Ollongren start censuur offensief tegen Fake News en begint zelf met haar eerste leugen

Maar eerst een compliment aan deze omhooggeschoten minister, de wij ooit mochten ontmoeten en ons toen al ruim 10 jaar geleden verbaasden over de pertinente domheid die zij uitstraalde. Maar toch nu een compliment, want aankondigen dat begin volgend jaar er een door de overheid gelanceerde campagne komt tegen Fake News EN  gelijktijdig zeggen dat dit moet omdat en in Nederland een ruim gevarieerd aanbod van nieuws is voor de burger, daarmee zelf al het eerste Fake News verspreidend, dat is knap.

Bovendien een minister van het huidige wrakhout kabinet, die twee zaken gelijktijdig tracht aan te kaarten, iets dat de gemiddelde Nederlandse politicus(a) al lang is verleerd , dat verdient een  extra pluim.

Goed, deze meneer is dus van mening dat U, de burger al beschikt over een ruimschoots gevarieerd nieuws aanbod. Wie de aanbieders zijn, vertelt zij er maar niet bij, maar wij mogen aannemen dat zij daarmee de NOS, de Telegraaf, het AD, NRC  en de andere media bedoeld welke met deze kranten verbonden zijn.

Joop.nl zal wel niet in dat illustere gezelschap voorkomen, want Joop.nl – de website van de VARA – is links, dus bij voorbaat ver verheven boven een mogelijke verdachtmaking dat zij Fake News zou kunnen verspreiden. Maar ook Nu.nl de zelf met de taak van nieuws waakhond belaste site zal wel tot een van de uitverkorenen van Ollogren behoren, waarbij ook tot Nu behorende site NuJij.nl , bekend om de uiterst linkse censuur gerekend mag worden.

Maar wie moet nu gaan bepalen wat Fake News is, d.w.z. in de ogen van den Haag ? In principe alles en iedereen die een van de Haagse media dictatuur afwijkende mening verspreid zijn bij voorbaat verdacht , maar je moet ze dan ook nog aanpakken.

Daarvoor grijpt Den Haag terug op beproefde mogelijkheden, namelijk het via subsidies inhuren van  “Den Haag gelijk gestemden “. Dat is al jaren het geval als er een kritisch bericht over moslims of de islam verschijnt. Deze zelfbenoemde “dienders “van de democratie en daarmee de vrijheid van meningsuiting  beknoppers zijn er al de kippen bij om een kritische site te laten bestraffen of te trachten deze uit “de lucht te halen. Een goed voorbeeld hiervan is het Meldpunt Internet Discriminatie in Amsterdam.

Maar nu moet het grove geschut aanrukken en waar vindt je dat beter dan op universiteiten, de broedplaatsen van links gedachtengoed. Dus mag u verwachten dat binnenkort “Nieuwscheckers.nl “zich gaat melden om u te wijzen op het feit dat alternatieve sites complot theorieën  verspreiden, dus Fake News en dat zonder enige mogelijk tot hoor en wederhoor op hun site zetten, zodat deze kritische sites openbaar aan de schandpaal worden genageld door 2 overijverige “docenten”  aan de Leidse Universiteit, die hier een studieproject van gemaakt hebben. Wij zullen hier later nog op terug komen.

Overigens , maar dat zal u niet verwonderen is Nederland naast Duitsland het enige land in de EU dat zich met dit soort kwalijke pratijken bezig houdt , de oude Goebels genen spelen op, hetgeen echter voor een land dat de Duitse bezetters juichend binnenhaalde en een zgn. vorstenhuis  dat daar voor de fokhengsten ook naar Duitsland uit moest wijken, geen probleem zal zijn.

Dit alles onder het goedkeurend toeziende oog van de EU, waar ook al net als in Nederland a.s. jaar zogenaamde verkiezingen gehouden worden en de politie scherp uitkijkt naar Russen met gleufhoeden of Noord Koreanen met zonnebrillen op, die zullen trachten u bij uw Fake keuze te beïnvloeden.

Weest dus gerust, ga slapen, den Haag waakt over u , dus zal het allemaal wel goedkomen.

Overigens de werknemers van Ollogren , de rijksambtenaren weten het verschil tussen echt en fake news amper dus misschien een goed idee voor Ollogren om eest eens haar eigen stal schoon te maken ? Lees hier


8 Reacties

 1. Fado zei:

  Met enige levenservaring durf ik te zeggen dat ons volk altijd al een gouden klomp voorgehouden wordt…. na verloop van tijd blijkt boven wonder die gouden klomp te zijn verandert in een klomp verroest ijzer.
  De wonderen zijn de wereld nog niet uit !

 2. Tom zei:

  Zoals reeds jaar en dag het geval blijkt steeds meer en meer dat de leugen letterlijk en figuurlijk regeert.
  Hoop nog mee te mogen maken hoe dit soort volksverraders op een platte strontkar voor een tribunaal gesleept worden.

 3. Jeff zei:

  Doe eens een klein onderzoekje naar de vrouw van Olongren, zij blijkt de producent te zijn van het totaal misplaatste VPRO programma Lubach op zondag. In dat programma wordt oa kernenergie gepromoot en worden alternatieve geneeswijzen belachelijk gemaakt. Lubach is gewoon de spreekbuis van het kabinet en de VPRO is er met open ogen ingetuind.

 4. joepiejee zei:

  Altijd is achteraf een foutje ingeslopen, motie van wantrouwen?
  Een meesteres om zich voor de domme te houden?

 5. Dick zei:

  Het zit zo; C02 zit in de lucht je kunt de uitstoot verminderen maar daarmee blijft CO2 lekker zitten.
  Vergelijk het met de oorlog die in de mens zit, hoe krijg je die eruit?
  Hoe krijg je Co2 eruit?

  Vraag het Yassar eens,, en daarmee de politiek,, uit het antwoord zal blijken,,,

  En zo zit het.

 6. Kees zei:

  Kafka Goebbels in opdracht van………………………. en ook nog met propaganda via Lubach…………..

 7. Jan zei:

  Hoe dom is deze mevrouw die ‘demos’ of ‘volk’ in haar partijnaam draagt en ondertussen het ‘volk’ monddood maakt door afschaffing van het referendum. Ollongren D66 graaft haar eigen graf. Jezus Christus zei ‘heb medelijden met de ‘onnozelen’.

Comments are closed.