Wat veel Nederlanders verbindt met de oranjes ; de voorkeur voor hakenkruizen (video)

Telkens als er weer oranje propaganda over de Nederlandse burger wordt uitgestort, of het nu gaat om de vliegkunsten van dikke Willy, de economische kennis van MaPampima, het gewiekste “zakendoen” van Bernhard, dan duiken er ergens altijd wel de woorden op, dat de oranjes zorgen voor een “verbindend vermogen” , krampachtig in stand gehouden door een rond de klok actieve publiciteitsmachine, de RVD, terzijde gestaan door de MSM of programma’s als “blauw bloed “.

En als je dan denkt, ach “ze “moeten toch wat, want alleen met van papiertjes door een ander geschreven sprookjes , kun je je populariteit toch niet in stand houden, dan kom je de historie er wat op nakijkend achter , dat er in ieder geval een symbool is dat zeer veel Nederlanders met hun vorstenhuis verbindt, dus wel degelijk een verbindende factor, namelijk de voorliefde van de oranjes voor nazi Duitsland en het daarbij meest bekende symbool , het hakenkruis.

En gaan we dan nog een stapje verder, en we kijken nog eens naar die groepen juichende Nederlanders die de Duitse bezetters verwelkomen, dan durven wij zonder meer te stellen dat ook zonder gele hesjes uw landgenoten weliswaar op een geheel foute wijze hun enthousiasme uitbundig kunnen laten blijken. Onderstaande foto toont de intocht van de Duitsers in Amsterdam.

Voeg daar nog een stukje diep in de genen zitende verraders mentaliteit aan toe, denk aan kliklijnen een Europees unicum, het volgen van de politie oproep om als een te veel patserbakken bij u in de straat ziet gelijk oom agent te waarschuwen, dat verklaart dat misschien mede het door die zelfde politie getoonde enthousiasme om in de periode ’40 – ’45 joden op te pakken, zo erg zelfs dat de Duitse bezetters ze zelfs tot enige matiging moesten oproepen!

Hier een foto wat je kon overkomen als je in de oorlog verkering had gehad met “een mof ” en duizenden Nederlanders die uiteraard ALLEMAAL in het verzet hadden gezeten zich konden uitleven om deze misleide vrouwen van hun hoofdhaar te ontdoen, iets dat wij nog niet zo snel zien gebeuren met veel Haagse politici, die hier toch eerder voor in aanmerking zouden kunnen komen !!

Ja, dat was einde jaren ’44 / 45. Maar is er inmiddels veel veranderd ? Zoals op de volgende foto compilage kunt zien , in feite niet. De “liefde” bestaat op een andere wijze nog steeds voor de Duitsers  en zoals u op de video na deze foto’s kunt zien, schroomden de “oranjes “er niet voor hun liefde en het hakenkruis prominent te tonen, zoals op het jacht Piet Hein, waar voormalig SS-er  Bernie een paar danspasjes maakte met de hakenkruisvlag in de mast.

Toevallig heeft onze Argentijnse asielzoeker dezelfde kleur jas aan en pet op als de nazi naast haar + de hakenkruizen erop maar ach, wat maakt het uit je doet gewoon wat jij wilt en trekt je van het betalende plebs niets aan………

De oranjes hebben altijd tegen foute Duitsers aan geschuurd en toen die niet meer in voorraad waren werden het de dochter van een Argentijnse massamoordenaar . Enig verschil ? Nauwelijks


15 Reacties

 1. Henk zei:

  Op de derde foto, de 1e afbeelding wordt zijn dochter Beatrix beëdigd
  tot de Bilderberg club waar zij zo’n zelfde mantel krijgt die inhoud, de
  Soevereine Militaire Orde van Malta, Black Nobility, Committee of 300,illuminati en de Bilderberg Groep.Van deze bewegingen(organisaties) is Beatrix van Amsberg ingezetene. De Mythstee is korter terug te brengen naar 20e eeuwse Duitse Blut und Bodem occulte orden, die teruggrijpen op riten en andere praktijken. De voorlopers van de Nazi’s

 2. amy grace zei:

