Geennieuws via deze site gesloten

Dit is de laatste pagina op de oude Geennieuws website met een paar opmerkingen over hoe u ons op de nieuwe website kunt vinden . De mogelijkheid tot commentaar geven is inmiddels uitgeschakeld. Daar het altijd een aantal dagen duurt voordat Google als grootste zoekmachine de nieuwe Geennieuws site weet te vinden hier nog eenmaal  het nieuwe adres  dat u aan kunt klikken om gelijk bij de nieuwe artikelen terecht te komen .

Wij raden u aan dit adres op te slaan bij uw favorieten zolang Google het nieuwe adres nog niet herkent.

Een opmerking over de problemen met de reCaptcha foto pagina die verschijnt als u een commentaar wilt plaatsen. In principe is dit een methode om spam tegen te  gaan . U wordt verzocht die foto’s aan te klikken waarop een bepaald onderwerp staat b.v. een auto, een wijnfles. Daarna wordt uw reactie geplaatst. U kent het Franse woord van het onderwerp niet ? Even Google vragen  !