Trump , streep door de rekening van de elite en Soros

Zoals te verwachten viel, plaatsten veel Europse MSM het bericht dat de Amerikaanse minister van Defensie Mattis zijn ontslag bij Trump heeft ingediend en in zijn ontslagbrief o.a. schreef dat hij hoopt dat de president een opvolger voor hem kan vinden die meer in de lijn van Trump denkt.

Begrijpelijk, in zo verre dat Mattis een oude houdegen is, 44 jaar o.a. bij de Marines en niet terugschrikt voor kernachtige uitspraken waarvan wij u hier een tonen :

 

En daarmee toont Mattis een van de problemen die de huidige maatschappij teistert en leidt tot het ene incident na het andere, namelijk het onomstotelijke geloof ( of is het het gebrek aan opleiding , domheid zullen wij het maar niet noemen ) dat de huidige generatie 20,30,40 en zelfs al 50-tigers met zich mee dragen ?

Goed,  Trump trekt zijn troepen terug uit Syrië en heeft aangekondigd dat dit ook het geval zal zijn met Afghanistan. Zelfs in de eigen gelederen van de Republikeinen leid dit tot afkeur en verbazing, maar is dat terecht ? Moeten de VS de politieman voor de hele wereld blijven spelen, terwijl de zgn. bondgenoten zelfs niet voldoen aan de meest elementaire voorwaarden van een bondgenootschap, namelijk het nakomen van de financiële verplichtingen, met o.a. Duitsland en Nederland voorop.

De zienswijze van Trump is zeer eenvoudig en daarom voor politici onbegrijpelijk daar deze visie niet past in de door hen zelf gecreëerde wereld, Trump redeneert gewoon in de trant “wie niet met mij is, is tegen mij ” en zeker als je wel de betaler mag zijn  van dit hele circus en je steeds maar weer kritiek op je af moet laten vuren.

Vanuit Berlijn kwam er al een geïrriteerd bericht door regeringswoordvoerder Ulrike Demmer, die zei dat de Duitse regering het wel zo netjes gevonden had, indien Trump voor zijn beslissing Duitsland had geconsulteerd. De strijd met Al Quaida is namelijk nog niet over, vervolgde zij.

Wij kunnen ons voorstellen dat Trump de woorden “F***k You” heeft uitgesproken richting Merkel en haar regering, die mede verantwoordelijk gesteld mogen worden voor de huidige terreuraanslagen, zoals net weer in Marokko  en de dreigingen voor een aanslag op een van de zuid Duitse vliegvelden.

Wie niet horen wil en zich gewoon aan normale afspraken wenst te houden moet de gevolgen maar voelen .

Wij zullen de laatste zijn die telkens als Trump van gedachte verandert of een van zijn regeringsleden wisselt, applaudisserend op de tribune zitten, maar net als zijn houding ten opzichte van George Soros, de grootste sponsor van de verkiezingscampagne van Hillary Clinton en volgens onbevestigde berichten ook sponsor van de gelukszoekers karavaan die via Mexico de VS wilde binnen komen, is de visie van Trump wisselvallig maar voor de nuchter denkende medemens wel begrijpelijk, los van zijn credo “America first “iets waar vele regeringsleiders inclusief Rutte nog heel veel kunnen leren.

 


8 Reacties

 1. andre zei:

  Ik kan die gekke Trump nog steeds niet plaatsen en misschien is het wel dat hij als enige zijn verkiezingsbloftes nakomt, dat zijn wij niet gewend.

 2. maarten54 zei:

  André,
  Je kunt hem niet plaatsen omdat hij zijn beloftes na, probeert, te komen?
  Hij is gek omdat hij dat als eerste en enige, sinds weet ik hoe lang, dat wel doet?

  Gewend wellicht niet, maar dat is toch iets wat eigenlijk heel normaal is?
  Of heb je liever rutte, kleine letter, met zijn praatjes poep in een vaasje?

 3. andre zei:

  beste Marten54 ik heb hier iets voor jou en de rest om over na te denken.

