Schijnheiligheid heeft nu een gezicht en een naam : Mark Rutte

Premier Mark Rutte trok vorig jaar bij de parlementsverkiezingen naar de kiezer met de slogan “Normaal doen”. Rutte zette toen de toon met een open brief waarin hij het “armzalige gedrag” van sommigen hekelde en hij richtte daarbij een duidelijke boodschap aan de allochtonen die zich niet willen aanpassen. “Doe normaal of ga weg”, schreef Rutte.

Nu er weer verkiezingen zitten aan te komen in Nederland – provinciale verkiezingen op 20 maart, die indirect ook de verkiezingen voor de leden van de eerste Kamer zijn, en Europese verkiezingen in mei – heeft Rutte opnieuw een brief geschreven.

De schijnheiligheid en de valse beloften van de in dit geval VVD politiek krijgen hiermee een gezicht en een naam : Mark Rutte .

Need we say more ?


29 Reacties

 1. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Het loopt volksverrader Mark Rutte dun door de broek. Hij is duidelijk de wanhoop nabij (met dank aan de buitenlandse gilets jaunes-akties) en doet nu zijn uiterste om bij de Nederlanders in het gevlei te blijven. En dat gaat hem lukken, leer mij het vaderlandse NSB-volk kennen. Dat NSB-volk dat net als de moffen liever omlaag trapt want veiliger in plaats van omhoog zoals de Fransen en de Belgen dat doen. Die Nederlandse lammetjes gaan straks weer gewoon na diep te hebben nagedacht massaal stemmen op hun favoriete slager niet beseffend dat de huidige èn toekomstige politiek van een steeds verder toenemende staats-terreur en het beschaafd gappen van vele miljarden aan gemeenschapsgeld onverbrekelijk verbonden is met de wereldwijd opererende financiële maffia.

  Met de groetjes vanuit Brussel:

  https://www.youtube.com/watch?v=RIzSXhlhmsU

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Ik hoop dat Rutte, Merkel, Macron, Juncker, Wilders, Draghi, Soros…..kortom: al die politieke viespeuken Neurenberg-2 wacht. Hoe halen ze het in hun criminele rotkoppen hele volkeren te terroriseren om hun eigen kleine en miezerige bestaan zin te geven.

  Bah!

 3. Fado zei:

  …. schreef hij zonder scrupuleuze gedachten.
  Gewetenswroeging wat zijn beleid ,zijn’ volk heeft aangedaan en doet komt níet voor in deze mededeling. Voor mij heeft deze man een duidelijke narcistische persoonlijkheidsstoornis. De niet geïnteresseerden blijven deze lummel nog steeds trouw ( we hebben toch een fantastische regering ) kritische denkers hebben duidelijk, en terrecht, een totaal andere kijk op deze manipulerende woordvoerder. Een dief die het voordeel van de twijfel geniet !
  Iedereen zal merken dat het besteedbaar inkomen nog minder zal worden in het aankomend jaar. De aangekondigde verhogingen belasten uw budget tot een catastrofaal minimum…. . Alles zal duurder worden, uw eten, uw behaaglijke temperatuur thuis, verzekeringen, roken, drinken, brandstof etc. Maarrrr, zoals ik hoorde eind vorige week, wij hebben een fantastische regering en goede president. Iedereen heeft het toch goed ?
  Ik kwam een ouder echtpaar tegen en die waren ontstelt dat ik zo’n geel ding op mijn dashboard had liggen. Slaapwandel nog maar verder dacht ik. Vanavond dus op NPO 1 zit slapend Nederland voor de leugenbuis.
  Nederland : mentaal geïndoctrineerd, ziek, blind en doof. Onze toekomst ziet er donker uit…. in het land der blinden is eenoog koning.

 4. Kees zei:

  De diepe minachting voor zijn eigen bevolking straalt er vanaf !!

  Kleutertje luister, luister je mee ?

  Wat een diep trieste huuuftair!

