Staatsiefoto G20 en een soortgelijke foto uit 1946

De G 20 is inmiddels al weer verleden tijd, na nog wat smeulende brandjes trachten op te lossen, wat niet gaat lukken en kunnen alle deelnemers weer in hun privé jets stappen en CO2 die wij niet mogen uitstoten de lucht inblazend, vertrekken naar hun bunkers van waaruit zij ongestoord weer door kunnen gaan met hun betalendeburgers in een schijn democratie te houden.

Opvallend was de aanwezigheid van mevrouw Maxima die reeds woensdag naar haar geboorteplaats Buenos Aires was gevlogen om zich voor te bereiden op een  zonder twijfel indrukwekkende speech hoe je middels all inclusive finance  arme derde wereld bewoners een bankrekening kunt aanpraten gevolgd door een lening waarna een stijgende aantal zelfdodingsgevallen van diegenen die haar advies opvolgen het resultaat is.

Nog even dachten wij daar naast de demonstraties van anti globalisten ook de “dwaze moeders ” zouden gaan demonstreren , Maxima namens haar van oorlogsmisdaden ooit verdachte vader een “mea culpa “uit zou gaan spreken, echter dat was helaas teveel van het goede. Wel kregen wij naast een zeer toepasselijke gouden  japon van dit pampapaard op de staatsiefoto – noblesse oblige – nog wat van de laatste modesnufjes te zien, waarbij ook de staatsman aller staatsmannen Rutte in beeld kwam, zoals gewoonlijk met de inmiddels tot zijn handelsmerk verheven eeuwige misselijk makende grijns op zijn gezicht. Je moet het de man toegeven, hij zal tot zijn laatste snik blijven vechten voor een functie op het wereldtoneel, dit geheel gefinancierd door de belastingbetalers. Zou het niet eenvoudiger zijn Giro 999 weer te openen, allen een storting te doen met als betalingsmotief “verlos ons van een Nederland vernietigende leugenaar ” ?

Een staatsiefoto was het gevolg en het AD, de stakkers , had het zelfs over de “ere plaats ” die Maxima in haar gouden gewaad mocht innemen.

Is het vreemd dat er bij ons herinneringen opkwamen aan een soortgelijke foto van de nadagen 1946 ?

Maar terug naar een meer angstaanjagend scenario wat iedere keer weer wat duidelijker wordt als u bijeenkomsten zoals de G20 en hoe ze verder ook mogen heten vervolgt en toch tot de conclusie moet komen dat het uiteindelijk “slechts” gaat om geld en macht, waarbij de gewone burgers van ondergeschikt belang zijn of zelfs wegwerpartikelen als dat in de strategie van deze globalisten of nieuwe wereld  orde bedenkers van pas komt. Wie is uiteindelijk de sterkste, wie gaat er winnen, dat is de vraag, maar wie de verliezers zijn, dat staat vast dat zijn u en wij.

Hier slechts een kleine bloemlezing van uitspraken van u bekende “wereld verbeteraars ”

“The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent.” –  Bill Gates

“A total population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal.” – Ted Turner

“We must speak more clearly about sexuality, contraception, about abortion, about values that control population, because the ecological crisis, in short, is the population crisis. Cut the population by 90% and there aren’t enough people left to do a great deal of ecological damage.” –  Mikhail Gorbachev

“Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.” – #1 item of “The new 10 Commandments,” the Georgia Guidestones

U ziet,  volgens deze wereld vernietigers verbeteraars dient de wereldbevolking  te verminderen, maar dat dit niet zonder geweld kan worden opgelost zal een ieder duidelijk zijn. En dat voorafgaande aan dit geweld, zij die de catastrofe veroorzaken al lang zijn vertrokken en zich hebben “in gegraven” onder het voorwendsel dat toch iemand “de zaak “in de gaten moet houden, ach die opmerking kennen we inmiddels ook, terugdenkend aan het vertrek van de zgn. “oranjes “in 1940.

Anderen denken daar anders over en zijn van mening dat door massale volksverhuizingen, zoals die het gevolg zouden kunnen zijn van het nog te tekenen VN migratiepact , een probleem kan worden opgelost. Daar komt bij dat indien een dergelijke volksverhuizing op gang komt er zonder enige twijfel een burgeroorlog zal plaats gaan vinden met alle gevolgen van dien.

Tekenen dat er wat broeit zijn gemakkelijk te vinden.

Zo zijn in de VS o.a het Mount Weather Emergency Operations Center en het Cheyenne Mountain Complex weer geactiveerd. Kijkt u maar eens via Wikipedia waar het om gaat. Onder het vliegveld van Dever is een compleet onderaards commando centrum dat bestand is tegen nucleaire aanvallen.  Dichter bij huis,  is het  een publiek geheim dat bij de restauratie van paleis huis ten Bosch  rekening gehouden wordt met de bouw van een onderaardse bunker, voor het geval dat onze opperbevelhebber der strijdkrachten niet meer tijdig Schiphol kan bereiken. De restauratie die begroot was op 59 miljoen is inmiddels al met ruim 4 miljoen gestegen !