  Vraag: wie regeert dit land? Is het de corrupte regering met in hun kielzog het sprookjesachtige (fake) KH, om het geheel te bevestigen of is het omgekeerd??
  Over de leden van het KH, mijn visie. Deze mensen hebben een persoonlijkheidstoornis.
  Alles draait alleen om hun.Empathie begrijpen ze niets van! Bij een ramp wordt er een masker opgezet. Waar geen bewustzijn is….. zinloze discussie. Er brandt licht maar is er iemand binnen????
  Ik heb een filmpje gezien over het gezinsleven van WA + Max.Toen de kinderen zeer klein waren.Max praat tegen hun kinderen alsof het poppetjes zijn.
  Iedere vorm van gevoel is niet aanwezig.
  Je kunt het deze mensen niet kwalijk nemen, ja ik weet het, het klinkt raar maar het is de realiteit.
  Zijn ze zelf niet het slachtoffer van een gruwelijke afstamming + nalatenschap + opvoeding. In een mafia-systeem geplaatst = Knights of Malta, zonder daar over natedenken.
  Als ze afgezet worden weten die mensen zich geen raad! Ze kunnen zelf niet overleven.
  Hun angst zag je jaren terug bij een dodenherdenking op de Dam, als hazen ervandoor, na een knal op de Dam.
  Hiermee wil ik hun misdaden absoluut niet goed keuren. Verre van dat.
  Rechtvaardigheid geldt voor ieder mens, Maw iedereen moet gestraft worden.
  Geen klasse justitie! !!!!
  Maar het is de bizarre realiteit.
  Ik sta open voor feedback+ meningen.

 3. Henk zei:

  Hallo Amy Grace,
  Vraagje heb je de bovenstaande video gezien van pateo zo ja, kijk dan eens verder op You Tube pateo tv De O show en je zal er vanzelf achter komen wie hier de touwtjes in de hand heeft.
  Succes.

 4. nobody zei:

  Amy Grave,

  Macht corrumpeert.
  Het is zo erg wat hier gaat gebeuren, dat (bijna) niemand dit wil inzien.
  We zijn overgeleverd aan GELD-maniakken !!!

  Sta op, en blijf staan anders val je om.

 5. Marcel zei:

  Amy,
  Het merendeel van de machthebbers is Reptiliaans…reptielenogen waar geen gevoel en warmte inzit.
  Google maar eens…je zult met open mond van verbazing lezen welke gelijkenissen er zijn.
  O.a. David Icke heeft daar overgeschreven. En onlangs is er ook gepubliceerd nav het overlijden van George Boef in de US.

 6. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  HET GELD REGEERT.

  Het geld regeert vorst en pauper. Enkele aspecten van geld:

  Geld is niet het handige ruilmiddel dat het zou moeten zijn. Zo zit er rente op. Geld zonder rente dat iedereen gelijke kansen biedt kan geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken en daarmee weten we meteen dat bankiers en politici hun bestaan danken aan de geperverteerde aspecten (er zijn er méér!) van ons “wettige” betaalmiddel. “Wettig” omdat we geen ander geld mogen gebruiken. Geld, één van de grote uitvindingen van de mensheid, begon ooit als gouden munten. Daarna was zilver ook goed. Toen kwamen er ook bronzen munten, koperen munten, zinken munten en uiteindelijk door goud gedekt papiergeld en nog weer later, sinds 1971, ongedekt papiergeld.

  Echte waarde kun je altijd aanraken. Dat kan dus een huis zijn of edelmetaal of duurzame gebruiksgoederen. Als je ongedekt papiergeld aanraakt dan raak je geen waarde aan maar een mooi papiertje. Pas als je er iets voor koopt toont het zijn waarde. Papiergeld houdt dus slechts een belofte voor de toekomst in.

  Geld is vieze troep. Hoe het werkt:

  Stel je koopt een auto. Je hebt braaf gespaard (gewerkt) maar komt nog 5000 Euro tekort. Die leen je voor twee jaar van de bank. De bank gaat u dan bedriegen door net te doen of ze daarvoor een klein beetje geld van al hun spaarders moeten lenen en verlangt een onderpand van u. Dat heeft u, een eigen huis. Pas dan gaat de bank akkoord en leent u het bedrag inclusief 5% rente. De bank zet dan per muisklik een getal (géén geld!) van 5000 op uw rekening. U betaald de lening met de rente keurig af (ook hier: door te werken) en de bank streept de inkomsten tegen de uitgave weg en de lening bestaat niet meer. Zo niet de rente: die zat eerst in uw zak en nu in de zak van de bankier die liever niet wil werken.