 5. Henk / Paris zei:

  De conclusie mag duidelijk zijn, en let op van iemand die tot 10 jaar geleden VVD stemde, Mark Rutte geeft met dit vodje alle Nederlanders en niet slechts VVD kiezers een keihard klap midden in het gezicht.
  Het onbeschofte gedrag van een volledig in zijn leven mislukte wanhopige lummel, die tracht de paar overgebleven VVDers nog te paaien. Het product van een volledig mislukte opvoeding door mammie alleen, gevolgd door 9 jaar op de kosten van de gemeenschap maar wat aan-“klooien”en dat een studie noemen om dan te eindigen als een onbetekenende medewerker op een personeelsafdeling van een krokettenfabriek. Dan door liegen, jokken, achterbaks gedrag zijn positie omhoog te likken, daarbij de reden waarom hij gekozen werd volledig uit het oog verliezend.
  Een misselijk makend “mannetje” nou ja vooruit, dat verdient bij de komende verkiezingen met zijn huichelaarspartij af te gaan. Maar dat laatste zal wel een droom blijven de gemiddelde Nederlander inschattend.

 6. Tom zei:

  Het enige wat effectief is dat is als ieder zich per direct al dan niet in zijn regio bij de volkbeweging gele hesjes aansluit en actief meedoet.

 7. Vrumt zei:

  De hoofdverzieker van ons land en aartsleugenaar roept op ons om Nederland te beschermen.
  Hij die verantwoordelijk is voor de voor de instroom horde van dieven, overvallers, moordenaars, verkrachters, uitkeringsfraudeurs enz. enz.
  Hij de ons land had moeten beschermen en geen ene flikker deed en ons verkocht en verraden aan de Europese Unie en de VN…………………………Wat een lapzwans !!!

 8. Sas zei:

  Wat een misselijkmakend, verachtelijk, narcistisch figuur is die kerel toch.
  Ik heb een gruwelijke hekel aan die man, dacht dat mijn minachting naar hem niet groter kon worden, maar middels deze brief is het hem toch gelukt.
  En altijd die “subtiele” steken onder water, naar iedereen die niet met hem op één lijn zit.
  En dat geklets over zijn zin niet krijgen. Kleutergedrag!!
  Ik ga proberen verder nog iets leuks van deze dag te maken, alhoewel dat niet mee zal vallen na de RutteOnzinBrief gelezen te hebben.

 9. amy grace zei:

  Over de brief, die was alleen voor hem + het kabinet List + Bedrog zelf bedoeld.
  En natuurlijk het fake KH ( DNA-test??????)
  U weet wat er gaat gebeuren met landverraders. ……
  Als je het spelletje doorhebt, laat het rusten. Weg met negativiteit! !!!
  Maar Dank voor jullie reacties. Ik heb genoten!!
  We staan aan de vooravond van grote gebeurtenissen.
  De beurzen gaan crashen.
  Advies: Haal uw geld vd bank anders wordt het (weer) gestolen Door de regering en/of banken.
  Het wordt de beste Kerst!!!!!

 10. Ger de Vries zei:

  Nederland! Wat een zooitje idioten in de tweede eneerste kamers. De ene malloot denkt dat hij het land goed heeft geregeerd de laatste 8 jaar, de ander vindt dat we XTC maar moeten legaliseren. Waar is deze mallote in de leer geweest, bij dokter Mengele? PCB’s zijn zeer giftige stoffen die in sommige gevallen dodelijk kunnen zijn. De bedebnker daarvan hoort opgesloten te worden, in tegenstelling van Rutte, die verdient het om gexeècuteerd te worden. Als je een heel volk de afgrond in wilt werken verdient je niet beter!

 11. Ron zei:

  Tik tak tik tak meneer krijgt zijn trekken nog wel thuis. Denk postcodeloterij, sharon dijksma, clinton foundation, irandeal, verkiezingsfraude midterms en bram van oik groen links, steun aan isis, steun aan al nusra syrie de zgn. Witte helmen meneer koenders met 4miljoen aan deze criminelen met hun nepgifgasaanval enz. Enz. de shit komt alle gaten uit geen remmen meer aan ook niet voor de misdadige msm.

