zo snel kunnen volgen hier het eerste deel met de kritiek op het VN migratiepact :

 „Sehr geehrter Präsident, geehrte Abgeordnete, dieser Pakt ist ein Trojanisches Pferd. Er soll die Beendigung chaotischer Zustände suggerieren und birgt in seinem Innern unzählige neue Probleme. 

Frau Merkel, die sich gerade davonstiehlt, will ihre Urkatastrophe von 2015 in einem globalen Migrationsplan verstecken und doch nachträglich rechtfertigen und vor allem für die Zukunft auf Dauer stellen.

Deutschland war maßgeblich federführend. Der Pakt transportiert unter falschen Etiketten das Gegenteil dessen, was er vorgibt. Er ordnet und steuert Migration nicht, sondern weitet sie uferlos und chaotisch aus. Alle bisher ordnenden Instrumente entfallen ersatzlos. Kein Fluchtgrund, kein Asylgrund, keine Qualifikation ist mehr nötig, um einzuwandern; keine Papiere, ja keine Legalität – nichts. Er propagiert die „voraussetzungslose Migration“. 

Es ist nichts anderes als eine verantwortungslose Einladung zur weltweiten Völkerwanderung nach Deutschland ohne Obergrenze.

 


6 Reacties

 1. Corné zei:

  Alles wat over Ferkel is gezegd is toch zo onderhand al de revue gepasseerd, ze is dan ook niets anders dan een NWO puppet en Soros marionet die het Kalergi- plan ter uitvoering brengt, niets meer en niets minder. Een paar jaar geleden heeft ze de Kalergi prijs, evenals die valse kerkuil van Rompuy die daar klaarblijkelijk ook voor in aanmerking kwam, in haar vestzak gestoken. Wat de EUSSR in de kop heeft, heeft het ook in de kont en moet en zal doorgedrukt dienen te worden en de uitvoerende vazallen worden daar voor beloond.

 2. nobody zei:

  Wat vreemd toch hè, eerst wilde Hitler een Reich met alleen maar blauwe ogen en blanke huiden, nu wil Merkel een Reich met alleen maar bruine ogen en bruine huiden.
  Waar is die Psychische opvreter mee bezig.
  Hoe kleiner de mandaat hoe groter de muil.

 3. Fado zei:

  Ik ben er meer dan stellig van overtuigt dat onze oosterburen volledig de weg kwijt zijn. Niet ter zakendoende over uw bericht, toch nog even waarom….
  Omdat de grote autofabrikanten geen afdoende maatregelen willen treffen over de diesel-gate worden,zoals gebruikelijk ook in de politiek, alle toegestane normen verhoogd. Probleem opgelost ? nee natuurlijk niet. Slachtoffers genoeg, die Wirtschaft geht vor…..
  Tja, dat weglopen, weglopen voor de democrate en het volk. Niet voor het volk maar tegen het volk. Lafheid…. 13 mei 1940 Hét voorbeeld voor ‘t Nederlandse volk.
  Landgenoten, vrees niet. Wij, de regering van Nederland waken over u. Dank zij onze geweldige ontwikkelingen krijgt u binnen niet al te lange tijd pratende brievenbussen. De BOERKA.

 4. Jan zei:

  Schandalig hoe Merkel wegloopt voor haar haar eigen volk. Die kiezers hebben het inmiddels helemaal gehad met haar.

 5. andre zei:

  ik heb hier hard om moeten lachen want weglopen in een rood hesje of je moet poepen is niet zo netjes.

Comments are closed.