  De crash in 1929 die kennen we allemaal uit de boeken maar is dit ook zo gegaan? Ik zeg van niet, want er waren 4 bankmannetjes die compleet waren uit gecashed. 1 daarvan was JP Morgan en die andere 3 kan je er zelf wel bij zoeken. 3 maanden later zaten Henri Deterding (royal dutch shell) Felix Warburg (i.g. Farben) en meneer Bell een soort spion die het NSB bloed had stromen bij Hitler om de boel eventjes te regelen. 6 miljoen Joden 6 miljoen Polen, 30 miljoen Duitsers plus heel veel meer. De broertjes Warburg hebben 10 miljoen USD betaald via hun bank in Amsterdam aan Hitler en 5 miljoen USD via hun bank in Rome want daar moesten nog wat zegeningetjes van de paus bij. Royal dutch shell heeft een veelvoud hiervan betaald in pond, gulden, USD maar ook in goederen als olie. 30.000 bedrijven hebben hun zakken lopen vullen met dit verhaal.

  In Frankrijk, (en Rusland was rond WO1 al hier vol mee verbonden) is er na verloop van tijd een belangrijke fransman opgestaan die het psychopaten circus meer dan kots zat was. Eind wo2 of iets erna heeft hij het complete psychopaten archief wat opgeslagen was van de illuminatie “le grand orient de paris” naar Moscow gestuurd. Meer dan 20 wagonladingen vol via het Poolse Versaille is dit naar de archieven van Moskou gestuurd tot op de dag van vandaag ligt dat daar.

  Hier iets om te lezen waarbij Belgie het natuurlijk niet weet waar die documenten vandaan komen maar wat ik wel gaaf vind dat ze het publiceren.

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/poetin-schenkt-brieven-van-koning-albert-i-terug-aan-belgie~ac483d09/

  In 1929 was er al de NWO (rothschild/oranje) maar we gaan het zien. Ik gok dat Trump in zn vastgoedtijd hier op gewezen is in Moskou.

  De archieven in Moskou zijn vrij in te zien voor een ieder die het wil )))))) en zelfs royal dutch shell is gejat van standard oil die hiervoor lekker mee mocht doen in het psychopaten circus als Rockefeller.

  Beste Maarten54 wil je misschien een boompje opzetten over ons koninngshuis? ook goed hoor…………

  Maar Trump zit daar dus om de boel compleet te laten klappen of de psychopaten ballon langzaam leeg te laten lopen.

  Ik zie heel veel positieve dingen vanuit Rusland en Azie/China gebeuren.

 4. Check zei:

  De zelfbenoemde criminelen zitten in de rats. Echte vent die doet wat hij zegt. Geen loze beloftes maar doet wat hij heeft beloofd. Noem me een oplichter politici due hem nadoet en zijn land en bevolking beschermd en voorop stelt.moet je dat verraders zooitje in den haag zien horen in een inrichting thuis

 5. Willie zei:

  Tja, die pollitisie maken er een ingewikkeld zooitje van (waarschijnlijk expres) en dan komt er iemand die het heel eenvoudig aanpakt, en waarom ook niet?, en dan wordt zo iemand zomaar afgebrand. Nee, transparantie mag niet, dat is niet in het voordeel van de schimmige Haagsen. Eenvoud (en doorzichtigheid) is kenmerk van het ware en al wat het daglicht niet verdragen kan is duister en kwaad!

 6. Fado zei:

  Seit 1945: USA toeteten ueber 30 Millionen Menschen (contra magazin.com)
  Conferentie van Evian 1938
  Fallujah
  The newsroom, Amerika is not the greatest country in the world….
  Timber Sycamore
  Iran pakt Trump om zijn grote mond

  Inmiddels zes doden onder gele hesjes dragers….

 7. Lex zei:

  Geen ideologie, maar gewoon een
  gebrek aan centen.
  Trump/de VS heeft het geld en de macht niet om de rest van de wereld nog langer de Wet voor
  te schrijven. Zo simpel is dat.

  ‘America great again’ is een
  kaartenhuis, gebouwd op schulden, armoede, controverses en ‘Wishful thinking’.

 8. Hoeder zei:

  Trump doet niets anders dan wat hij tijdens de verkiezingen heeft beloofd. Kom daar eens mee bij de meeste politici. Bij deze lieden regeert de leugen. Trump is gewoon een verademing. En als je dan nog dingen doet, die links niet aanstaan, dan word je gedemoniseerd. Zo gaat dat bij Gutmenschen.

Comments are closed.