Terwijl u sliep werd gisteren ook het VN vluchtelingenpact getekend

Op de kop af 29 dagen geleden schreven wij een artikel met de titel , “VN Migratiepact van Marrakesh, maar over het VN Vluchtelingenpact wordt niets vermeld ! maar over het VN Vluchtelingenpact wordt niets vermeld !”  Wij wezen u er op dat dit pact mogelijk nog meer gevaar oplevert voor de restanten van de harmonieuze samenleving in Europa en in Nederland dan het pact van Marrakesh.

Wat ons  toen al verbaasde was  dat naast het Migratiepact (link hier ) er parallel ook nog een VN Vluchtelingenpact in de maak was dat het ooit in zijn oorspronkelijke vorm in 1952 werd geschreven en toen o.a. ook door Nederland werd getekend en nu door een nieuwe versie  daarvan moet worden vervangen.  (link hier )

Terwijl u sliep werd in New York gisteren de 17e het VN vluchtelingenpact getekend. De twee enigen die nog probeerden het tij te keren waren Sietse Fritsma en Geert Wilders, beide PVV ,  die een aantal  dagen geleden een motie indienden om het pact  niet te tekenen, maar de motie  werd met 21 stemmen voor en 109 tegen verworpen. Misschien eens aardig voor u om te zien wie de tegenstemmers waren die  Nederland nog verder in de cultuur verrijkende problemen helpen, hiertoe klikt u hier 

Het was haast vanzelfsprekend dat de MSM zich muisstil hielden , want uw rust moet gewaarborgd blijven en dat lukte ook deze keer weer. Geen gele hesjes of andere en konden Rutte c.s. de ogen rustig  sluiten, tevreden met het bereikte resultaat, van Nederland een groot blij multicultureel land te maken.

Ter herinnering hier enige belangrijke  hoofdpunten uit het gisteren getekende pact :

-Bij grote migratiestromen is het niet meer mogelijk om onderscheid te maken tussen klassieke vluchtelingen en andere migranten.
-zogenaamde “klimaatvluchtelingen”  worden gelijkgesteld met oorlogsvluchtelingen.

“De Europese Unie heeft zich ertoe verbonden om in het kader van uitgebreide hervestigingsprogramma’s “rijke landen” te verplichten om “vluchtelingen” uit de landen van eerste opvang op te nemen.

-Het creëren van studiemogelijkheden  en banen voor “vluchtelingen” uit  derde wereld  landen.

-De particuliere sector, het maatschappelijk middenveld, de academische wereld en de gemeenschap in staat stellen om op eigen initiatief “vluchtelingen” op te nemen om een “positieve sfeer voor hervestiging” te bevorderen.

Wij moeten den Haag en de MSM een compliment geven,  want weer lukte het een dermate ingrijpende wijziging zonder al te veel ruchtbaarheid goed te keuren, een felicitatie waard ?

Misschien aardig te memoreren dat de paus, u weet wel die man die in Argentinië zijn eigen paters verdoofd uit vliegtuigen liet gooien , maar daarover gevraagd zei hier niets vanaf te weten, afgelopen week zijn kudde er nog eens uitdrukkelijk op wees dat wij vluchtelingen die aan onze deuren kloppen binnen moeten laten. Hoeveel vluchtelingen er aan zijn deur geklopt hebben vertelde hij er niet bij, maar de Zwitserse Garde zal dit ook wel voorkomen hebben.

Het is eigenlijk net een beetje zoals vroeger op school, niet opletten bij de les, wat velen ongetwijfeld wel eens zal zijn overkomen, betekende later op de blaren zitten en een slecht cijfer. En zo langzamerhand mogen wij als “meester” toch wel zeggen , “u blijft op een enekel uitzondering na allemaal zitten” !

 

 


8 Reacties

 1. formidabele zei:

  Dan dat ridicuul gezwets van huilie Frans te moeten aanhoren, nu alle gele hesjes in opkomst zijn,moet het toch eindelijk tot hem doordringen dat het overgrote deel van de bevolking niet eens is met het beleid dat nu gevoerd wordt?
  Dat koopt ie af met het smoesje dat het extreemrechts maar 20 % is, maar verteld er niet bij dat overige deel gematigd is en niet te gehaast is direct dit door te voeren, zie resultaat Brexit, zal hij de hete adem hiervan niet in zijn nek voelen?

 2. nobody zei:

  De VN mogen wel snel met een nieuwe Pact komen om ons de autochtonen in goede banen te leiden als die massaal de straat opgaan.