 12. Tom zei:

  Deze tekst vond ik zo treffend en waarheidsgetrouw dat ik deze graag wil delen.

  Wij worden geleid door een elite die iedereen tegen elkaar op zet.
  Jong tegen oud, links tegen rechts, zwart tegen wit en islam tegen niet islam.
  Constant maar dan ook constant is de media aan het focussen hier op. Zwarte piet discussies. Luie milennials.
  Weken focus op een duidelijk gestoorde man die amerikanen neerstak. Om totaal te profiteren van zo iemand om pvv-ers en islamieten tegen elkaar op te zetten. Het zijn allemaal taktieken.

  Verdeel en heers politiek.

  We worden allemaal onderdrukt, uitgebuit, betutteld en voor de gek gehouden.
  Daardoor heeft iedereen constant zo’n gevoel van oneerlijkheid.
  Nederlanders van buitenlandse afkomst voelen dit als racisme, sommige voelen dit als een immigratie probleem.
  Het is geen van beide. Het is een elite die van elke 10 euro er 9 wil pakken en dan tegen ons zegt: kijk die asielzoeker pakt je laatste euro.
  Terwijl ze intussen een grote stroom asielzoekers laten binnenkomen. Ook de asielzoekers zijn slachtoffer van dit spelletje.
  Heel de top van de media, politiek, multinationals, het zit allemaal in dit complot.

  De gele hesjes willen van die elite af en power terug naar de people.

  Maar om ze weg te krijgen moeten we samenwerken. Met het hele volk.
  Want die onderlinge tweedeling is precies wat de elite wil. Laat je niet opnaaien en focus je woede naar het echte probleem.

  Heb je het financieel goed en ben je bang voor de gele hesjes? Niet doen. We gaan voor de miljardairs en multinationals niet voor jou.
  Niet voor de middenstanders en ondernemers. Voor de echte elite die ons ALLEMAAL uitbuit en opzadelt met een enorme bureaucratie, prestatie- en regeldruk. Puur en alleen voor hun eigen gewin.

  We zijn allemaal Nederlanders en ons land gaat er aan. We hebben het economisch als land heel goed op het moment, maar individueel onderhand het slechts.

  1 miljoen nederlanders onder de armoedegrens.

  Omdat alle winst naar de 1% aan de top verdwijnt.

  Waardoor kinderen met een indicatie niet de hulp krijgen die ze nodig hebben.
  Waardoor gezinnen met kinderen uit huizen worden gegooid als ze een paar maanden een paar 100 schuld hebben.
  Waardoor ouderen niet de zorg krijgen die ze nodig hebben.

  Gooi discriminatie, angst en haat aan de kant, want die tweedeling is precies ze willen.
  En alleen met het HELE Nederlandse volk samen komen we van die club af. Dat betekent altijd dat er ook mensen tussen zullen zitten die je niet aardig vind, dat kan niet anders.

  In Frankrijk strijden mensen van Algerijnse en Marokkaanse afkomst mee met de hesjes. Naast mensen van le Pen.
  Omdat politiek nu niet belangrijk is.
  We willen ons land terug, en dat kan alleen als we samenwerken.
  Wakker worden mensen. We gaan er een leuk land van maken voor IEDEREEN en niet alleen de 1%.

  Wij zijn de hesjes. Wij zijn het volk.

  Gele Hesjes NL

 13. nobody zei:

  @amy grace, toen ik begon met lezen: Beste Nederlanders, en later in het schrijven las: ‘een arm om elkaar heen’, ging er bij mij een lichtje op, maar die kun jij doven door te zeggen dat jij dit artikel niet hebt geschreven.
  Morgen toch maar even naar de bank 🙂 !!!

 14. Roepiedeltoetie zei:

  Wie wil nou na alle bedrog geloven dat hij het met het volk goed voor gehad heeft? Hij voelt zeker dat ie Door de mand valt?