En wat te denken van de concrete aanduidingen dat de Russen op de Lourdes basis op Cuba weer atoomwapens willen gaan stationeren als reacties op de NATO stationering van troepen in voormalige Oostblok staten.

Het rommelt overal  en dan hebben wij het nog niet gehad over een financiële ineenstorting van de wereldeconomie, maar of er dan nog de mogelijkheid bestaat voor een soort Neurenberg tribunaal waar de wereld misdadigers , ook uit Nederland, zich zullen moet verantwoorden is zeer vragelijk, wie zou een dergelijk tribunaal moeten organiseren ?

Denkt u dat dit niet kan gebeuren?

Denk dan nog eens verder na. We staan naast  de afgrond van een wereldramp die we zelf maken en bovendien toestaan, en de geringste duw  kan leiden  de onvermijdelijke (en misschien wel onherstelbare) duik in een verwoesting , gevolgd door eeuwen of zelfs duizenden jaren van verval, duisternis en barbaarsheid. Wees alert, wees je bewust van wat er om je heen gebeurt en wees vastbesloten om indien het tot uw mogelijkheden behoort op te staan en te reageren.

U weet eenheid maakt macht, maar zeker in Nederland is die eenheid, zoals vaker is bewezen, ver te zoeken.

 

 

 

 

 


5 Reacties

 1. check zei:

  Het is toch duidelijk en voor mij helder als water , dat dit soort uitnodigingen gewoon worden gekocht en niets anders dan dat. \Door een verhoudingsgewijs de grootste betaler aan corrupte organisaties als een VN , Brussel , EU garantie fonds en last but least , aan ontwikkelingshulp. Welk ander klein land manifesteert zich als een wereldmacht door o.a. ook nog aan allerlei VN missies mee te doen, terwijl het qua militaire bijdrage een lacher is tot b,v, landen als de USA, Uk,. Frankrijk en Duitsland. Qua capaciteit en slagkracht totaal niets te zoeken. Behalve lachwekkend en weerzinwekkend ook nog eens uitgelachen door de grote landen want qua effectiviteit een totale onzin.
  Maar het komt ze goed uit om idioten te hebben, die lekker afschuiven en zo we het politieke gajes kennen, ons kent ons , voor wat hoort wat, dus worden ze voor de vorm uitgenodigd. Niet dat ze wat te melden hebben , laat staan dat ze maar een gram invloed kunnen uitoefenen.
  Maar goed , ze heeft weer eens lekker op uw kosten kunnen sjoppen en paar garderobes van een ton of twee aangeschaft en niet te vergeten maat kano als schoen die speciaal voor haar (te) grote pampa stampers worden gemaakt. Wllie de totaal overbodige moest op de kinderen passen en kon met een gerust hart haar aan homo Rutte overlaten.

  Nog ff . Niet dat ik generaal bij het korps Mariniers ben geweest, maar wel mijn hele leven strateeg. Ik zie m.n. geen wereldoorlog uitbreken , er valt voor niemand iets te winnen en er zullen alleen maar verliezers zijn. Het grote probleem in de wereld is a. er zijn te veel mensen en m.n. in Afrika en Azië kweken ze ongegeneerd aan. b. rampen zullen voedsel en water te korten veroorzaken en dat zal het conflict veroorzaken. Maar niet door wapens , nee chemische en wellicht eerder bacteriologische oorlogsvoering , waardoor hele continenten worden uitgedund. Daar zit het grote gevaar want dan kan de zelfbenoemde elite buiten schot blijven. Bij een atoom oorlog gaan ze er ook vroeg of laat de pijp uit en dat weten ze maar al te goed.

 2. Hoeder zei:

  Steeds meer mensen gaan inzien dat ze belazerd worden door hun leiders. Zelfs in Nederland. Op zich een prima zaak. Hopelijk gaat het niet uit de hand lopen. Mensen als Rutte zouden vervolgd moeten worden voor landverraad. Hetzelfde geldt voor die corrupte EU, met hun Junckers en Timmerfransen.
  Spannende tijden kortom. Kies populistisch.

 3. Fado zei:

  Nou check,
  Welke oorlog dan ook, er zit er al een aan te komen, zal zich afspelen in de mondiale financiële wereld met ongekende gevolgen.
  Er is zoveel wat niet klopt, eigenlijk klopt nergens meer iets van.
  Én wat is waarheid en wat is een leugen, beiden blijken rekbaar te zijn…. als elastiek, zo variabel als de pest. Én daar maken overheden misbruik van. Niets is meer wat het lijkt ! Het volk lijd onder de leiders. Vrijheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. bla bla bla. Maar wie interesseert het nog ? Ze lachen ons allemaal uit.

 4. nobody zei:

  Ik zeg: weg met die gauwdieven en wel zo snel mogelijk.

  Nu doe ik een oproep aan alle lezers van Geen Nieuws: Reageer

  Maakt niet uit wat u/jij zegt maar spreek je uit, wel positief op GN.
  Met toestemming van Geen Nieuws natuurlijk.

  Doe iets beste mensen, laat je stem horen.

Geef een reactie