 3. Fado zei:

  Ik geloof dat zo’n beetje alles al is gezegd over de manipulatie van Brussel. Vooruit, nog één keer : de islam met de daarbij horende gebruiken horen in geen geval voet aan de grond te krijgen in Europa. Maar helaas, het verraad aan ons volk heeft toegeslagen. Duitsland’s politiek heeft de knuppel in het hoenderhok gesmeten. Angela, als spreekbuis van de regerende coalitie.
  Zoals dat mannetje met dat snorretje in de jaren 44-45 besloot om dan maar heel Duitsland op te offeren heeft Duitsland nu hetzelfde besloten. Das grosse Deutsche Reich ( nu Europa ) moet wederom vernietigt worden. Maar nu met de Europese vazallen, het gebroed uit Brussel, door U gekozen ! Wie zwijgt stemt toe.
  Dit heeft verregaande consequenties. De blinden laten zich als lammeren naar de slachtbank leiden, ze accepteren te laat het totale verlies van de christelijke normen. Islamitische autoriteiten moedigen het eten van afvalligen mits het maar niet gekookt is….( zoek Vijanden van de islam mogen gedood en opgegeten worden ) én dat bent u en uw kids….
  Er zijn echter nog miljoenen…. Europese burgers die desnoods met geweld dit niet willen en zullen accepteren. Europa staat nog wat te wachten. De diverse regeringen worden buitenspel gezet, extreem veel geweld zal worden gebruikt. Beter laat dan nooit zal u denken, maar dat is niet waar. Dit hele geniepige infiltratie proces gaat sluimerend, met beloftes en goedpraterij aan de burger worden ze stil gehouden (misleid) en een betere toekomst geboden ( net als nu ) . Stelletje oplichters…. Ook nu hebben de slaapwandelaars geen idee, of veel te weinig, wat er momenteel aan de hand is. Op Ecologisch, Politiek, Gezondheid en Economisch gebied staat de wereld al bijna in brand. Het individualisme van mens en natie brengt ons steeds dichter bij de afgrond. De islam is de druppel die de Europese emmer laat overlopen. Brussel, bezint eer gij begint. Traangas en waterkanonnen zullen niet voldoende zijn….

 4. Sjorsje zei:

  Met dit vluchtelingen pact wordt de “vrijblijvendheid” van het Maracesh verdrag volledig onderuit gehaald.

 5. Tom zei:

  @nobody,
  De UN (United Nations) oftewel VN (Verenigde Naties) zijn de eliteren die het satanische Koudenhoven Kalergiplan willens en wetens uitvoeren (genocide op de wereldbevolking) eerst in Europa als een soort van proeftuin dan wereldwijd.

 6. Lex zei:

  Er is blijkbaar nog wel meer gebeurd toen wij ‘sliepen’.

  Tijdens de EU Top op 12 en 13 december jl. is door de lidstaten de basis gelegd voor een gezamenlijke huishouding, het ‘Eurozonebudget’, een Frans/Duits samenwerkingsproject.

  “De versterking van de EMU en de euro is essentieel voor de schokbestendigheid en de concurrentiekracht van de EU economie. De kernzaak in deze discussie blijft om een juist evenwicht te vinden tussen noodzakelijke hervormingen in een aantal lidstaten en het meer gemeenschappelijk gaan dragen van risico’s”.

  Na anderhalf jaar hevig tegenstribbelen stemt Rutte toch in met een eigen begroting voor de eurozone.

  Juncker en Macron jubelen: “Een symbolische doorbraak, die in de komende jaren verder kan worden uitgebouwd” (tot een megafonds, beheerd door Brussel, om failliete staten en banken te redden voor rekening van de burgers in het noorden).

  Wordt het te dol dan kan Nederland natuurlijk nog altijd gebruik maken van zijn vetorecht! 🙂

 7. Tallamaris zei:

  Dragen jullie al dagelijks een geel hesje om je steun te betuigen ????of hangt hij zichtbaar in je auto???Of blijft het alleen bij erover praten .
  Zolang ik heel Nederland niet in het geel zie lopen vind ik dat we beter geen commentaar meer kunnen leveren tenzij je er iets aan doet.Op het moment denk ik steeds de massa verdient dit omdat ze alles toe laten .En de wakkere praten alleen erover maar doen ook geen reet.ja idd ik draag mn hesje ook met boodschappen doen en of hij hangt zichtbaar over mijn autostoel,en ik bestook mn gemeente met mail.Ben zeer benieuwd wat jullie doen,ik hoop dat ik een vooroordeel heb.

Comments are closed.