 15. Hoeder zei:

  Helaas is de VVD van Rutte nog steeds de grootste partij van Nederland. Voor mij onbegrijpelijk, maar wel waar. Kennelijk hebben ze niet door hoe ze belazerd worden door deze man. Hoe oliedom moet je wel niet zijn om op Rutte te stemmen. Het enige alternatief is een zg populistische partij, waar niks mee is. Dus stem straks PVV, of FvD.

 16. Joep zei:

  Kom, daar kan toch niemand meer verbaasd over zijn? Al acht jaar vernaggelt ‘meneer’ de kluit, geeft het zelf lachend toe en met twee vingers in de neus wordt Plop in Plopsaland herkozen.
  Hij doet precies wat van hem wordt verwacht.

 17. Fado zei:

  Tom,
  Je hebt het goed omschreven. Helemaal, bijna helemaal, met je eens. Zo langzamerhand gloort er licht aan de horizon. Een herschrijving van de democratie is nodig.

 18. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Inderdaad prima comment van je Tom. “We willen ons land terug en dat kan alleen als we samenwerken.” Zo is het!

 19. nobody zei:

  Tom,
  Heel goed verwoord met Dank aan de gele hesjes en de echte Nederlanders, want het is een roversbende die uitwaaiert over ons continent, en wie dat nog niet ziet is een mislukkeling en zou ik willen adviseren: rot op.
  Voordat het te laat is !!!

 20. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Méér dan eens heb ik horen zeggen: “Maar als je geen parlementaire democratie wilt, wat wil je dan? Anarchie soms? Nee toch?”

  Alsof anarchie het enige alternatief is. Volgens het Duitse economische onderzoekbureau “Wissensmanufaktur” kun je een land veel beter dan nu het geval is laten regeren door een forum van vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie. Door mensen die we aan kunnen stellen en waar we -b.v. bij in gebreke blijven- ook weer meteen van af kunnen komen. Er zijn wel degelijk heel goede alternatieven voor wat een parlementaire democratie had moeten zijn. “Had moeten zijn”, want democratie is één van de grondvormen van een dictatuur daar de kiezers bij elke belangrijke beslissing volkomen buiten spel staan.

  Politiek is een dom geloof want het geeft de kiezers slechts de ijdele hoop op een betere wereld. En daar zit ‘m nou net het verschil met de gele hesles: die hopen niet op een betere wereld, die rékenen er op!

 21. Gerard zei:

  Rutte heeft zijn (zogenaamde) vriend Zijlstra laten vallen op één leugentje.
  Terwijl de pathologische leugenaar zelf blijft zitten en vol minachting, neerkijkt op het “geweune volk”.
  Het geschreven epistel is, laat ons hopen, een requiem.
  Volgend jaar maart zal het Nederlandse volk, eindelijk, deze charlatan duidelijk maken, dat het spelletje uit is.
  Hoop verloren is al verloren.

 22. Lex zei:

  @Johan Bosman (werktuigkundige) -18.50-: we WORDE al geregeeerd ‘door een forum van vakmensen uit de wereld van de economie’, die de bezittende klasse vertegenwoordigt.
  Hun filosofie? Makin’ money, met de politiek als waterdrager.

 23. formidabele zei:

  @gerard
  klopt, Rutte schijnt bij zijn medepartij-genoten wel 9 levens te hebben?
  Ons land wordt door de maffia geregeerd, waarbij burgerlijke fatsoensnormen alleen gedeeld worden door de hardwerkende en jammer genoeg hierop zich altijd vertrouwde?
  Hopende erop dat de gele hesjes overslaan op ons land en gauw een einde maken aan dit nep-bewind!

 24. Jan zei:

  Ik lees in de uitermate vage en onduidelijke tekst van Rutte’s advertentie in het AD dat hij schuld van het ‘broze, tere en breekbare vaasje Nederland’ bij anderen en de boze buitenwereld legt. Wast ondertussen zijn handen in onschuld.

Comments are closed.