  De bank loopt hierbij geen enkel risico. Want als u uw verplichtingen niet nakomt mag u van de rechter, een goede vriend van de bankier, uw huis verkopen.

 7. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Er bestaat inderdaad een foto van het koninklijke jacht Piet Hein met de hakenkruis-vlag. Deze foto is genomen in Duits vaarwater en dan wordt op een jacht overdag de nationale vlag op de achtersteven en in het stuurboordwant, als groet aan het bezochte land, een kleine hakenkruisvlag gevoerd.

  Maar toch, het blijft wat vreemd al die Duitse lummels in de koninklijke familie.

 8. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Wie meer wil weten over de allesvernietigende gevolgen van ons monetaire systeem doet er goed aan enkele video’s van de Duitse econoom Ernst Wolff te bekijken. Wolff begon zijn studie economie in de VS tot hij daar van de universiteit werd uitgesloten door zijn deelname aan de protesten tegen de Vietnam-oorlog. Juist dat voorval heeft Ernst Wolff destijds aangezet tot inmiddels 40 jaren van onderzoek naar ons monetaire systeem. Zéér interessant en ook heel nuttig. Want u gaat NOOIT meer stemmen.

 9. densie zei:

  Het hakenkruis….de Swastika…een prachtig ancient symbool…

  misbruikt, zoals zoveel…

  Ook de composities van Richard Wagner…
  Ook de filosofie van Friedrich Nietsche…

  alles van Waarde is weerloos…Lucebert

  namaste

 10. Ger de Vries zei:

  Mijn vader die 2 jaar te gast is geweest in een Duits heropvoedingskamp, kreeg in 1946 een uitnodiging om op het Rotterdamse stadhuis een lintje in ontvangst te nemen uit handen van – mijn vaders woorden – Een deserteur, schoft eerste klas en charlatan! Hij weigerde, maar dat kun je niet zomaar doen. Hij (mijn vader) is de rest van zijn leven tegen gewerkt als hij bijvoorbeeld een lening wilde afsluiten die noodzakelijk was voor zijn bedrijf werd die steevast geweigerd. De gevolgen waren voor zijn gezin waar ik de oudste zoon van was desastreus, andere mensen zag je zienderogen het beter krijgen terwijl wij jarenlang in armoede moesten leven. En dan te bedenken dat de gemiddelde lezer van GeenNieuws meer oranjebloed bezit dan de familie zur Lippe en later de familie von Amsberg. Zitten we ernaast? Dat is simpel op te lossen door DNA af te staan, maar dat weigeren die lui al jaren, waarschijnlijk omdat ze de uitslag al kennen ‘Geen enkele relatie tot de Oranje Nassau’s!’
  En inderdaad redacteuren van GeenNieuws, Nederlanders zijn meelopers en laten zich makkelijk leiden door terreurorganisaties als de AIVD en de BVD! Als ze ’s avonds maar naar die tenenkrommende realiteitsseries kunnen kijken die geen enkele realistische inhoud hebben, voor meer komen ze de bank niet voor af.
  Ondertussen zijn er enkele gele hesjes bereid iets voor ons op te zetten en ik zag net een video op het AD waarin een dame zei dat ze zich niet meer laten omleiden naar het Malieveld. Dus is het Pieter Baancentrum eerdaags weer flink overbevolkt!

 11. J. de Wever zei:

  @Ger de Vries: misschien een verrassing voor je: alle opvangplekken voor verwarde mensen in dit land zitten al jaren tjokvol. Verreweg de meesten lopen hier dus gewoon vrij rond.

 12. joepiejee zei:

  @ger de vries
  Met het niet kloppen van DNA doet U het gehele plaatje van de betekenis van de Oranjes,gezien de geweldadige dood van Oldenbarneveld en de gebroeders de Wit, niet ten goede !Weliswaar verbindt sport en spel Oranje met het volk, maar doet men eerder aan de beruchte steekspel van de voormalige Romeinen denken?

Comments are closed.